Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ωραία,έχετε την ψήφο μου.ικριωματα ηλεκτροκολληση και τρια στραντζαριστα για τον καθενα.
Τον Νιπλ θέλω να με αφήσετε να τον κρεμάσω εγώ.
Ωραία,έχετε την ψήφο μου.ικριωματα ηλεκτροκολληση και τρια στραντζαριστα για τον καθενα.
@@ μάντολεςικριωματα ηλεκτροκολληση και τρια στραντζαριστα για τον καθενα.
Ωραία,έχετε την ψήφο μου.
ο νιπλ ειναι αδερφος...και πρωτο παιδι...διαλεξε αλλον μπραδερ geo..Ωραία,έχετε την ψήφο μου.
θα προλάβετε και θα κάνετε κάθαρση εσείς ε;@@ μάντολες
Tι πρώτο παιδί ρε,αυτός το ρήμαξε το ταμείο του κράτους.ο νιπλ ειναι αδερφος...και πρωτο παιδι...διαλεξε αλλον μπραδερ geo..
ο νιπλ ειναι αδερφος...και πρωτο παιδι...διαλεξε αλλον μπραδερ geo..
Tι πρώτο παιδί ρε,αυτός το ρήμαξε το ταμείο του κράτους.
Άμα είναι να μην σε δω στο ικρίωμα με την Χ.Α. να ψηφίσω αυτόν που θα σε στείλει!!!!!Μην αντιμιλας ρε μουνι !!!
Άμα είναι να μην σε δω στο ικρίωμα με την Χ.Α. να ψηφίσω αυτόν που θα σε στείλει!!!!!![]()
Παρέλαβε καινούργιο στικάκι από το κόμμα με μπανεράκια για ποστάρισμα;τον istin μην τον μπλεκεις στα μεταξυ μας , εχει σοβαρα πραγματα να κανει και να γραψει ...
Παρέλαβε καινούργιο στικάκι από το κόμμα με μπανεράκια για ποστάρισμα;
ο νιπλ ειναι τζιμανι...εχουμε πολυ πραματια απο πραγματικους λησταρχους κι οχι αθερινες ακακες που το συστημα αφου τους αφαιμαξε καλα καλα μετα τους εστησε στα 3 μετρα....Άμα είναι να μην σε δω στο ικρίωμα με την Χ.Α. να ψηφίσω αυτόν που θα σε στείλει!!!!!![]()
τυπε ουτε εσυ γουσταρεις τα κομμουνια ?
Οπως καποτε ο Φλωρακης ελεγε οτι "θελω να κυβερναει η δεξια για να κονομαει το κομμα" (να ωφελειται πολιτικα εννοουσε μεσω αντιπολιτευσης), ετσι και τωρα οι χρυσαυγιτες εχουν λυσσαξει που δεν φθειρεται η ΝΔ, επειδη το ονειρο τους ειναι κυβερνηση Συριζα ωστε να κονομησουν κι εκεινοι.
Αλλά η Ελλαδα δεν εχει πλεον καιρο για παιχνιδακια.
Τερμα.
Ελλας Ελλας Αντωνης Σαμαρας.
Επειδή έκατσα και βρήκα το πρωτότυπο αλλά δεν ξέρω καλά αγγλικά, μπορείς να μου πεις που ακριβώς γράφει στο κείμενο κάτι σχετικό με 'φυλετική προέλευση της ευφυΐας'; Ευχαριστώ.
θα του χωσουμε την εβραιοκίπα στο σουφριέρ του...ο σαμαρας θα λιωθει με μπουλντοζα η οποια επι 8ωρο εργατη θα πηγαινει μπρος-πισω μπρος πισω...και μετα ιρλανδικο συγκροτημα προσκεκλημενο απο τον Μπαρμπαρουση θα χορεψει με ορειβατικες αρβυλες κλακετες επανω στο ψοφιμι..Μήπως θες να πεις
χάιφα και τελ αβίβ αντώνης σαμαράς?
ουγκ.
ωπα, τυπε. Μη του βγαλουμε και τ αντερα. Αυτα τα κανουν οι κομουνιστεςθα του χωσουμε την εβραιοκίπα στο σουφριέρ του...ο σαμαρας θα λιωθει με μπουλντοζα η οποια επι 8ωρο εργατη θα πηγαινει μπρος-πισω μπρος πισω...και μετα ιρλανδικο συγκροτημα προσκεκλημενο απο τον Μπαρμπαρουση θα χορεψει με ορειβατικες αρβυλες κλακετες επανω στο ψοφιμι..
Δεν χρειαζεται να λετε καθε τοσο "ουγκ" για να δηλωνετε επιπεδο.Μήπως θες να πεις
χάιφα και τελ αβίβ αντώνης σαμαράς?
ουγκ.