kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
τα λες ωραία τύπε, φιλόλογος τελείωσες;
έχω σπουδάσει την ζωή
τα λες ωραία τύπε, φιλόλογος τελείωσες;
Εγω ηθελα να ηξερα τι σκεφτοταν σημερα ο Κασιδιαρης και γελουσε ενω πηγαινε στον εισαγγελεα.
32 χρονων παιδι ειναι, και κινδυνευει να φαει τα καλυτερα χρονια του στη φυλακη.
Δεν εχει συναισθηση της σοβαροτητας της καταστασης?
Και ολα αυτα γιατι?
Ε σιγουρα, προφανως εγω δεν θα διακατεχομουνα ποτέ απο τετοια τρικυμια εν κρανιω.προφανώς βάζει την προσωπική του ζωή και την ελευθερία του σε χαμηλότερη προτεραιότητα σε σχέση με το καλό της πατρίδας (το καλό κατά την δική του αντίληψη πάντα)
προφανώς εσύ δεν θα έκανες ποτέ κάτι τέτοιο γι'αυτό σου φαίνεται παράξενο
Καλό μου,
Ούτε στη δικη ημουνα παρών, ούτε την υποθεση εχω μελετησει απο τη δικογραφια, ούτε εχω λογο να θεωρω οτι υπηρξε επιτηδες εσφαλμενη αποφαση του Δικαστηριου.
Με την ιδια λογικη της ερωτησης σου, δεν εχω λογο να πιστεψω οτι ειναι ενοχος για την συγκεκριμενη πραξη.
Εσυ πιστευεις οτι ειναι αθωος?
eisai oraiosπροφανώς βάζει την προσωπική του ζωή και την ελευθερία του σε χαμηλότερη προτεραιότητα σε σχέση με το καλό της πατρίδας (το καλό κατά την δική του αντίληψη πάντα)
έχω σπουδάσει την ζωή
Εχεις προσβαση στα πρακτικα της δικης καλο μου?''Μάθαμε ότι, στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί, ισχυρίστηκε ότι εκείνη την ώρα το αυτοκίνητό του ήταν σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ στο Φλοίσβο, αλλά την απόδειξη δεν την προσκόμισε ποτέ, λέγοντας πως την έχασε. Όμως ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που ανήκει το συγκεκριμένο πάρκινγκ, είπε ότι ο χώρος πάρκινγκ είναι δωρεάν και άρα είναι αδύνατον να έχει εκδοθεί απόδειξη για στάθμευση εκεί.''
προφανώς βάζει την προσωπική του ζωή και την ελευθερία του σε χαμηλότερη προτεραιότητα σε σχέση με το καλό της πατρίδας (το καλό κατά την δική του αντίληψη πάντα)
Ε σιγουρα, προφανως εγω δεν θα διακατεχομουνα ποτέ απο τετοια τρικυμια εν κρανιω.
Και ευχαριστω το θεο γι αυτο.
«Βόθρος» η ελληνική τηλεόραση…
[URL unfurl="true"]http://troktikoblog.blogspot.gr/2013/09/blog-post_4940.html[/url]
Το αβαταρ σου θυμιζει τον τακμαν...
γτ γαμω την πουτανα μου εισαι αντιθετη? σου καναν τπτ? ψηφισε νδ εσυ ακομαΟποιος Νομιζει οτι ειναι ο Βatman,
χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης. Οχι να βρισκεται στην βουλη.
γτ γαμω την πουτανα μου εισαι αντιθετη? σου καναν τπτ? ψηφισε νδ εσυ ακομα
Καλα ρε βιολετα , ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβεις οτι ειναι ψυχακιας ο κασιδας? χρειαζετε να το πει γιατρος?Οποιος Νομιζει οτι ειναι ο Βatman,
χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης. Οχι να βρισκεται στην βουλη.
;)Αχαχαχαχααχ!!! Το καλύτερο σχολιο