Επισκέπτης
Λαοπλημμύρα!
Λύσαξες αράπακλα, στραβάραπα! Λύσσααααααααααααααααααααααα!!!
GOLDEN DAWN INTERNATIONAL, ετοιμαζόμαστε για διεθνή πορεία, θα βγούμε στον κόσμο.
Λαοπλημμύρα!
τυπε εσεις οι αντιφαδες τοσους μαζευετε στο Συνταγμα... (ασπροι και μαυροι)Λαοπλημμύρα!
Επειδη εδω και πολυ καιρο παρακολουθω το κομμα σου θα σου πω οτι οι εκπροσωποι του αλλαζουν τα ιδεώδη τους καθε μηνα για να αμβλύνουν τις εντυπωσεις των ψηφοφορων . Και πραγματικα πιστευω οτι με τοσα σαλτα και κολοτουμπες θα επρεπε να τους βαλουμε σε τσιρκο μαζι με τους υπολοιπους 300 της βουλης . Δεν διαφωνω σε ολα εχουν κανει και θετικα βηματα (συσσιτια ,αιμοδοσιες,γιατρους με συνορα )Αν απο αρχης αποποιούνταν καθε ναζιστικο συμβολο και ιδεολογια τωρα θα ηταν αντιπολιτευση και στης επομενες εκλογες κυβερνηση . Αλλα οπως λεει και η παροιμια (θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει)Ειμαι οπαδός ενος κόμματος που εχει ως ιδεολογία το λαϊκό εθνικισμο. ΤΟ κείμενο που παρέθεσες ειναι κείμενο λαϊκού εθνικισμού.
Το οτι αυτοί που αιματοκύλλησαν την πατρίδα μου πριν 70 χρόνια μπορεί να είχαν κάποια κοινά στην ιδεολογία τους με τον Ελληνικό λαϊκό εθνικισμό του Ίωνα Δραγούμη και το Μέγα όραμα της Αιωνίου Ελλάδος (που πολύ αμφιβάλω,α λλα ας υποθέσουμε πως ναι), αυτό δε με κάνει οπαδό των πρώην εχθρών ουτε εμένα ουτε το κόμμα. Αν κάποιοι άνθρωποι εχουν μπερδευτεί δε πα να πει οτι το κόμμα και οι οπαδοί ως σύνολο δέχονται μια τόσο ανώμαλη και λάθος στοιχειοθετημένη ταύτιση.
χαιρετισμους στον Βλαμακη τυπε...Επειδη εδω και πολυ καιρο παρακολουθω το κομμα σου θα σου πω οτι οι εκπροσωποι του αλλαζουν τα ιδεώδη τους καθε μηνα για να αμβλύνουν τις εντυπωσεις των ψηφοφορων . Και πραγματικα πιστευω οτι με τοσα σαλτα και κολοτουμπες θα επρεπε να τους βαλουμε σε τσιρκο μαζι με τους υπολοιπους 300 της βουλης . Δεν διαφωνω σε ολα εχουν κανει και θετικα βηματα (συσσιτια ,αιμοδοσιες,γιατρους με συνορα )Αν απο αρχης αποποιούνταν καθε ναζιστικο συμβολο και ιδεολογια τωρα θα ηταν αντιπολιτευση και στης επομενες εκλογες κυβερνηση . Αλλα οπως λεει και η παροιμια (θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει)
Λύσαξες αράπακλα, στραβάραπα! Λύσσααααααααααααααααααααααα!!!
GOLDEN DAWN INTERNATIONAL, ετοιμαζόμαστε για διεθνή πορεία, θα βγούμε στον κόσμο.
Επειδη εδω και πολυ καιρο παρακολουθω το κομμα σου θα σου πω οτι οι εκπροσωποι του αλλαζουν τα ιδεώδη τους καθε μηνα για να αμβλύνουν τις εντυπωσεις των ψηφοφορων . Και πραγματικα πιστευω οτι με τοσα σαλτα και κολοτουμπες θα επρεπε να τους βαλουμε σε τσιρκο μαζι με τους υπολοιπους 300 της βουλης . Δεν διαφωνω σε ολα εχουν κανει και θετικα βηματα (συσσιτια ,αιμοδοσιες,γιατρους με συνορα )Αν απο αρχης αποποιούνταν καθε ναζιστικο συμβολο και ιδεολογια τωρα θα ηταν αντιπολιτευση και στης επομενες εκλογες κυβερνηση . Αλλα οπως λεει και η παροιμια (θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει)
ενας στους τρεις Ελληνες του εξωτερικου δεν ειναι και ασχημα...33 τους μέτρησα, καλά είναι. Μην ξεχνάμε ότι το Λονδίνο έχει συνολικά περίπου 120-130 Έλληνες οπότε όντως, τα ποσοστά σας είναι ανοδικά.
33 τους μέτρησα, καλά είναι. Μην ξεχνάμε ότι το Λονδίνο έχει συνολικά περίπου 120-130 Έλληνες οπότε όντως, τα ποσοστά σας είναι ανοδικά.
Ακουσες το ονομα σου μωρη λουλα ???? Θες να βρεθουμε τετ α τετ να μου τα πεις αυτα πουστρελα ?Μας έχει πρήξει τα παπάρια ρε γαμωουζμπέκο!!!
Τελικά αλλάζουν απόψεις κάθε μήνα και :
ή
δεν αλλάζουν και εξαιτίας αυτού
ή μηπως απλά έχεις κλάσει μέντα που εσύ και η λαθροφαμίλια σου θα φάτε σουτ για την κεντρική ασία που ανήκετε.
Ποιάς μαγκιάς, των Αλβανών και των Γεωργιανών? θεωρείς οτι εχουν μαγκιά αυτοί οι λεχρίτες?Έχεις επιχειρήματα. Βρες και κανέναν Γεωργιανό ή Αλβανό και βάλε. Ή εκεί ισχύει το αβαβά του κόμματος λόγω "μαγκιάς";
Ακουσες το ονομα σου μωρη λουλα ???? Θες να βρεθουμε τετ α τετ να μου τα πεις αυτα πουστρελα ?
Ποιάς μαγκιάς, των Αλβανών και των Γεωργιανών? θεωρείς οτι εχουν μαγκιά αυτοί οι λεχρίτες?
ΤΙ να σου πω ρε παιδάκι μου, οσο μιλαώ μαζί σας μένω εξτατικός απο τη μαλακία και την παράνοια των θέσεων σας.
Θες φωτογραφίες αλβανων?
Πάρε κάτι καλόπαιδα για αρχή και βλέπουμε.
![]()
δηλαδη η ενσταση σου ειναι που δεν τα βαζει με περισσοτερουςΤης μαγκιάς της εγκληματικής οργάνωσης χ.α. που τα βάζει μόνο με ξέμπαρκους Πακιστανούς και Αιγύπτιους ψαράδες.
Ναί.... στο αεροπλάνο που θα σε πηγαίνει πίσω στην κοιλάδα της Φεργκάνα από όπου μας προέκυψες...θα έρθω για βόλτα....να σας κουνάω το μαντήλι.
Της μαγκιάς της εγκληματικής οργάνωσης χ.α. που τα βάζει μόνο με ξέμπαρκους Πακιστανούς και Αιγύπτιους ψαράδες.
Κουνα καλυτερα των κωλο σου να φυγει το ψωλοχυμα .Ναί.... στο αεροπλάνο που θα σε πηγαίνει πίσω στην κοιλάδα της Φεργκάνα από όπου μας προέκυψες...θα έρθω για βόλτα....να σας κουνάω το μαντήλι.