γιατι οταν ο σαμαρας προεκλογικα μιλουσε για τα 18+4 σημεια ,στο Ζαππειο....εκανε κατι απο αυτα ??? εκανε τα αντιθετα .....ο κοσμος τον ψηφισε για τα 18+4 σημεια.....οποτε τι μαλακιες μου λες τωρα ??? αλλο προγραμμα ειπε ο σαμαρας και αλλο εκανε......αρα το θεμα ειναι πλεον της τσεπης !!! οποιος εχει φραγκα ,η κριση δεν τον αγγιζει...οποιος δεν εχει,τον πινει.....αυτοι που δεν εχουν οι περισσοτεροι πια και αυτο σας καιει!!! τα προεκλογικα προγραμματα τα ειδαμε του σαμαρα...τιποτα δεν εκανε !! το μονο αγχος του ειναι να μην αγγιξει αυτους που δεν πληρωνουν ακομη και φοροδιαφευγουν ενω εχουν....αυτοι ειναι οι ψηφοφοροι του!!!
Μολονοτι η βλακεια ειναι αηττητη θα συνεχισω να προσπαθω μπας και παρω καμια απαντηση εστω και ελαχιστα σοβαρη.
Ας παραβλεψω, το οτι καποιοι περιμεναν μαλλον μεσα σε 15 μηνες, η Ελλαδα να εχει μεταβληθει απο απεραντο νεκροταφειο που ηταν το 2012, σε επιγειο παραδεισο και τους φταιει ο Σαμαρας.
Ο Χουντινι να ηταν, δεν θα τα ειχε καταφερει καλυτερα με την κατασταση που παρελαβε.
Αλλά τι να κανω? Αυτους τους συνομιλητες εχω. Που θεωρουν οτι επρεπε να εχουμε γινει Σουηδια απο Ουγκαντα σε 15 μηνες.
Να ρωτησω εστω κατι απλο.
ΑΠΟ ΤΑ 18+4 ΣΗΜΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ Ή ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ?
Ενα, δύο? Κανενα? Δεκα?
Εγω ξερω οτι 13 απο τα 18 εχουν ηδη γινει ή ξεκινησει.
Α, και αυτο το "διευρυνση φορολογικης βασης" γιατι το ξεχασαμε? Και γιατι μας χαλαει να πληρωσουν τιποτα και οι διαφοροι γαιοκτημονες για τα ακινητα?
Ολα οι μαλακες οι μισθωτοι και τα αστικα ακινητα θα τα πληρωνουν?