stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ποσα θα βαλεις, ποσα να βαλω..Σου είπα να αγοράσουμε ένα ταξί να το δουλεύουμε μισό-μισό,δεν θες.![]()
ποσα θα βαλεις, ποσα να βαλω..Σου είπα να αγοράσουμε ένα ταξί να το δουλεύουμε μισό-μισό,δεν θες.![]()
η ζωη σου ειναι το μπου σταματακηαπλα απο εθισμο.
για εναν λογο δεν εχω ξεφυγει τοσο καιρο...η ζωη σου ειναι το μπου σταματακη![]()
Σου είπα να αγοράσουμε ένα ταξί να το δουλεύουμε μισό-μισό,δεν θες.![]()
σχοινι και σαπουνιΠου θα σε οδηγησει αυτος ο εθισμος ομως Σταμ ? το εχεις σκεφτει αυτο ? ποιο ειναι το τελος του ?
για εναν λογο δεν εχω ξεφυγει τοσο καιρο...
Θα βάλω 20χιλιάρικα αν πείσω να μου τα δώσουνποσα θα βαλεις, ποσα να βαλω..![]()
για πες μηπως μπορω να βοηθησωγια εναν λογο δεν εχω ξεφυγει τοσο καιρο...
και υπαρχει ενας λογος που θα με κανει να αποχωρησω..για πες μηπως μπορω να βοηθησω![]()
Θα βάλω 20χιλιάρικα αν πίσω να μου τα δώσουνγιατί είναι ό,τι έχουμε στην άκρη
θα βάλεις τα υπόλοιπα....και θα βρούμε κάποιον οδηγό για την βάρδια μου γιατί εγώ χάνομαι![]()
Έχω δίπλωμα ναιΕσυ απο το μισο να αγορασεις το κωλο του ταξι , το πισω μερος ...
[size=15pt]Ξερεις να οδηγεις ? Και ποιος σου ειπε οτι το ταξι εχει φραγκα αυτη την εποχη ?[/size]
Θα βάλω 20χιλιάρικα αν [size=30pt]πίσω[/size] να μου τα δώσουνγιατί είναι ό,τι έχουμε στην άκρη
θα βάλεις τα υπόλοιπα....και θα βρούμε κάποιον οδηγό για την βάρδια μου γιατί εγώ χάνομαι![]()
Που θα σε οδηγησει αυτος ο εθισμος ομως Σταμ ? το εχεις σκεφτει αυτο ? ποιο ειναι το τελος του ?
γιατι? αυτο το εχει ταλεντο ο ελληνας..Έχω δίπλωμα ναιδεν είπα πως έχει φράγκα
αλλά χωρίς πτυχίο βρες μου εσύ κάτι
Να γίνω λαμόγιο σαν εσένα δεν μπορώ![]()
Με κόλλησες αμορφωσιάΜε το πισω σιγουρα θα τους πείσεις , μου κανεις και διορθωσεις πουστρακο στα δικα μου![]()
Έχω δίπλωμα ναιδεν είπα πως έχει φράγκα
αλλά χωρίς πτυχίο βρες μου εσύ κάτι
Να γίνω λαμόγιο σαν εσένα δεν μπορώ![]()
Ρε μαλάκα όσοι φάγανε,φάγανεγιατι? αυτο το εχει ταλεντο ο ελληνας..
γιατι? αυτο το εχει ταλεντο ο ελληνας..
http://[URL unfurl="true"]www.i-mockery.com/forum/images/mockery/emoticons/hanged.gif[/img[/URL]]
[/quote] οχι ετσι τυπε, εχω θα πεθανω απο υπερβολικη δοση ποδιων, θα με εχουν ξαπλωμενο κανα δυο πουτανακια θα μου χωσουν απο ενα ποδι η καθεμια στο στομα , ε απο ασφυξια καταλαβαινεις θα με χασετε... :'(
Ρε μαλάκα όσοι φάγανε,φάγανεδεν έμεινε για τους άλλους
Γαμημένοι σαν τον Νιπλ τα έφαγαν όλακαι εμείς @@!!!!
![]()