jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ο αρχηγός θα γράψει βιβλίο από την φυλακή;
Mein Kampf.
ο αρχηγός θα γράψει βιβλίο από την φυλακή;
περάσατε ήδη στην παρανομία?
Οσο μας κυνηγάει το σύστημα και μας πάνε κοντρα ολοι, τόσο μας πορώνουν και μας κάνουν να λυσσάμε.
Τόσο πιο πολυ βαθυά και απόλυτα μας κάνουν εθνικιστές και η ΧΑ θα εχει 50% των Ελλήνων μαζί της. Καταρεύσατε μαλάκες, απο μόνοι σας.
Καταλαβαίνω οτι ο καθένας μας μπορεί να παρακολουθείται για ο,τι γράφει εδώ πέρα αλλά εγώ δεν θα εκφράσω μια επιθυμία αλλά μια ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
Στο άμμεσο μέλλον πιστεύω θα δούμε απόπειρα φόνου απο ακροδεξιά οργάνωση με στόχο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες κλπ
Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά πιστεύω πως θα δούμε απίστευτα πράγματα....
Καταλαβαίνω οτι ο καθένας μας μπορεί να παρακολουθείται για ο,τι γράφει εδώ πέρα αλλά εγώ δεν θα εκφράσω μια επιθυμία αλλά μια ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
Στο άμμεσο μέλλον πιστεύω θα δούμε απόπειρα φόνου απο ακροδεξιά οργάνωση με στόχο ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλοεπιχειρηματίες, καναλάρχες κλπ
λυσσαρα πορνη
ρε χρυσαυγιτες, ακομη δεν κλειδωσατε τα προφιλ σας;
γυρευοντας πηγαινετε.
κλώνος μου είσαι;
Εχεςι δίκιο, συμφωνώ απόλυτα. Ειμαι ΧΑ.
Ειναι λογικό γιατι οσο μας πετάει και μας κυνηγάει το σύστημα και μας αρνείται το διάλογο, τον ουσιαστικό διάλογο, την επικοινωνία και το διαμοιρασμό της θέλησης μας, τόσο μας εξωθεί στη βία, στην πόρωση και στην εχθρα. τα ίδια λάθη του παρελθόντος κάνουν.
Λογικότατο σενάριο.
Βούλγαρε της πούτσας
Εσύ είπες "υψηλού πολιτικού στελέχους" και μάλιστα χωρίς καμία ανάλυση.
Εγώ μιλάω για ακροδεξιά οργάνωση τύπου 17Ν αλλά με μεγαλύτερο εξοπλισμό και κυρίως αναφέρομαι και σε άλλους στόχους.
εθνικιστης του κωλου
τι θα λεει ο χιτλερ για αυτο το πορνιδιο
αισχος
γιε μου
Εσύ είπες "υψηλού πολιτικού στελέχους" και μάλιστα χωρίς καμία ανάλυση.
Εγώ μιλάω για ακροδεξιά οργάνωση τύπου 17Ν αλλά με μεγαλύτερο εξοπλισμό και κυρίως αναφέρομαι και σε άλλους στόχους.
τι πάθατε όλοι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει