Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Επ, τί γίνεται εδω;
α ολα κι ολα!!!αυτοι ειδικα εχουν και το αλλαθητο αλλα και το ακαταλογιστο!!!!εξάλλου δεν το λέω εγώ.. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτά αποτελούν αντικείμενα που τ έχουν όλοι στο σπίτι τους...
απλα διακωμωδώ τις δύο πλευρές...
οι μεν (αναρχοάπλυτοι) σκούζουν και σκίζουν τα ρούχα τους όταν συλλαμβάνονται για κατοχή παλουκιών και από την άλλη φωνασκούν για να καταδικαστούν τα χρυσαύγουλα επειδή κατέχουν παλούκια... and vice versa
κατά την ταπεινή μου άποψη ή θα πρέπει και για τις δύο πλευρές να αποτελούν τεκμήρια και αποδείξεις ενοχής ή για καμμία...
εξάλλου δεν το λέω εγώ.. ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτά αποτελούν αντικείμενα που τ έχουν όλοι στο σπίτι τους...
Ακριβώς. Απλά αυτή τη στιγμή μου φαίνεται πιο λογικό και επίκαιρο να διακωμωδείς τους χρυσαυγίτες.
Οι σημαίες και οι μάσκες "παράνομος οπλισμός".![]()
Τώρα τρέχουν τα μουνάκια... και ποιος να τους πιστέψει όταν χρησιμοποιούσαν ακριβώς την ίδια λογική για να ενοχοποιήσουν αντιπάλους τους;
Ένα ρόπαλο παραμένει ρόπαλο είτε του βάλεις αναρχική σημαία, είτε ελληνική.
Ακριβώς. Απλά αυτή τη στιγμή μου φαίνεται πιο λογικό και επίκαιρο να διακωμωδείς τους χρυσαυγίτες.
Τώρα τρέχουν τα μουνάκια... και ποιος να τους πιστέψει όταν χρησιμοποιούσαν ακριβώς την ίδια λογική για να ενοχοποιήσουν αντιπάλους τους;
και το μαχαιρι που εχω στο ψαροτουφεκο επικινδυνο ειναι.Ακριβώς. Απλά αυτή τη στιγμή μου φαίνεται πιο λογικό και επίκαιρο να διακωμωδείς τους χρυσαυγίτες.
ναι ρε φιλε ετσι γινομαι κι εγω μετεωρολογος!!!!2)για τα υπολοιπα δεν θα ηθελα να μιλησω....αναμενουμε εξελιξεις...κ καλο θα ηταν ολοι να μη μιλανε τοσο ευκολα γιατι εαν βγουν εστω το 30% απο οσα εικαζονται θα γινει σεισμος....απ την αλλη μπορει κ να ειναι κ κμουφα κ αν χουμε ...ανατροπες...αλλα μην βιαζεστε...εχουμε πολυ ζουμι ακομα...
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: 40 ροπαλοφόροι του ΑΝΤΑΡΣΥΑ συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι με άνωθεν εντολές
Ο Δένδιας προσπαθεί να μετατρέψει την ελληνική αστυνομία σε παραμάγαζό του και φορέα αστάθειας. Πριν από λίγα λεπτά αστυνομικοί συνέλαβαν στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου οργανωμένη ομάδα οπλοφόρων του Ανταρσύα: συγκεκριμένα μιλάμε για 40 άτομα με πλήρη εξοπλισμό για οδομαχίες, καδρόνια, σακίδια, γάντια και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Ενώ οι δράστες είχαν ακινητοποιηθεί και προχωρούσε η διαδικασία της προσαγωγής τους, δόθηκε άνωθεν εντολή μέσω ασυρμάτου να αφεθούν όλοι ελεύθεροι.
Το χειρότερο απ' όλα είναι πως τους επεστράφησαν τα δολοφονικά τους σύνεργα με προφανή σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια. Ο λόγος που οι οπλοφόροι αφέθηκαν ελεύθεροι είναι προφανής: Να εκτραχυνθεί το κλίμα, να λειτουργήσει η θεωρία των δύο άκρων και να συσπειρωθούν τα διαλυμένα μνημονιακά κόμματα (Νδ, Πασόκ) ως η δήθεν μόνη λύση στην αναρχία.
Ο Δένδιας, αποκεφαλίζοντας τη μισή ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., οδηγεί την χώρα στην αποσταθεροποίηση και δημιουργεί κλίμα εμφυλίου πολέμου. Το επιχείρημα της ΝΔ ότι χτυπάει την παρανομία καταρρέει. Τα θλιβερά επεισόδια των τελευταίων ημερών και η κατατρομοκράτηση της κοινής γνώμης συνεχίζονται.
Αυτο μας ελειπε τωρα η ασφαλεια να συλλαμβανει και τα πρακτορακια της, τους πληρωμενους της ρουφιανους!!γινονται ποτε αυτα???ΠΟΤΕ!!!!!!
και φυσικα να διορθωσω ΑΝΤAΡCIA
Μούφα κατασκεύασμα της ΧΑ χωρίς καμία επιβεβαίωση (βάζε και το λινκ μη σε πάρει κανείς στα σοβαρά). Αναπαράγεται από τα παπαγαλάκια της ΧΑ.
Το μόνο που έχει συμβεί είναι η σύλληψη τεσσάρων οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν αφεθεί ελεύθεροι.
Τα ψέματα της ΧΑ τις τελευταίες μέρες ξεπερνάνε κάθε όριο. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί οπότε είναι κάπως δικαιολογημένοι...
ευτυχως βαζεις εσυ το λινκ του καναλιου των εβραιων και του σορρος οποτε μας καλυπτεις ολους!!!!Μούφα κατασκεύασμα της ΧΑ χωρίς καμία επιβεβαίωση (βάζε και το λινκ μη σε πάρει κανείς στα σοβαρά). Αναπαράγεται από τα παπαγαλάκια της ΧΑ.
Το μόνο που έχει συμβεί είναι η σύλληψη τεσσάρων οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν αφεθεί ελεύθεροι.
Τα ψέματα της ΧΑ τις τελευταίες μέρες ξεπερνάνε κάθε όριο. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί οπότε είναι κάπως δικαιολογημένοι...
Σας το είπαν ότι τελειώσαμε με τη Χρυσαυγούλα;
Σας το είπαν ότι τελειώσαμε με τη Χρυσαυγούλα;
στην Πάτρα έχουν συλληφθεί αυτοί![]()