Επισκέπτης
πιο βασικο όμως:
ποιος εχει αναγκη να κάνει κλωνο για να τα πει αυτα?![]()
Παρατηρώ οτι αποφέυγετε και υπεκφεύγετε να απαντήσετε. Μάλλον δε μπορείτε να μου απαντήσετε λοιπόν.
πιο βασικο όμως:
ποιος εχει αναγκη να κάνει κλωνο για να τα πει αυτα?![]()
Ναι καλα. Βάλε στον τεραστιο Ελληνα (αυτον που εχει δωσει 50% στο τετραπτυχο της τραγωδιας ΚΚΕ-ΧΑ-ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ) διλημμα οτι αν χασει λιγο εδαφος θα παρει αυξηση 20% στο μισθο του, και θα εχεις πολυ ενδιαφεροντα αποτελεσματα...Ναι αλλα αμα δε νοιαστούν θα χάσουμε εδαφος κάποια στιγμη...
Επισης χλευαζουν καθε φανατικο ορθοδοξο χριστιανο αλλά επιδεικνουν απεριοριστο σεβασμο σε καθε φανατικο μουσουλμανο που θα καψει την Αθηνα αν σκιστει μια σελιδα απο το κορανι απο εναν αστυνομικο.
Τους ιδιους φανατικους μουσουλμανους, που τα πρωτα λαρυγγια που θα κοψουν αν γινουν ποτέ καθεστώς στην Ευρωπη, ειναι των αριστερων. Των υποστηρικτων τους δηλαδη.
Σουρεαλισμος...
Κι αυτη η αριστερα ειναι υποτιθεται η εναλλακτικη λυση για την νεα ευρωπη...
ρωτω αυτους που χρεωνουν ανεξ. θρακη στο συριζα. μη βλακευεις, είσαι και ενηλιξ.
Ναι καλα. Βάλε στον τεραστιο Ελληνα (αυτον που εχει δωσει 50% στο τετραπτυχο της τραγωδιας ΚΚΕ-ΧΑ-ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ) διλημμα οτι αν χασει λιγο εδαφος θα παρει αυξηση 20% στο μισθο του, και θα εχεις πολυ ενδιαφεροντα αποτελεσματα...
Ειμαι βεβαιος οτι ειναι η καλυτερη κυβερνηση που μπορουσαμε να εχουμε αυτη τη στιγμη.για μενα πρεπει να κυβερνανε αυτοι που αφουγκραζονται το λαο
εσυ δλδ εισαι ευχαρηστημενος απο τη κυβερνηση σαμαρα![]()
Παρατηρώ οτι αποφέυγετε και υπεκφεύγετε να απαντήσετε. Μάλλον δε μπορείτε να μου απαντήσετε λοιπόν.
OXI....δεν ειμαι συριζαιος!!!! αλλα ειδικα για τους ιρακινους ξερω οτι ουτε οι ιδιοι δεν ονομαζουν ετσι τους εαυτους τουςΕνδιαφέρουσες ανπαντήσεις, ομως εγείρουν άλλα ερωτήματα!
Παρατήρησα οτι οι συριζαίοι χαρακτηρίζουν φασίστα ναζίστα ρατσίστα όποιον μιλάει για Ελλάδα Έθνος και εχει ψυχική ταύτιση μαζί τους.
Ομως κάποιον που ειναι ιρακινός και εχιε ψυχική ταύτιση με το Ιρακ δε τον λένε φασίστα.
Δε καταλαβαίνω....![]()
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε παρακαλώ?
ρωτω αυτους που χρεωνουν ανεξ. θρακη στο συριζα. μη βλακευεις, είσαι και ενηλιξ.
καλα μεγαλε,τρισμεγιστε....νασαι καλα,εχω φτιαξει καινουργιο συκωτι,ευχαριστω....Ειμαι βεβαιος οτι ειναι η καλυτερη κυβερνηση που μπορουσαμε να εχουμε αυτη τη στιγμη.
Και ό,τι εχει επιτευχθει ειναι το 100% του εφικτού.
Ευτυχως δεν θα μαθουμε ποτέ πόσο πάτο ακομη θα ειχαμε πιασει, με μια αλλη "εναλλακτικη" κυβερνηση.
Παρακαλω. Επι της ουσιας τιποτα?καλα μεγαλε,τρισμεγιστε....νασαι καλα,εχω φτιαξει καινουργιο συκωτι,ευχαριστω....
πες τα,πες τα.....ακου ζειμπεκ!!!! εμας μας αρεσει ο τσιφτετελ....Ο «εμπρηστής του ΣΥΡΙΖΑ» με τις ενδοτικές απόψεις
Το ήδη βαρύ κλίμα στην περιοχή, δυναμιτίζει και η πρόσφατη δήλωση του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε τουρκική εφημερίδα. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Επικροτούμε την πρωτοβουλία που ξεκίνησε στην Τουρκία (σχετικά με τα δικαιώματα των μειονοτήτων)», σχολιάζοντας τα «σημαντικά προβλήματα» με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι «“Τούρκοι” της Δυτικής Θράκης...» Η δήλωση δημοσιεύτηκε σε άρθρο της «Today’s Zaman» με τίτλο «Ο διάλογος για τα δικαιώματα θέτει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα δεινά της “τουρκικής μειονότητας” στην Ελλάδα».
Μας γαμησε ο Σαμαρας λεμε, αρα ψηφιζουμε ΧΑ και Συριζα.
Τι φιλοσοφιες ρωτας τωρα πού θα βρεθούν τα λεφτα?
Θα κοπούν οι μισθοι των βουλευτων και θα φορολογησουμε το Λατση.
Ανοητος εισαι?![]()
εσυ μπορεις ν απαντησεις? γιατί κανεις κλωνο για να ρωτησεις?
με τσακωσες!!!! δεν σου ξεφευγει τιποτα,τεραστιε!!!!μια ειναι η ουσια μεγιστε....γαμα λιγακι γιατι αλλοιως θολωνεις και βλεπεις πλεονασματα,αναπτυξη,σωτηρια της ελλαδας κλπ κλπΠαρακαλω. Επι της ουσιας τιποτα?
Ή εχουμε κι άλλο οκταχρονο αποψε?
Μαλιστα. Επι της ουσιας τίποτα.με τσακωσες!!!! δεν σου ξεφευγει τιποτα,τεραστιε!!!!μια ειναι η ουσια μεγιστε....γαμα λιγακι γιατι αλλοιως θολωνεις και βλεπεις πλεονασματα,αναπτυξη,σωτηρια της ελλαδας κλπ κλπ
και τι εισαι?
τι λεει ο κοσμας?
και τι εισαι?
τι λεει ο κοσμας?