Επισκέπτης
ουτε μια πιθανοτητα δεν υπαρχει να εκτεθει δινοντας μουφα ειδηση...Ρε τυπε, μην μας βγαλεις το λαδι ! Πες μας !!!
Πεταει την μαλακια του και αφηνει τους αλλους να κανουν την δουλεια... ;)
ουτε μια πιθανοτητα δεν υπαρχει να εκτεθει δινοντας μουφα ειδηση...Ρε τυπε, μην μας βγαλεις το λαδι ! Πες μας !!!
το ειδαν στο φλυτζανι τυπε...
Η μόνη πραγματικά δεξιά παράταξη στην Ελλάδα, η ΝΔ, θα κάνει τις δημοσκοπήσεις της και θα κρίνει ποιός πρέπει να είναι ο υποψήφιος για να πάρει το Δήμο Αθηναίων απέναντι στους θολοκουλτουριαραίους του ΣΥΡΙΖΑ και τους εθνοκομμουνιστές της ΧΑ. Εγώ πιστεύω ότι θα καταλήξουν στο Βορίδη ο οποίος δεν έχει υπουργοποιηθεί. Επειδή υπάρχει Κασιδιάρης απέναντι που θα του πάρει ψήφους δε θα συγκεντρώσει 42% από τον πρώτο γύρο αλλά θα κερδίσει στο 2ο με όποιον κι αν πάει.Διάφοροι ελαφροδεξιούληδες το κάνανε φυσικά γαργάρα.
Αυτά θα είναι τα προέορτια της πρώτης κυριακής του Μαύρου Μάη της Μεταπολίτευσης.
Την επόμενη κυριακή στις ευρωεκλογές θα ζήσουμε την εξαφάνιση του Πασοκ από τον πολιτικό μας πολιτισμό και την μετατροπή της ΝΔ στο επόμενο Πασοκ με ποσοστά του 13%...
Τακτικες απογνωσης των ΝουΔοΠΑΣΟΚωνΗ Γιαννα δημαρχος ? πως ξεπεσε ετσι ?
Καποτε καποιοι ηθελαν να την προτεινουν ακομα και για προεδρο της δημοκρατιας.
Στο τελος, θα την προτεινουν για διαχειριστη της πολυκατοικιας μου ...
εχεις φαγωθει με τον Βοριδη...Η μόνη πραγματικά δεξιά παράταξη στην Ελλάδα, η ΝΔ, θα κάνει τις δημοσκοπήσεις της και θα κρίνει ποιός πρέπει να είναι ο υποψήφιος για να πάρει το Δήμο Αθηναίων απέναντι στους θολοκουλτουριαραίους του ΣΥΡΙΖΑ και τους εθνοκομμουνιστές της ΧΑ. Εγώ πιστεύω ότι θα καταλήξουν στο Βορίδη ο οποίος δεν έχει υπουργοποιηθεί. Επειδή υπάρχει Κασιδιάρης απέναντι που θα του πάρει ψήφους δε θα συγκεντρώσει 42% από τον πρώτο γύρο αλλά θα κερδίσει στο 2ο με όποιον κι αν πάει.
Άκου το βυζολάτρη τι σου λέει.εχεις φαγωθει με τον Βοριδη...
Δεν τον βαζει με τιποτα σου λεω... Θα παιξει αμυνα για να παρει τους φιλελευθερους ;)
καλα εδω θα ειμαστε...Άκου το βυζολάτρη τι σου λέει.
Η μόνη πραγματικά δεξιά παράταξη στην Ελλάδα, η ΝΔ, θα κάνει τις δημοσκοπήσεις της και θα κρίνει ποιός πρέπει να είναι ο υποψήφιος για να πάρει το Δήμο Αθηναίων απέναντι στους θολοκουλτουριαραίους του ΣΥΡΙΖΑ και τους εθνοκομμουνιστές της ΧΑ. Εγώ πιστεύω ότι θα καταλήξουν στο Βορίδη ο οποίος δεν έχει υπουργοποιηθεί. Επειδή υπάρχει Κασιδιάρης απέναντι που θα του πάρει ψήφους δε θα συγκεντρώσει 42% από τον πρώτο γύρο αλλά θα κερδίσει στο 2ο με όποιον κι αν πάει.
ουτε μια πιθανοτητα δεν υπαρχει να εκτεθει δινοντας μουφα ειδηση...
Πεταει την μαλακια του και αφηνει τους αλλους να κανουν την δουλεια... ;)
πες την αληθεια ποση ωρα εβραζες που δεν το ποσταρε κανενας;;;Μαζί σου και συμφωνώ σε όλα. Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί και ούτε μπορούμε να παίρνουμε στα σοβαρά το δελτίο της υπό κατάληψη ΕΡΤ. Περιμένουμε να δούμε και τα επόμενα στοιχεία.
Το θέμα πάντως είναι πως σε ανάλογες περιπτώσεις τα νεοναζιστικά ζωάκια εδώ μέσα θα το είχαν παπαγαλίσει 15 φορές από 15 διαφορετικά 'έγκριτα' ακροδεξιά blogs. Καλή είναι η αναζήτηση της αλήθειας και η αμφισβήτηση της είδησης αλλά όχι μόνο όποτε μας βολεύει. Εννοείται δεν το λέω για σένα αλλά για κάτι αφισοκολλητές-παπαγαλάκια.
