Επισκέπτης
κανει και αυταρχικα σε μασαζιδικα της σολουν τυπε ;)
ΤΟ βρήκα τύπε μεμοσαν!
Θα φτιάξω ΜΚΟ με τίτλο " σεξουαλικά δικαιώματα χιμπατζίδων"
κανει και αυταρχικα σε μασαζιδικα της σολουν τυπε ;)
ειναι προοδευτικες ομως οι κλανιες του ΠΠου τυπε ;)
υπηρχε οντως κενο στο συγκεκριμενο θεμα και τα φασιστακια οργιαζαν τοσα χρονια απαγορευοντας στους χιμπατζηδες οπως ο λιλας των χιμπατζηδων που εβαλες φωτο, να εκδηλωνονται χωρις φοβοΤΟ βρήκα τύπε μεμοσαν!
Θα φτιάξω ΜΚΟ με τίτλο " σεξουαλικά δικαιώματα χιμπατζίδων"
υπηρχε οντως κενο στο συγκεκριμενο θεμα και τα φασιστακια οργιαζαν τοσα χρονια απαγορευοντας στους χιμπατζηδες οπως ο λιλας των χιμπατζηδων που εβαλες φωτο, να εκδηλωνονται χωρις φοβοθα σκισει η ΜΚΟ σου, αν θες χρηματοδοτηση απο κανα σορρος, ροκεφελερ και σια, ρωτα τον συντροφο βαλλιανατο να σου πει τα κολπα
![]()
![]()
![]()
Τοτε πως δικαιολογεις οτι εισαι οπαδος κομματος που η ηγεσια του εχει ινδαλμα αυτους που αιματοκυλησαν την πατριδα σου ?Το υπογράφω. Με αντιπροσωπεύει τέλεια.
Την μικρότερη άνοδο έχουμε ή μου φαίνεται;;;;;
Τοτε εσυ δε κλάνεις απλώς, εχεις εκλύσει απειρομύρια τόννους κλανιας γιατι βγάζεις συμπεράσματα με τη μια λέξη του άλλου.
Την μικρότερη άνοδο έχουμε ή μου φαίνεται;;;;;
Τζάμπα γκρίνια οι αριστεροί......![]()
παλι κανεις φασαρια σαν τενεκες;;;"συμπεράσματα" φασιστάκο νομίζεις πως βγάζεις εσύ....
Α υπάρχει και θέμα ''ποιοτικό'';μαλακιες του ελευθερου τυπου ... τι σχεση εχουν οι "ακροδεξιοι" στο Βελγιο που φωναζουν για ανεξερτητο φλαμανδικο κρατος (διασπαση του Βελγιου στα 2 με λιγα λογια) και απο οικονομικη πολιτικη ειναι 100% φιλελευθεριστες με τα κνωδαλα τους ΧΑ και τους φιλομοναρχικους "ακροδεξιους" Δανους.
Τοτε πως δικαιολογεις οτι εισαι οπαδος κομματος που η ηγεσια του εχει ινδαλμα αυτους που αιματοκυλησαν την πατριδα σου ?
χαραξαμε το δρομο τυπε...Την μικρότερη άνοδο έχουμε ή μου φαίνεται;;;;;
Τζάμπα γκρίνια οι αριστεροί......![]()
Α υπάρχει και θέμα ''ποιοτικό'';
παλι κανεις φασαρια σαν τενεκες;;;
γιατι δεν εισαι στο Συνταγμα;;![]()
Ειμαι οπαδός ενος κόμματος που εχει ως ιδεολογία το λαϊκό εθνικισμο. ΤΟ κείμενο που παρέθεσες ειναι κείμενο λαϊκού εθνικισμού.
Το οτι αυτοί που αιματοκύλλησαν την πατρίδα μου πριν 70 χρόνια μπορεί να είχαν κάποια κοινά στην ιδεολογία τους με τον Ελληνικό λαϊκό εθνικισμό του Ίωνα Δραγούμη και το Μέγα όραμα της Αιωνίου Ελλάδος (που πολύ αμφιβάλω,α λλα ας υποθέσουμε πως ναι), αυτό δε με κάνει οπαδό των πρώην εχθρών ουτε εμένα ουτε το κόμμα. [size=40pt]Αν κάποιοι άνθρωποι εχουν μπερδευτεί δε πα να πει οτι το κόμμα και οι οπαδοί ως σύνολο δέχονται μια τόσο ανώμαλη και λάθος στοιχειοθετημένη ταύτιση. [/size]
Φοβάται. Ειναι αγωνιστής του κανα-πέος.
τί ειπαμε για τα "συμπεράσματα"?
χρειάζεται κρίση και γνώση.... αλλιώς απλώς ρυπαίνεις το περιβάλλον!
ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΓΓΛΑΡΕΣ!!!!
10/11/13
ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
![]()
![]()
ΛΥΣΑΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