kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καημένε Άτλαντα βλακείας...
νερό και αλάτι ρε φίλε
Πες μου οτι παιρνεις στα σοβαρα αυτες τις ψηφοφοριες σε στυλ μιστερ μαλακας ή μιστερ κοτα κτλπ :S
νερό και αλάτι ρε φίλε
σκασε Ξεφτιλα. να περασει η βαρδια.
εσύ καημένε, Ατλαντα βλακείας, πρέπει να σκάσεις, να περάσει όλη σου η ζωη.
Ο Νωντας που ειναι?
εσύ καημένε, Ατλαντα βλακείας, πρέπει να σκάσεις, να περάσει όλη σου η ζωη.
Σε έχει κανει ρεβεγιόν παντως δεν έχεις παραπονο.
ολη μερα ρωταει σαν τη τρελη του χωριου αν ειναι ενας ή ειναι πολλοι
γιατι ρε Ξεφτιλα? αφου ζεις και πεθαινεις με τι αποψη εχω για σενα, τρεχεις στους δρομους ρωτας τον κοσμο και μολις βρεις ΕΝΑΝ αγιο να συμφωνησει μαζι σου τοτε νιωθεις οτι θα βγαλεις και τουτη τη μερα.
τι θα πω εγω και τι θα πει ο αγιος η ζωη σου ολη. Ξεφτιλα του ηλιακου συστηματος.
γιατι ρε Ξεφτιλα? αφου ζεις και πεθαινεις με τι αποψη εχω για σενα, τρεχεις στους δρομους ρωτας τον κοσμο και μολις βρεις ΕΝΑΝ αγιο να συμφωνησει μαζι σου τοτε νιωθεις οτι θα βγαλεις και τουτη τη μερα.
τι θα πω εγω και τι θα πει ο αγιος η ζωη σου ολη. Ξεφτιλα του ηλιακου συστηματος.
καημένε Ατλαντα της βλακείας...
τελικά βρηκες πόσοι είμαι?
μωρη συγγαμενη κωλοτρυπιδα δεν εχεις ζωη;;ολη μερα στο μπου ζωο...εχεις καψει καθε εγκεφαλικο κυτταρο...γιατι ρε Ξεφτιλα? αφου ζεις και πεθαινεις με τι αποψη εχω για σενα, τρεχεις στους δρομους ρωτας τον κοσμο και μολις βρεις ΕΝΑΝ αγιο να συμφωνησει μαζι σου τοτε νιωθεις οτι θα βγαλεις και τουτη τη μερα.
μετρας τυπε μετρας πολυόχι τύπε. δεν είμαι.
δε σου λεω για να κοιμηθεις με πυρετο και αγχος αποψε
πόσα ξέρεις Βλακάκο μου!!!!
άντε νάνι τώρα κι όταν καταληξεις πόσοι είμαι το ανακοινώνεις.
σούργελο!
σοβαρεψουΤο βιντεο τι το εβαλες ρε δικε μου,για να τους κανεις ρεζιλι;ουτε 500 δεν ειναι και λενε 5000