Επισκέπτης
κατι παραλυτα σαν κι εσενα θελω να τα λιωσω και να γελαωσε έχει πηδήξει και έχεις προσωπική πείρα ?
κατι παραλυτα σαν κι εσενα θελω να τα λιωσω και να γελαωσε έχει πηδήξει και έχεις προσωπική πείρα ?
[το hotel stanley είναι το μπουρδελοξενοδοχείο του μιχαλολιάκου ? Διοργανώνουν και "διαλέξεις" εκεί ?![]()
![]()
....αφου σε περασανε νουμεραδα και το ξεχασες ηδη..
τι λε ρε χανσενικε ?
κατι παραλυτα σαν κι εσενα θελω να τα λιωσω και να γελαω
καλα μην ξαγρυπνας απο τωρα... εχεις λιγο χρονο ακομαΕσύ μπορεί να ζεις για εκείνη την ημέρα αλλά το ζήτημα είναι ΠΟΣΟΙ θα ζουν την επόμενη ημέρα ...
Υ.Γ. και ΠΟΥ θα ζουν και ΠΩΣ θα ζουν ...
θα στο προσεξω οπως στο τυλιξω στο λαιμο..![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. το καλσον πρόσεχε ...
..και κατασκηνωση και υδατινες αθλοπαιδειες...ο μελλοντικος μας βουλευτης δινει τον παλμο...
μεσα στις ερχομενες 15 ημερες 2 κυριες τελετες μνημης...εκει ημουν στην ασφαλεια...εκει τον ακουσα![]()
θα στο προσεξω οπως στο τυλιξω στο λαιμο..
μεσα στις ερχομενες 15 ημερες 2 κυριες τελετες μνημης...
στην πρωτη θα ερθω στανταρ, στην δευτερη θα το προσπαθησω αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα τα καταφερω να το σκασω 2 φορες σεριμεσα στις ερχομενες 15 ημερες 2 κυριες τελετες μνημης...
και εμενα μου το εχουν πει αλλα εγω τα βλεπω και τα δικα μου και του ιστιν...στο είπαν και άλλοι ότι τα συνημμένα που ανεβάζεις δεν φαίνονται σε μας ακόμα και αν εσύ τα βλέπεις κανονικά![]()