!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Τι υποστηριζεις για πες μας. Τι ψηφιζεις
Δεν ρωταμε τετοια πραγματα μια κυρια...
ειναι σωστος ο κοσνικ,μην τον βλεπεις μλκαΤωρα μπηκες στον τομεα σου .. ;)
σκασε ρε μλκαΔεν ρωταμε τετοια πραγματα μια κυρια...
ειναι σωστος ο κοσνικ,μην τον βλεπεις μλκα
τυπε δευτερη μερη στην ολλανδια και κρυωσα .γαμω την πουτανα μου
δες πόσα άτομα σκαλίζουν τους κάδους κάθε μέρα και πες μας πού έχεις και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Πλανάσαι.καναπεδάτος είσαι όπως κι εγώ, ποτέ κανένας καναπεδάτος δεν άλλαξε τον ρου της ιστορίας ;)
σκασε ρε μλκα
θα γραφτει ο αγων του μιχαλολιακου?Μη χαίρεστε που μας βάλαν στη φυλακή. Να θυμίσω για τους ελάχιστους που διαβάζουν ιστορία, ότι και κάποιοι άλλοι μπήκαν φυλακή μετά το κίνημα της μπυραρίας και μετά κυβέρνησαν...
Πλανάσαι.
Μονο οι καναπεδατοι αλλαζουν την ιστορια.
Προτιμας το "χαρα μου"?Γιατι με λες συνεχεια καλό μου? νομιζεις οτι μιλας σε 5χρονο ΑΜΕΑ?
πιες κανα ζεστο τυπεειναι σωστος ο κοσνικ,μην τον βλεπεις μλκα
τυπε δευτερη μερη στην ολλανδια και κρυωσα .γαμω την πουτανα μου
Κοπρολαγνος εισαι μεγαλε?Μη χαίρεστε που μας βάλαν στη φυλακή. Να θυμίσω για τους ελάχιστους που διαβάζουν ιστορία, ότι και κάποιοι άλλοι μπήκαν φυλακή μετά το κίνημα της μπυραρίας και μετά κυβέρνησαν...
αυτο και καλα ,το δεν πρεπει να μισεις που το ακουσες οτι ειναι κακο?δεν βρισκονται σε καλυτερη μοιρα προφανως.
Αλλα τουλαχιστον δεν διαιωνίζουν το μισος
πίσω απο τον ''πατριωτισμο'' ή τον ''Χριστιανισμο''.
γιατι ουτε πατριωτες ειναι
και εδω που τα λεμε ουτε και για την θρησκεια δινουν δεκαρα.
Η φιλοσοφια τους ειναι εντελως Ναζιστική
που απλως ''σουλουπωσαν'' για να παρουν ψηφους.
Η ιστορια βεβαια, επαναλαμβανεται μονο ως τραγωδια ή ως φαρσα...Μη χαίρεστε που μας βάλαν στη φυλακή. Να θυμίσω για τους ελάχιστους που διαβάζουν ιστορία, ότι και κάποιοι άλλοι μπήκαν φυλακή μετά το κίνημα της μπυραρίας και μετά κυβέρνησαν...
Προτιμας το "χαρα μου"?
Το να μισεις, κάνει κακό σε σενα πανω απ ολα.αυτο και καλα ,το δεν πρεπει να μισεις που το ακουσες οτι ειναι κακο?
στο μουνι σου εΔεν υποστηριζω κανενα κομμα.
Μας κυβερνουν τα ιδια ατομα εδω και χρονια
ειτε βγει η Ν.Δ είτε το Πασοκ.