mixalis k.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 5.830
- Πόντοι
- 1.106
Πέραν τούτου είναι προφανές ότι πολιτικά αυτό μπορούσε να γίνει όταν οι "συνθήκες ωριμάσουν".
Η Ρώσσικη επανάσταση δεν πέτυχε το 1905 γιατί οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες όπως το '17.
Τα λέει και ο Λένιν στο "Αριστερισμός, η παιδική αρρώστεια του Κομμουνισμού".
Ή μήπως τα ξέχασες;
Πές τα του μωρέ! Ούτε που διαβάζει Μαρξισμό-Λενινισμό καθόλου, ονειρεύεται και γενική γραμματεία υπουργείου σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!![]()
![]()
ποτε το ελεγε αυτο?Ο Σφακιάνακης είναι απλά "βαρεμένος" τύπε. Παλιότερα ήταν κομμουνιστής, τώρα δηλώνει φίλος της Χ.Α.
Όχι πως είναι ο μόνος...
Το πως χαρακτηρίζονται οι απόψεις μου τοπολογικά θα μου επιτρέψεις να το κρίνω εγώ.
Καθότι λοιπόν εγώ θέτω τις δικές μου απόψεις στο επίκεντρο, θεωρώ τις δικές σου, ακραίες απαράδεκτες και χρήζουσες εξάλειψης.
Εγώ δεν σου έβρισα το σόι. Εσύ λοιπόν με ποιό δικαίωμα με αποκαλείς νεοδημοκράτη;
Άμα είναι να αφήσουμε την κουβέντα να ξεφύγει θα σε πω και εγώ πατριώτη και θα γίνεις χαμος εδώ μέσα, αλλά εγώ σε σέβομαι
δε σε προσβάλλω.
Το επιμύθιο είναι απλό ακόμα και για σένα, άμα θες κατήχηση στο μπουρδελάκι σου, εδώ το μαγαζί είναι πολύ μεγάλο και με εσάς
δείχνει άδειο.....
οτι ειναι κουμμουνιστης. Πρωτη φορα το ακουωΤο ποιό παίχτη;
ποτε το ελεγε αυτο?
Ε καλα την εποχη του 80 η ΝΔ ηταν το κομμα των λεφταδων και το ΠΑΣΟΚ το κομμα του λαου. Ετσι παραμυθιαστηκανε ολοιΈλεγε ο Νότης (παλιά) ότι έβαζε χέρι στη γιαγιά του επειδή ψήφιζε Νέα Δημοκρατία. Της έλεγε εν ολίγοις, "καλά, εσύ που είσαι μία φτωχή γυναίκα, πώς ψηφίζεις ένα κόμμα που εκπροσωπεί τους πλούσιους;"
Απλή, ξεκάθαρη, ταξική ανάλυση.
Χωρίς να ξέρω τι περιέχουν οι 30 φάκελοι και πως ακριβώς μπορεί να στοιχειοθετηθεί η κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης λέω ότι η δολοφονία Φύσσα ενισχύει ορισμένα από τα προφανή χαρακτηριστικά μία οργάνωσης: προσχεδιασμός, ιεραρχία, ειδοποίηση μελών, μαζική παρουσία, απόκρυψη στοιχείων. Εδραιώνει ότι υπάρχει ένα modus operandi που μπορεί να φθάσει μέχρι τον φόνο.
Πέραν τούτου είναι προφανές ότι πολιτικά αυτό μπορούσε να γίνει όταν οι "συνθήκες ωριμάσουν".
Η Ρώσσικη επανάσταση δεν πέτυχε το 1905 γιατί οι συνθήκες δεν ήταν ώριμες όπως το '17.
Τα λέει και ο Λένιν στο "Αριστερισμός, η παιδική αρρώστεια του Κομμουνισμού".
Ή μήπως τα ξέχασες;
οτι ειναι κουμμουνιστης. Πρωτη φορα το ακουω
η ωρίμανση των συνθηκών εν προκειμένω είναι ωρίμανση της πολιτικής βούλησης.
όπως έλλειψη πολιτικής βούλησης υπήρχε προ καιρού με την απόσυρση του αντιρατσιστικού.
για το λόγο αυτό η σαμαροβενιζελοκυβέρνηση είναι έκθετη για εκλογική ιδιοτέλεια απέναντι στους ναζήδες αλλά και στην υποψιασμένη κοινή γνώμη.
Κοιτα ειναι λιγο Ελληναρας. Αντιαμερικανος, βριζω το κρατος και φοροδιαφευγω κλπ κλπ.Ε, δεν υπάρχουν πλέον "πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων" και δεν νομίζω να είναι μέλλος κάποιου κόμματος.
Απλά προ αρκετών ετών (και πάντως προ Χ.Α.) τον είχα ακούσει σε κάποια τηλεοτπική του συνέντευξη να μπουρδολογεί, περί "ιμπεριαλισμού", "Αμερικάνων φονιάδων των λαών", "λαϊκών αγώνων" κλπ και το είχα υποθέσει.
Όχι βασίμως λες;
Ο Νοτης ειναι το καλυτερο δειγμα για να εξηγησει κανεις ξαφνικη ανοδο της "πατριωτικης συνειδησης" στην Ελλαδα.
Ημιμαθης, ξερολας, Ελληναρας. Αυτοι στελεχωσαν την Χρυση Αυγη και ξαφνικα βρεθηκε στο 8%
Ο Νοτης ειναι το καλυτερο δειγμα για να εξηγησει κανεις ξαφνικη ανοδο της "πατριωτικης συνειδησης" στην Ελλαδα.
Ημιμαθης, ξερολας, Ελληναρας. Αυτοι στελεχωσαν την Χρυση Αυγη και ξαφνικα βρεθηκε στο 8%
Για να γνωριστούμε καλύτερα, το ζήτημα ιδεών προς εξάλειψη εδράζεται σε όλη την έκταση από Πασόκ μέχρι ΚΚΕ μ-λ και Τροτσκιστές ή συγκεκριμένα στο Σύριζα;
Ή πιάνουμε όλο το "δημοκρατικό τόξο", εφόσον ..."με ποιό δικαίωμα με αποκαλείς νεοδημοκράτη;", όπως είπες...
τα ίδια που υπάρχουν και τώρα.
άλλαξε κάτι (στα προηγούμενα εγκληματα)?
οχι. απλώς προστέθηκε ένα νέο.