redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
οτι δεν γαμαει κωλο ειχε πει γιατι δεν ειναι ανωμαλος τυπεεσυ πας πουτανες καθολου δεν της μπορεις αν θυμαμαι καλα?![]()
οτι δεν γαμαει κωλο ειχε πει γιατι δεν ειναι ανωμαλος τυπεεσυ πας πουτανες καθολου δεν της μπορεις αν θυμαμαι καλα?![]()
Δεν μου αρεσει εχω πει ρε τυπε με στενευει.Αλλοι με ειχαν πει ανωμαλο επειδη προτιμαω το μουνι.οτι δεν γαμαει κωλο ειχε πει γιατι δεν ειναι ανωμαλος τυπε![]()
Ζητώ συγγνώμη που...
![]()
καλα λες,κωλο εχουν και οι αντρες αλλωστεΔεν μου αρεσει εχω πει ρε τυπε με στενευει.Αλλοι με ειχαν πει ανωμαλο επειδη προτιμαω το μουνι.![]()
ναι καραγκιοζ-άγιε, αλλά τον εκτοράκο τον άφησες ακάλυπτο. όπως κι ο κοσμάκης. να βλακεύει μόνος του...
φυσικά, δικαίωμά σου. αν είναι βλάξ δεν φταίτε οι άλλοι.
ναι καραγκιοζ-άγιε, αλλά τον εκτοράκο τον άφησες ακάλυπτο. όπως κι ο κοσμάκης. να βλακεύει μόνος του...
φυσικά, δικαίωμά σου. αν είναι βλάξ δεν φταίτε οι άλλοι.
Διακρίνω να σας διακατέχει ένας εκνευρισμός.
Κανονικά δεν θα έπρεπε, αν δεν είχαν βάση τα όσα σας έγραψα.
Όσο για το προηγούμενο ερώτημα σας, έχω γράψει πολλάκις πως δεν πιστέυω πως γράφετε κατ΄εντολήν της Κουμουνδούρου. Μπορεί να είναι λίγο ασυγκρότητοι οι άνθρωποι εκεί, αλλά σίγουρα δεν επιθυμούν την δυσφήμιση και την καταστροφή τους.
Όσο για το αν χειρίζεται το ψευδώνυμο ένα άτομο ή περισσότερα, επαναλαμβάνω ότι δεν με απασχολεί. Μπορεί να το διαχειρίζονται πολλοί, μπορεί πάλι να το διαχειρίζεται και ένας με σχιζοειδή διχασμένη προσωπικότητα.
πρωτη φορα βλεπω Μαλακα να ζηταει επιμονα τη βοηθεια του κοινου για το μεγεθος της μαλακιας του. σπασανε τα κοντερ και οι δορυφοροι με τουτονε
Ατλας παραμένεις. Κανεις δε συμμερίζεται τη βλακεία σου.
Διακρίνω να σας διακατέχει ένας εκνευρισμός.
Κανονικά δεν θα έπρεπε, αν δεν είχαν βάση τα όσα σας έγραψα.
Όσο για το προηγούμενο ερώτημα σας, έχω γράψει πολλάκις πως δεν πιστέυω πως γράφετε κατ΄εντολήν της Κουμουνδούρου. Μπορεί να είναι λίγο ασυγκρότητοι οι άνθρωποι εκεί, αλλά σίγουρα δεν επιθυμούν την δυσφήμιση και την καταστροφή τους.
Όσο για το αν χειρίζεται το ψευδώνυμο ένα άτομο ή περισσότερα, επαναλαμβάνω ότι δεν με απασχολεί. Μπορεί να το διαχειρίζονται πολλοί, μπορεί πάλι να το διαχειρίζεται και ένας με σχιζοειδή διχασμένη προσωπικότητα.
γυρνα σπιτι τωρα γιατι θα βρεξει και κανεις αυριο παλι γκαλοπ στη γειτονια
μου αρκεί αυτό.
Ποιο από όλα;
ότι ο Ατλας βλακεύει μόνος του!
Απλώς, παρεξήγησε (και αυτό επειδή τυγχάνει διαφορετικών κοινωνικών φρονημάτων) σχετικά με το ποίος είναι ο εργοδότης σας.![]()
γυρνα σπιτι τωρα γιατι θα βρεξει και κανεις αυριο παλι γκαλοπ στη γειτονια
βλαξ δλδ.
Σας εφιστώ την προσοχή πάντως...
Θα αρπάξει καμια πνευμονία, θα τον χάσουμε, και θα έχουμε τύψεις συνειδήσεως...![]()
στενοχωρηθηκες που δεν διαννοουμαι να σηκωνεις ολο αυτο το μεγεθος μαλακιας μονος σου? σπουργιτι ο ατλας μπροστα σου μια γη σηκωνε μονο
φοβασαι μην ανεβασει πυρετο? καποιο πακη θα βρει στο δρομο να του βαλει το πουλι στον κωλο να δει θερμοκρασια
βλαξ δλδ.