Εγώ τύπε ονειρεύομαι μια Ελλάδα με δυνατό κοινωνικό κράτος που δε θα είναι τσιφλίκι του Κόκκαλη-Μπομπολα-Ψυχαρη-Βαρδινογιάννη.
Που δε θα γίνονται απεργίες και διαδηλώσεις κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή, επειδή οι πολιτικοί-τσιρακια των ανωτερω επιχειρηματιών εξαθλιώνουν καθημερινά τον εργαζόμενο για να τρώνε οι λίγοι προνομιούχοι.
Που τα πανεπιστήμια θα είναι στολίδια και όχι σταύλοι για να μπορεί να επιβιώνει η παραπαιδεία, τα ιδιωτικά κολλεγια και να βγαινουν αχρηστοι πτυχιούχοι που δε μπορούν να σταθούν επιστημονικά κι ετσι δε μπορούν να ανταγωνιστούν τα παιδιά του LSE κοκ.
Που δε θα ιδρυθούν ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας, ιδιωτικά μέσα μαζικής μεταφοράς, ιδιωτικές εταιρείες διεκπεραίωσης υποθέσεων στη σχέση κράτους - πολίτη κλπ οι οποίες θα πινουν το αίμα του δημόσιου πλούτου, αφηνοντας καμμενη γη και τριτοκοσμικό περιβαλλον στην ενδοχωρα.
Που όποιος σηκώνει μολότωφ, μαχαίρι, καλάσνικοφ ή ρόπαλο και κυρίως - υπογραφει την ανευ ορων παραδοση της Ελλάδας στους ξενους δανειστές ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΙΡΑΛΑΧ.
Που ο Λαζόπουλος, ο Καλαμούκης, ο Κανάκης και ο πιτσιρίκος ως σατιρικοί καλλιτέχνες ή αρθρογράφοι θα συνεχιζουν να ελεγχουν την εξουσία.
Που ο στρατιωτικός θα κάνει ότι έκανε και το 1909 κι οχι το 1967 και ο αστυνομικός δε θα δερνει τον κόσμο και θα καλύπτει το χρυσαύγουλο για να μπορούν οι ανωθι ολιγαρχες και πολιτικοί να παραμενουν στο απυροβλητο και να συνεχιζουν τη μασα.
Που όταν μιλάει συνδικαλιστής τύπου Πρωτοπαππα κλπ θα τρώει κλανίδια στη μάπα.
Που οι λαθρομετανάστες θα μαζευτούν και θα σταλούν στα Ευρωπαικα κράτη που κατεστρεψαν τις χωρες τους.
Που θα υπάρχει αξιολόγηση και αξιοκρατία και ο καλός θα προάγεται και ο κακός θα απολύεται.
Που τα πολιτικά κόμματα θα ψηφίζουν ανάλογα με το εθνικό συμφέρον και όχι ανάλογα με το λαικισμό και τα δελτία των 8.
Η Μέρκελ είπε στους Γερμανούς μια βδομάδα πριν τις εκλογές ότι θα πάρει κι άλλα λεφτά από τους Γερμανούς φορολογούμενους για το τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας και πήρε 41%. Αυτό θέλω να το δω κάποια στιγμή και στη χώρα μου.