tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Άνοιξα συζήτηση με αποφοίτους του Ήτον;
θα μας φωτίσεις τωρα για το πόθεν προκύπτει ότι ο Πιλάτος ( πέμπτος Ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας) ήτο Ελλην ???
Άνοιξα συζήτηση με αποφοίτους του Ήτον;
για να καταλάβεις, ο τραμουντανάκος είναι ο 'σοβαρότερος'
που έχουν...χαχαχα
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις; Αν εξαφανιστούν τα τσιμπιδάκια για τα φρύδια και οι αποτριχωτικές κρέμες θα πέσουν να πεθάνουν οι μισοί χρυσαυγίτες.
θα μας φωτίσεις τωρα για το πόθεν προκύπτει ότι ο Πιλάτος ( πέμπτος Ρωμαίος επίτροπος της Ιουδαίας) ήτο Ελλην ???
,,βλακούλη εκτός από βυζολάτρης, φαίνεται οτι πάσχεις
και από αμνησία, η λέξη 'Σαλώμη' σου λέει τίποτα ? ο τομπούλογλου ?
ο πρώην δήμαρχος κακλαμάνης ? ο κωστάκης κ. ο νεώτερος ?
άστο μην το συζητάς, είστε ΓΕΜΑΤΟΙ ΦΡΟΥΤΑ στη ΝΔ-ούλα,
γι'αυτό πήγατε και Συγγρού να είστε κοντά στις βραδυνές σας ασχολίες.....χαχαχαχα
Θέλεις δωρεάν φροντιστήριο;
ΕΧΑΣΕΣ.
ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Εγώ ξέρω ότι αυτό το προσωπάκι και αυτό το κορμάκι έχουν υποστεί τα beaute τους.βλακούλη εκτός από βυζολάτρης, φαίνεται οτι πάσχεις
και από αμνησία, η λέξη 'Σαλώμη' σου λέει τίποτα ? ο τομπούλογλου ?
ο πρώην δήμαρχος κακλαμάνης ? ο κωστάκης κ. ο νεώτερος ?
άστο μην το συζητάς, είστε ΓΕΜΑΤΟΙ ΦΡΟΥΤΑ στη ΝΔ-ούλα,
γι'αυτό πήγατε και Συγγρού να είστε κοντά στις βραδυνές σας ασχολίες.....χαχαχαχα
ποιό πόνημα να διαβάσω φωτοδότα??? διότι όλα τα σοβαρά πονήματα των ιστορικών ως Ρωμαίο των αναφέρουν![]()
Εγώ ξέρω ότι αυτό το προσωπάκι και αυτό το κορμάκι έχουν υποστεί τα beaute τους.
Εγώ ξέρω ότι αυτό το προσωπάκι και αυτό το κορμάκι έχουν υποστεί τα beaute τους.
να ενας καλος λογος να γινεις χριστιανοςΕδώ να θυμίσουμε ότι το Χριστό τον σταυρώσαν οι Εβραίοι...
STARoλογία, τυπε.ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΘΑΥΜΆΖΩ ΣΤΑ νΟΥδΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.
Αυτά τα λέει ο Πλεύρης που τον έχεις και avatar τον οποίο βρίζει το κόμμα σου.να ενας καλος λογος να γινεις χριστιανος
να ενας καλος λογος να γινεις χριστιανος
Αυτά τα λέει ο Πλεύρης που τον έχεις και avatar τον οποίο βρίζει το κόμμα σου.
ποιό πόνημα να διαβάσω φωτοδότα??? διότι όλα τα σοβαρά πονήματα των ιστορικών ως Ρωμαίο των αναφέρουν![]()
Γνωρίζω.ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ τα λέει ο Πλεύρης.
ΔΕν γνωρίζεις όμως ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ .
Ειναι τοσο Ελληνας, οσο Ελληνικη ηταν και η Ανατολικη Ρωμαικη Αυτοκρατορια, την οποια εμεις την καναμε ελληνικη....
Τωρα, οταν βλεπεις να λενε οτι ο Πιλατος ηταν ελληνας, καπου μου μυριζει....Πλευρης!