Επισκέπτης
Καπιταλιστες και ακροδεξια δεκανικια ερχομαστε.
Η Σκονδρα με αλλους δυο ειχαν πιαστει σχεδον επ αυτοφωρο για μαχαιρωμα2 αφγανων.μάλιστα.. ασχοληθήκαμε με τα εγκλήματα των χρυσαύγουλων (και πολύ καλά).. με αυτά τα εγκληματα γιατί δεν ασχολούμαστε ??
Εμπρησμος της μηχανης της χρυσαυγιτισσας Θεμιδος Σκορδελη
από αναγνωστης φασιστομπλογκ 10:34, Παρασκευή 4 Μαΐου 2012
θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός
παντα τετοια
Πριν δυο μερες, στον Αγιο Παντελεημονα, επι της Αχαρνων και μερα μεσημερι, αγνωστοι εκαψαν με μολοτωφ το μηχανακι της γνωστης ρατσιστριας Θεμις Σκορδελη, που κατεβαινει υποψηφια με τα χρυσα αυγα στην Α' Αθηνων. Αναπαραγω την ειδηση γιατι δεν επαιξε πουθενα και ειναι αρκετα σημαντικη δραση πιστευω.
Καπιταλιστες και ακροδεξια δεκανικια ερχομαστε.
καθαρη περιπτωση αυταναφλεξης....ουτε το λεντακι δεν αντεξε την κατοχο του και αυτοπυρποληθηκε!μάλιστα.. ασχοληθήκαμε με τα εγκλήματα των χρυσαύγουλων (και πολύ καλά).. με αυτά τα εγκληματα γιατί δεν ασχολούμαστε ??
παντα τετοια
Πριν δυο μερες, στον Αγιο Παντελεημονα, επι της Αχαρνων και μερα μεσημερι, αγνωστοι εκαψαν με μολοτωφ το μηχανακι της γνωστης ρατσιστριας Θεμις Σκορδελη, που κατεβαινει υποψηφια με τα χρυσα αυγα στην Α' Αθηνων. Αναπαραγω την ειδηση γιατι δεν επαιξε πουθενα και ειναι αρκετα σημαντικη δραση πιστευω.
Η οποία όμως θα έπρεπε να είναι φυλακή με δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια κάθεξη. Αντί αυτού σα γνήσια Χ.Αυγίτισα που είναι όταν είδε τα δύσκολα έγινε λαγός και εμφάνισε χαρτί που λέει πως είναι καταθλιπτική και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.μάλιστα.. ασχοληθήκαμε με τα εγκλήματα των χρυσαύγουλων (και πολύ καλά).. με αυτά τα εγκληματα γιατί δεν ασχολούμαστε ??
παντα τετοια
Η οποία όμως θα έπρεπε να είναι φυλακή με δε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια κάθεξη. Αντί αυτού σα γνήσια Χ.Αυγίτισα που είναι όταν είδε τα δύσκολα έγινε λαγός και εμφάνισε χαρτί που λέει πως είναι καταθλιπτική και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.
Κάθε δράση έχει και αντίδραση. Και από τη στιγμη που το δικαστήριο έκανε δεκτή την γελοία και αδερφίστικη δικαιολογία είναι φυσικό (και δε το δικαιολογώ όμως καθόλου) κάποιοι να θελήσουν να πάρουν τον "νόμο στα χέρια τους" όπως ακριβώς κάνει και η Χ.Α
Μα δεν τους δικαιολόγησα. Και ΦΥΣΙΚΑ οι πρακτικές των ακροαριστερών στοιχείων με αυτές των ακροδεξιών είναι ταυτόσημες.αρα.. λογικόν συμπέρασμα...
πλήρης ταύτισις πρακτικών αναρχοαυτόνομων με χρυσαύγουλους...
Α πνίξου ρε αντικομμουνιστή...πήγες Αγγλία κ συστηματοποιήθηκες.Μα δεν τους δικαιολόγησα. Και ΦΥΣΙΚΑ οι πρακτικές των ακροαριστερών στοιχείων με αυτές των ακροδεξιών είναι ταυτόσημες.
Δε το λες καλά. Διάβασε τον τριαντατρία και ξαναγράψετοΑ πνίξου ρε αντικομμουνιστή...πήγες Αγγλία κ συστηματοποιήθηκες.
Εγώ δεν είμαι ομοφοβικός σαν τον 33....μπορείς να κάνεις ό,τι θες Αγγλία δεν θα σε παρεξηγήσω.Δε το λες καλά. Διάβασε τον τριαντατρία και ξαναγράψετο
Ούτε και εγώ είμαι (κρυφο)πουστας (όπως έχει παραδεχτεί ο τριαντατρίας εμέσως πλην σαφώς). Στην Αγγλία γάμησα τις 12φυλές του Ισραήλ. Είχε μάλιστα για 6μήνες Τουρκάλα (διδακτορικό στο Οθωμανικό δίκαιο πήρα). Αλλά Αγγλίδα/Γερμανίδα/Γαλλίδα ούτε σε φωτογραφία να μου το δουνΕγώ δεν είμαι ομοφοβικός σαν τον 33....μπορείς να κάνεις ό,τι θες Αγγλία δεν θα σε παρεξηγήσω.
Δεν είναι (κρυφό),φανερό είναι...σε κάθε του ποστ για ψωλές γράφει.Ούτε και εγώ είμαι (κρυφο)πουστας (όπως έχει παραδεχτεί ο τριαντατρίας εμέσως πλην σαφώς). Στην Αγγλία γάμησα τις 12φυλές του Ισραήλ. Είχε μάλιστα για 6μήνες Τουρκάλα (διδακτορικό στο Οθωμανικό δίκαιο πήρα). Αλλά Αγγλίδα/Γερμανίδα/Γαλλίδα ούτε σε φωτογραφία να μου το δουν
[size=11pt]Δείτε φάτσα και δημιουργείστε:
Ποιους βαρανε? φασιστοδαπιτες? αν ναι καλα τους κανουνΣυνεχιζονται οι επιθεσεις αναρχοαπλυτων εναντιων φοιτητων εντος του πανεπιστημιακου χωρου με τις πρυτανικες αρχες να τηρουν σιγη συγκαλυψης. Ξυλοδαρμοι φοιτητων και καταστροφες τραπεζιων παραταξεων ειναι καθημερινο φαινομενο σε ολα τα τμηματα.
28 καθηγητες απο το πανεπιστημιο της αθηνας εξεφρασαν επισημα τη συμπαρασταση τους στην ανταρσυα.
[size=11pt]
Πραγματικά , δεν είναι σαν τις ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ....[/size]
http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/pebiizdmys4fa10f18cd1cf.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Λακη βαλτε τη κανονικη φωτογραφια της κωλογριας οχι τη παιδικη της
[size=11pt]
Πραγματικά , δεν είναι σαν τις ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ....[/size]
http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/pebiizdmys4fa10f18cd1cf.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος με τα σταυρωμενα χερια ο Σουγκλακος ειναι??????????