studio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ρε τράβα στη Βουλγαρία την πατρίδα σου.
ναι γιε μου
αλλα εθνικιστης πραγμα με αντιεθνικες αποψεις περιεργο
επρεπε να τραβηχτω με εσενα
Ρε τράβα στη Βουλγαρία την πατρίδα σου.
τι σημαίνει "διαμοιρασμός της θέλησης" ????
εμενα περιμεναν νομιζεις;Δώσε στόχο Γέροντα.
ναι γιε μου
αλλα εθνικιστης πραγμα με αντιεθνικες αποψεις περιεργο
επρεπε να τραβηχτω με εσενα
άσε τα παιδιά να ζήσουν τις ηρωικές τους μέρες...
όπως στο μπούνκερ του αδόλφου...
Να θελήσουν και τα κόμματα της κλεπτοκράτίας ή ενα μέρος της κυβέρνησης πράγματα που τα θέλουμε εμεις και να γίνουν νόμοι. Εχουν ικανοποιηθεί ολα τα κόμματα στο κοινοβούλιο με νόμους και διατάξεις και παρεμβάσεις εκτος απο εμας.
Δεν ειμαστε εγκληματική οργάνωση ουτε τρομοκράτες. Ομως ετσι οπως κάνετε θα αμς κάνετε. Προσέξτε δημοκράτες. Προσέξτε...
Να θελήσουν και τα κόμματα της κλεπτοκράτίας ή ενα μέρος της κυβέρνησης πράγματα που τα θέλουμε εμεις και να γίνουν νόμοι. [size=16pt]Εχουν ικανοποιηθεί ολα τα κόμματα στο κοινοβούλιο με νόμους και διατάξεις και παρεμβάσεις εκτος απο εμας.[/size]
Δεν ειμαστε εγκληματική οργάνωση ουτε τρομοκράτες. Ομως ετσι οπως κάνετε θα αμς κάνετε. Προσέξτε δημοκράτες. Προσέξτε...
εμενα περιμεναν νομιζεις;
προς στιγμήν τις ζείτε εσείς...
χαρά σ εσάς
το κακό είναι ότι θα σταματήσουν οι διαδηλώσεις του φραπέ και της επακόλουθης μπυροποσίας
δε σας παίζουν τ' αλλα παιδάκια?
Είμαι εγγονός κομμουνιστή, διεθνιστής κοσμοπολίτης με Τούρκο να συγκαταλέγεται στους τρείς καλύτερους φίλους μου.
Η ΧΑ είναι ένα τσούρμο μικρονοϊκών ουρακοτάνγκων.
Οι χειρισμοί όμως των τελευταίων λίγων ημερών είναι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ.
Εν μέσω απίστευτης οικονομικής κρίσης και ανοικτών κοινωνικών προβλημάτων, με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη στον πληθυσμό την αίσθηση οτι δεν έχει υπάρξει κάθαρση σε σειρά σκανδάλων και οτι το πολιτικό σύστημα χειραγωγείται, ένα λιγδιάρικο ετερόκλητο συνένοχο "δημοκρατικό τόξο" εξαντλεί και με την βοήθεια των εξίσου ανυπόληπτων ΜΜΕ την αυστηρότητα του σε ένα κόμμα που εκμεταλλεύεται με έναν λαϊκίστικο αλλά επικοινωνιακά πολύ αποτελεσματικό τρόπο όλες τις πιο πάνω παραδοχές.
Είναι νομοτελειακά βέβαιο οτι η ΧΑ ή το ΧΣ (Χρυσό Σούρουπο) ή όπως αλλιώς θα λέγεται στο μέλλον θα βγει ενισχυμένο από την όλη "αντιφασιστική" παρωδία.
Ο Μαρξ μας δίδαξε οτι στην βάση μετράει η θέση του καθενός μας στις υλικές σχέσεις παραγωγής και όλα τα άλλα, δημοκρατία, πολυφωνία, multiculti, είναι το εποικοδόμημα.
Η ΧΑ, πιο μαρξιστικά σκεπτόμενη από αρκετούς αριστερούς αυνάνες του "δημοκρατικού τόξου" παίζει στηυν βάση της κοινωνίας. Το κάνει και θα εξακολουθήσει να το κάνει πολύ αποτελεσματικά φοβάμαι.
σήμερα γιορτάζει η δημοκρατία
με μπροστάρηδες τους αληθινούς αγωνιστές της δημοκρατίας φίλους δημοσιογράφους
η σημερινή ημέρα θα αποτελεί μια γιορτή για το έθνος