μαλιστα...Πότε έχω δώσει μούφα είδηση νεοναζιστικό παπαγαλάκι; Ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα. Απάντα με στοιχεία αλλιώς ζήτα συγγνώμη. Αν έχεις καθόλου αξιοπρέπεια γιατί με τέτοιους 'συναγωνιστές' αμφιβάλω και για αυτό πλέον.
Καταρχήν ας μας ψήφιζες κι εσύ και όσοι άλλοι δηλώνουν "δεξιοί" για να βγάλουμε πάνω από 150 βουλευτές και να μην έχουμε ανάγκη κανένα σοσιαλιστικό αρχίδι. Αν η χώρα μετά από 2 εκλογές δεν κυβερνιόταν τον Ιούλιο του 2012 θα είχαμε στάση πληρωμών και ανεξέλεγκτη πτώχευση.Καμμία αληθινά Δεξιά παράταξη δεν θα συγκυβερνούσε με τους φαύλους διεφθαρμένους Πασόκους και την πρωην συνιστώσα του Σύριζα, την Δημαρ. Ο Βορίδης θα σας κλάσει για να μην χάσει (εξάλλου δεν τον υπουργοποιήσατε λόγω veto του Πασοκ κ καλά θα σας κάνει εδώ που τα λέμε) και θα γελάμε με την πάρτι σου όταν θα τΣΥΡΙΖεις να στηρίχθεί ο Αριστερός που θα περάσει με τον Λιάκο στον Β γύρο μην τυχόν και πέσει ο Δήμος Αθηναίων στους Κακούς Ναζί....
Αν όμως παρ' ελπίδα δεν είναι και περάσουν ο Κασιδιάρης με κάποιο Συριζαίο, θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο, θα βλαστημήσω την ώρα και τη στιγμή, θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου μέχρι να πεθάνω και θα ψηφίσω Κασίδα.
Που να ξερε οταν ψηφισε δεξια οτι ψηφισε και Ι3 παχυσαρκιαΈτσι μπράβο, να έρχεσαι σιγά-σιγά στην Αληθινή Δεξιά. Και όχι να στέκεσαι με τους ψόφιους της Ν.Δ που κάθονται σούζα στα κουμμούνια. Τύψεις στην συνειδήση σου δε, θα φέρεις από τότε κ στο εξής, ότι στήριζες κάποτε κυβέρνηση με τους Πασόκους.
νομιζω οτι αυτο που εγραψε ο πιντεροφ ειναι οτι πιο λογικο εχει γραφτει γιατι του το χαλας;;; εσυ δηλαδη θα μπορουσες ποτε να φηφισεις συριζαιο;;;Έτσι μπράβο, να έρχεσαι σιγά-σιγά στην Αληθινή Δεξιά. Και όχι να στέκεσαι με τους ψόφιους της Ν.Δ που κάθονται σούζα στα κουμμούνια. Τύψεις στην συνειδήση σου δε, θα φέρεις από τότε κ στο εξής, ότι στήριζες κάποτε κυβέρνηση με τους Πασόκους.
Εγώ τύπε είμαι δεξιός. Καταλαβαίνεις τι σου λέω; ΔΕΞΙΟΣ. Πιο δεξιά από μένα στη ΝΔ είναι ο τοίχος. Συντηρητικός, φιλελεύθερος, χριστιανός, πατριώτης, στρατόκαυλος, καπιταλιστής, φιλοαμερικανός, νοικοκυραίος. Τι σχέση έχω εγώ με εθνικοσοσιαλιστές που στηρίζουν αντικαπιταλισμό, Ρωσία, ειδωλολατρικές τελετές, κρατισμό και ναζί; Από ανάγκη θα το κάνω γιατί θα πρέπει να ψηφίσω το λιγότερο χειρότερο. Αν ρίξω Σύριζα ή θα πρέπει να αυτοκτονήσω ή να σηκωθεί ο μακαρίτης ο παππούς μου που πολέμησε στο Γράμμο και στο Βίτσι τα κονσερβοκούτια να με καθαρίσει.Έτσι μπράβο, να έρχεσαι σιγά-σιγά στην Αληθινή Δεξιά. Και όχι να στέκεσαι με τους ψόφιους της Ν.Δ που κάθονται σούζα στα κουμμούνια. Τύψεις στην συνειδήση σου δε, θα φέρεις από τότε κ στο εξής, ότι στήριζες κάποτε κυβέρνηση με τους Πασόκους.
και δεν αιθανεσαι μοναξια τυπε;;;Εγώ τύπε είμαι δεξιός. Καταλαβαίνεις τι σου λέω; ΔΕΞΙΟΣ. Πιο δεξιά από μένα στη ΝΔ είναι ο τοίχος. Συντηρητικός, φιλελεύθερος, χριστιανός, πατριώτης, στρατόκαυλος, καπιταλιστής, φιλοαμερικανός, νοικοκυραίος. Τι σχέση έχω εγώ με εθνικοσοσιαλιστές που στηρίζουν αντικαπιταλισμό, Ρωσία, ειδωλολατρικές τελετές, κρατισμό και ναζί; Από ανάγκη θα το κάνω γιατί θα πρέπει να ψηφίσω το λιγότερο χειρότερο. Αν ρίξω Σύριζα ή θα πρέπει να αυτοκτονήσω ή να σηκωθεί ο μακαρίτης ο παππούς μου που πολέμησε στο Γράμμο και στο Βίτσι τα κονσερβοκούτια να με καθαρίσει.