bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μαλιστα....εγω στο τηγανι βλεπω ερυθρολευκα αδερφια δεν με αφορουν τα υπολοιπαελα που δεν ξερεις...εισαι ψαγμενος εσυ...red nationalists....misfits...ultras..
μαλιστα....εγω στο τηγανι βλεπω ερυθρολευκα αδερφια δεν με αφορουν τα υπολοιπαελα που δεν ξερεις...εισαι ψαγμενος εσυ...red nationalists....misfits...ultras..
Ο γραμματεας ηταν απο παλια ετσι. Μπλουζιτσες "πας μη ελλην Βαρβαρος" κλπ. Γνησιος, παλιος βαζελοχρυσαυγιτηςΓια ρώτα τους, έχουν πει ποτέ μέσα στο σύνδεσμο τι ψηφίζουν; Και είναι χρυσαυγίτικο στυλ, καράφλα, σβερκάδα, μουσάκι, μούσκουλα και μαύρα; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση τέτοια άτομα να μπαίνουν στη 13 έτσι όπως έχει καταντήσει.
Δεν σας αρεσε ο Βαρδινογιαννης...Η σημερινή κατάντια της θύρας 13. Με πόνο ψυχής από ένα ΔΕΞΙΟ Παναθηναικό.
Τύπε μη μου το κάνεις αυτό κι εσύ. Η λέξη Βαρδινογιάννης με εκνευρίζει λίγο λιγότερο από τη λέξη Βελουχιώτης. Δε μπορώ...Δεν σας αρεσε ο Βαρδινογιαννης...
Ναι, δεν σας αρεσε που σας ειχε αρχοντες.Τύπε μη μου το κάνεις αυτό κι εσύ. Η λέξη Βαρδινογιάννης με εκνευρίζει λίγο λιγότερο από τη λέξη Βελουχιώτης. Δε μπορώ...
Ιεροσυλία. :SΝαι, δεν σας αρεσε που σας ειχε αρχοντες.
Φατε τωρα Αλαφουζο και παιξτε με τον Χουχουμη και τον Ντίνα μπας και βγειτε δέκατοι.
Δεν σας αρεσε ο Βαρδινογιαννης...
Αρχοντες με το Α κεφαλαίο κιολας.Ιεροσυλία. :S
Παρα λιγο να την ψιλοπατησετε κι εσεις πριν τρια χρονια βεβαια, που τολμήσατε να βρισετε τον Κοκκαλη στο Καραϊσκάκη. Φαντασου να μην ειχε βρεθει ο Μαρινακης τοτε. Μια απο τα ιδια θα ησασταν.Ποσο ευχαριστιεμαι που την πατησαν ετσι !
Λυσσαξαν να τον διωξουν μια οικογενεια που δεκαετιεσ ολοκληρες ξοδευε εκατομμυρια για τον ΠΑΟ !
Και γιατι ? για να βαλουν στην θεση τους τον απατεωνα, τον Βγενοπουλο, που με το που εδιωξε τον Βαρδινογιαννη την εκανε με ελαφρα πηδηματακια !
Καλα να παθουν ! Η Αχαριστια πληρωνεται !!!
"Ασπαστηκε το Ισλαμ γιατι εκει βρηκε απαντηση στις εσωτερικες αναζητησεις της και στη θεση της γυναικας στην κοινωνια σημερα".
Ζουρλομανδυα γρηγορα.
Ακόμα παλεύεις αγαπητέ?Δεν βαρέθηκες?
Τους γονεις της δεν τους λυπαμαι τύπε, ειναι βεβαιο οτι ευθυνονται για την καταντια αυτη του κοριτσιού.Για να πω την αληθεια, δεν την λυπαμαι καθολου,
Η βλακεια με εκνευριζει αφανταστα. Μισω τους βλακες κα τους δουλοπρεπεις...
Αυτους που λυπαμαι πραγματικα ειναι οι γονεις της, ο κακομοιρης ο πατερας της που την μεγαλωνε τοσα χρονια, την καμαρωνε - γιατι πρεπει να ειναι και ωραια κοπελα απο οτι φαινεται - για να ερθει ενας ασχημος χοντρος γυφτος να την κανει δουλα και να της κρυψει οτι κανει ωραια μια γυναικα, τα μαλλια της , το σωμα της....
Γαμωτο !!!
Παρα λιγο να την ψιλοπατησετε κι εσεις πριν τρια χρονια βεβαια, που τολμήσατε να βρισετε τον Κοκκαλη στο Καραϊσκάκη. Φαντασου να μην ειχε βρεθει ο Μαρινακης τοτε. Μια απο τα ιδια θα ησασταν.