Τελικά πως ονειρεύεστε την ζωή σας;
Εγώ τύπε ονειρεύομαι μια Ελλάδα με μικρό αλλά ισχυρό κράτος που δε θα είναι επιχειρηματίας αλλά ρυθμιστής.
Που δε θα γίνονται απεργίες και διαδηλώσεις κάθε Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή.
Που τα πανεπιστήμια θα είναι στολίδια και όχι σταύλοι και θα μπορεί να κάνει εκδήλωση και ένας εθνικιστής, όχι μόνο οι αναρχοάπλυτοι.
Που θα ιδρυθούν ιδιωτικές εταιρείες ενέργειας, ιδιωτικά μέσα μαζικής μεταφοράς, ιδιωτικές εταιρείες διεκπεραίωσης υποθέσεων στη σχέση κράτους - πολίτη κλπ.
Που όποιος σηκώνει μολότωφ, μαχαίρι, καλάσνικοφ ή ρόπαλο ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΚΛΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΙΡΑΛΑΧ.
Που ο Λαζόπουλος, ο Καλαμούκης, ο Κανάκης και ο πιτσιρίκος δε θα θεωρούνται σατιρικοί καλλιτέχνες ή αρθρογράφοι αλλά γελοίοι μαλάκες.
Που ο στρατιωτικός και ο αστυνομικός δε θα θεωρείται άχρηστος και εχθρός αλλά λειτουργός που η δημοκρατία τον έβαλε εκεί για να μας προστατεύει.
Που όταν μιλάει συνδικαλιστής θα τρώει κλανίδια στη μάπα.
Που οι λαθρομετανάστες θα μαζευτούν και θα σταλούν από κει που ήρθαν.
Που θα υπάρχει αξιολόγηση και αξιοκρατία και ο καλός θα προάγεται και ο κακός θα απολύεται.
Που τα πολιτικά κόμματα θα ψηφίζουν ανάλογα με το εθνικό συμφέρον και όχι ανάλογα με το λαικισμό και τα δελτία των 8.
Η Μέρκελ είπε στους Γερμανούς μια βδομάδα πριν τις εκλογές ότι θα πάρει κι άλλα λεφτά από τους Γερμανούς φορολογούμενους για το τρίτο πακέτο στήριξης της Ελλάδας και πήρε 41%. Αυτό θέλω να το δω κάποια στιγμή και στη χώρα μου.