Συγνωμη αλλά προτιμω να μου απαντησει ενας συριζαιος...
Εξαλλου δεν υπαρχουν νεα μετρα...

Συγνωμη αλλά προτιμω να μου απαντησει ενας συριζαιος...
Εξαλλου δεν υπαρχουν νεα μετρα...
Εγω δεν ψαχνω τιποτα.διαφωνεις οτι ειναι ετσι ??? ή ψαχνεις φαντασματα και εσυ οπως ο Alex71 ???
Εγω δεν ψαχνω τιποτα.
Απλως ζητησα την αποψη ενος συριζαιου.
Εξαλλου η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι προκειται για αυτογκολ ολκης.
Και ουδεμία ουσιαστική ωφέλεια για τον Συριζα ή βλαβη για την κυβερνηση υφισταται.
Από πού προκυπτει οτι υπαρχουν?Αυτό από που προκύπτει,επειδή το πε ο ''αξιόπιστος'' και ''φερέγγυος'' Σαμαράς;
Kάθε φορά πριν τα νέα μέτρα όλοι οι κυβερνητικοί δηλώνανε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα,αυτό αρκεί για να είναι αναξιόπιστη η κυβέρνηση σε ό,τι και αν λέει......τουλάχιστον μέχρι αποδείξεως του εναντίων.Από πού προκυπτει οτι υπαρχουν?
Εσυ να αποδειξεις οτι υπαρχει κατι, οχι εγω οτι δεν υπαρχει.
Νεο μετρο ειναι ο ΦΑΠ? Δεν μπορουμε εστω μια φορα να κρατησουμε μια σοβαροτητα?![]()
![]()
και τοτε οι "ανταρτες" βουλευτες ,τι ελεγαν οτι δε θα ψηφισουν τα μετρα των αγροτεμαχιων και της ακινητης περιουσιας ??? μαλλον το ειπαν για να κανουν πλακα στο Σαμαρα !!!
Νεο μετρο ειναι ο ΦΑΠ? Δεν μπορουμε εστω μια φορα να κρατησουμε μια σοβαροτητα?
Δεν εισαι σοβαρος.το να φορολογησει τα αγροτεμαχια και δε πα να'ναι δασικη εκταση και αχρηστη ....αυτο τι ειναι ??? εκτος και αν περυσι οι ελληνες πληρωναν για αγροτεμαχια και εκτος σχεδιου πολεως οικοπεδα.....για οικοδομες που ειναι γιαπια ......μας δουλευεις και κανεις και τον ανηξερο και απο πανω!!!
Σ' εμένα το έλεγε φίλε. Αλλά για πολλοστή φορά, πετάει λάσπη και μετά [size=10pt]κρύβεται[/size]. Τέλος οι απαντήσεις από μένα προς το συγκεκριμένο μέλος.
οι αγροτες δεν ειχαν ηλεκτροδοτουμενα ακινητα ρε σουργελο?Δεν εισαι σοβαρος.
Τι θελεις δηλαδη, να επιστρεψει το τέλος που πληρωναμε για τις ηλεκτροδοτουμενες επιφανειες?
Οχι αγαπητε μου.
Αρκετα πληρωσανε τα αστικα ακινητα.
Δεν ειμαστε οι μαλακες μια ζωη εμεις.
Να πληρωσουν και τα αγροτικα ακινητα.
Μπραβο στην κυβερνηση.
Διευρυνει την φορολογικη βαση ωστε να πληρωσουν περισσοτεροι λιγοτερα.
Τωρα, αν καποιοι βουλευτες φοβουνται οτι θα τους την πουν οι αγροτες ψηφοφοροι τους, στ' αρχιδια μας. Αρκετα πλεον.
Δεν εισαι σοβαρος.
Τι θελεις δηλαδη, να επιστρεψει το τέλος που πληρωναμε για τις ηλεκτροδοτουμενες επιφανειες?
Οχι αγαπητε μου.
Μπραβο στην κυβερνηση.
Τωρα, αν καποιοι βουλευτες φοβουνται οτι θα τους την πουν οι αγροτες ψηφοφοροι τους, στ' αρχιδια μας. Αρκετα πλεον.
O λαός καλά πληρώνει,οι βουλευτές και τα γαμώ κόμματα τους τί ακριβώς πληρώνουν;;;; Ξέρεις για αυτά τα 8.000e βουλευτικό μισθό λέω και τα εκατομμύρια που πέφτουν ως κρατική επιχορήγηση στα κόμματα.Δεν εισαι σοβαρος.
Οχι αγαπητε μου.
Μπραβο στην κυβερνηση.
Παμε στα βασικα.δηλαδη καποιος που κληρονομησε ενα αγροτεμαχιο που δεν ξερει που πεφτει καν, δε το σπερνει και δε μπορει να χτισει και εχει αξια μικροτερη απο οσο ενα παρκινγκ 4Τμ στην αθηνα....θεωρεις οτι του δινει εισοδημα και πρπει να φορολογηθει ??? μια δασικη εκταση που ειναι αχρηστη ,πρπει να φορολογηθει ???
Σοβαρότατα μιλάω...αγνοώ πλήρως το πως και αν φορολογούνται τα εισοδήματα των βουλευτών κ κομμάτων.Ειπαμε, οταν μιλας μαζι μου, θα μιλας σοβαρα.
Ειπαμε, οταν μιλας μαζι μου, θα μιλας σοβαρα.O λαός καλά πληρώνει,οι βουλευτές και τα γαμώ κόμματα τους τί ακριβώς πληρώνουν;;;; Ξέρεις για αυτά τα 8.000e βουλευτικό μισθό λέω και τα εκατομμύρια που πέφτουν ως κρατική επιχορήγηση στα κόμματα.
ριξε το γνωστο, σε αυτο το νικ αλλο δεν απανταωΕιπαμε, οταν μιλας μαζι μου, θα μιλας σοβαρα.
οι φοροι παγκοσμιως πανε σε ενα σκοπο.... στην κοινωνια και σε παροχες...Παμε στα βασικα.
Δεν του δινει εισοδημα, βεβαια.
Τρια πραγματα φορολογουνται. Το εισοδημα, η ιδιοκτησια και η καταναλωση.
Παγκοσμιως.
Ας μην αποδιδει λοιπον εισοδημα, ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να φορολογηθει.
Εκτος αν θελεις να κοπούν παλι οι συνταξεις. Δεν εχω προβλημα, πες το. ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ.
Αν δεν το θελει το δασικο ακινητο, να αποποιηθει της κληρονομιας. Ευκολο.
o άλεξ ρε,ο άλεξ πάντα απαντάει σε ότι τον ρωτάς.ριξε το γνωστο, σε αυτο το νικ αλλο δεν απανταω![]()
![]()
Και να το συνεχισουμε λιγακι.Παμε στα βασικα.
Δεν του δινει εισοδημα, βεβαια.
Τρια πραγματα φορολογουνται. Το εισοδημα, η ιδιοκτησια και η καταναλωση.
Παγκοσμιως.
Ας μην αποδιδει λοιπον εισοδημα, ειναι ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και μπορεί και ΠΡΕΠΕΙ να φορολογηθει.
Εκτος αν θελεις να κοπούν παλι οι συνταξεις. Δεν εχω προβλημα, πες το. ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ.
Αν δεν το θελει το δασικο ακινητο, να αποποιηθει της κληρονομιας. Ευκολο.
Δεν θα το ξαναπω. Σοβαρεψου.Σοβαρότατα μιλάω...αγνοώ πλήρως το πως και αν φορολογούνται τα εισοδήματα των βουλευτών κ κομμάτων.
Για διαφώτισε μας......