apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πάρε μία φοτο με όλα τα "παράσημα" να καυλώσεις ...![]()
τυπε ο Μεγαλειοτατος ηταν πολεμικη μηχανητι γαμησι τρωνε κι αυτοι οι βασιλιαδες. αντε περπατα με 100 κιλα παρασημα και μαλιστα σαν γυφτικο σκεπαρνι.
Το αν τους γουστάρεις και πόσο άστο να το κρίνουν οι υπόλοιποι βάσει αυτών που γράφεις.
την γνωμη των άλλων σε ένα απρόσωπο φόρουμ την εχω γραμμένη
Τις τελευταίες μέρες και μετά από την δολοφονία, καλώς η κακώς έχουν μπουκάρει σε διάφορα τοπικά και έχουν συλλάβει διάφορους. Κοινό στοιχείο στα ευρήματα μεταξύ άλλων είναι και τα διάφορα μαχαίρια-σουγιάδες και οι πτυσσόμενοι ράβδοι (κλομπ δηλαδή). Αν εσύ το θεωρείς απολύτως λογικό τέτοια αντικείμενα να βρίσκονται εντός πολιτικών γραφείων και θεωρείς πως αξίζει να παρεμβαίνεις μόνο για να υπερασπιστείς λογική και επιχειρήματα ναζιστών/φασιστών τότε το αν τους γουστάρεις και πόσο άστο να το κρίνουν οι υπόλοιποι βάσει αυτών που γράφεις.
γιατί απαγορεύεται η κατοχή τους ??? με την λογική αυτή όποιος έχει ένα σουγια στο σπίτι του είναι παράνομος...
Πες τώρα για το μαχαίρι ράμπο που έχεις στη κουζίνα σου ή για τους σουγιάδες και τα κλομπ που τα αγοράζεις στο μοναστηράκι οπότε κουλ μωρε, τι πειράζει αν τα χρησιμοποιούν και τα τάγματα εφόδου της ΧΑ. Ή μήπως αμφισβητείς και τα τάγματα εφόδου;
ότι έχω σπίτι μου το χρησιμοποιώ μέσα στο σπίτι μου και για νόμιμους σκοπούς (πχ το μαχαίρι για να κόβω κρέας)... δεν το χρησιμοποιώ για άλλους σκοπούς... άρα εν κατακλείδι η κατοχή δεν μπορεί να αποτελεί και απόδειξη χρήσης και ειδικά χρήσης για φονικούς σκοπούς...
εχω σημαια τυπε![]()
εσυ εισαι με το ....ΠΟΥΛΙΓουστάρεις τον μεγαλειότατο μεγάλε?
Θα έρθει και θα τα στρώσει ολα, κλαρίνο άπαντες κι εγω θα βάλω αρνιά για το γλέντι!
ολοι τον θελουμεΓουστάρεις τον μεγαλειότατο μεγάλε?
Θα έρθει και θα τα στρώσει ολα, κλαρίνο άπαντες κι εγω θα βάλω αρνιά για το γλέντι!
που τα κερδισε ολα αυτα ρε τυπε?
Το αν τους γουστάρεις και πόσο άστο να το κρίνουν οι υπόλοιποι βάσει αυτών που γράφεις.
την γνωμη των άλλων σε ένα απρόσωπο φόρουμ την εχω γραμμένη
Τις τελευταίες μέρες και μετά από την δολοφονία, καλώς η κακώς έχουν μπουκάρει σε διάφορα τοπικά και έχουν συλλάβει διάφορους. Κοινό στοιχείο στα ευρήματα μεταξύ άλλων είναι και τα διάφορα μαχαίρια-σουγιάδες και οι πτυσσόμενοι ράβδοι (κλομπ δηλαδή). Αν εσύ το θεωρείς απολύτως λογικό τέτοια αντικείμενα να βρίσκονται εντός πολιτικών γραφείων και θεωρείς πως αξίζει να παρεμβαίνεις μόνο για να υπερασπιστείς λογική και επιχειρήματα ναζιστών/φασιστών τότε το αν τους γουστάρεις και πόσο άστο να το κρίνουν οι υπόλοιποι βάσει αυτών που γράφεις.
γιατί απαγορεύεται η κατοχή τους ??? με την λογική αυτή όποιος έχει ένα σουγια στο σπίτι του είναι παράνομος...
Πες τώρα για το μαχαίρι ράμπο που έχεις στη κουζίνα σου ή για τους σουγιάδες και τα κλομπ που τα αγοράζεις στο μοναστηράκι οπότε κουλ μωρε, τι πειράζει αν τα χρησιμοποιούν και τα τάγματα εφόδου της ΧΑ. Ή μήπως αμφισβητείς και τα τάγματα εφόδου;
ότι έχω σπίτι μου το χρησιμοποιώ μέσα στο σπίτι μου και για νόμιμους σκοπούς (πχ το μαχαίρι για να κόβω κρέας)... δεν το χρησιμοποιώ για άλλους σκοπούς... άρα εν κατακλείδι η κατοχή δεν μπορεί να αποτελεί και απόδειξη χρήσης και ειδικά χρήσης για φονικούς σκοπούς...
εσυ εισαι με το ....ΠΟΥΛΙ![]()
![]()
![]()
δεν μιλας ε? πηρατε γραμμη να μην μας ζοριζετε αλλο "εμας¨¨?
οοοοο τα ποια?Οχι, απλά σε γράφω στα αρχίδια μου, χαχαχαχαχαχαχ
Σαφώς νομικά είναι πολύ δύσκολο να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες και να καταδικαστούν με αυτά τα ευρήματα. Αλλά ρε φίλε σταμάτα να κάνεις την πάπια και να υπερασπίζεσαι μια ηλίθια λογική. Οκ το μαχαίρι που έχεις σπίτι σου το έχεις για το κρέας, τα άδεια μπουκάλια μπύρας, τα καδρόνια και τις μάσκες στις αναρχικές καταλήψεις ή τους σουγιάδες και τα πτυσσόμενα γκλοπ σε τοπικά της ΧΑ ΔΕΝ τα έχουν για μαθήματα μαγειρικής, ανακύκλωση ή για να καθαρίζουν φρούτα.
Αν αμφισβητείς αυτά τα στοιχεία, τότε να αμφησβητείς και τα αντίστοιχα, που μπορεί και να το κάνεις δηλαδή. Αλλά δεν σε είδα μια φορά να την λες σε χρυσαυγίτη ή να σχολιάζεις πως και τα αντίστοιχα δεν αποτελούν στοιχεία ενοχής. Η ΧΑ παίζει το θέατρο του παραλόγου και ενώ σε αντίστοιχες περιπτώσεις με εξίσου γελοία ευρήματα (καδρόνια) μιλάει για πολεμικό υλικό και γιάφκες τρομοκρατών, τώρα αμφισβητεί τα πάντα και κάνει την πάπια. Ούτε αυτό σε βλέπω να σχολιάζεις.