Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Κομμουνισμός δεν υπάρχει στο πρόγραμμα;
Εντάσσεται στο νεκρό Σοσιαλισμό. Είναι μια έκφανσή του
Κομμουνισμός δεν υπάρχει στο πρόγραμμα;
Από εσένα πολύ καλύτερος
Δεν σας πρόλαβα ρε πούστηδες![]()
οπως?Σε σχεση με εμενα μπορει να εισαι στα ιδια , μπορει και χειροτερος , μην βλεπεις που δεν στο λεω για να μην σε πικρανω , αρκετες πικρες σου εχει χαρισει η ζωη ;)
Δεν είναι πίκρα και κατάντια να κάθομαι και να του γράφω ποστ;
Δεν είναι πίκρα και κατάντια να κάθομαι και να του γράφω ποστ;
νομιζω ειναι τιμη σουΔεν είναι πίκρα και κατάντια να κάθομαι και να του γράφω ποστ;
Αρχίδιανομιζω ειναι τιμη σου![]()
Γιατί δεν ψοφάς;ψοφας να μου γραφεις ποστ ;)
μην το βαζεις κατω..Δεν είναι πίκρα και κατάντια να κάθομαι και να του γράφω ποστ;
αν εισαι ξυπνιος θα μαθεις πραγματακια ;)ΑρχίδιαΓιατί δεν ψοφάς;
![]()
δουλευω σαν το σκυλι ρε τι βολεμενοςμην το βαζεις κατω..
ενα πραγμα δεν σε εχω ρωτησει..
εσυ... γιατι ποσταρεις εδω μεσα ...
νταξ τα αρωστακια μεμοσαν ,σι εσ εσ13 , μπαρουληδες κλπ που εχουν την κωλαρα τους βολεμενη αλλα εσυ δεν πρεπει να διεκδικησεις πραγματα?![]()
ΑρχίδιαΓιατί δεν ψοφάς;
![]()
μην το βαζεις κατω..
νταξ τα αρωστακια μεμοσαν ,σι εσ εσ13 , μπαρουληδες κλπ που εχουν την κωλαρα τους βολεμενη αλλα εσυ δεν πρεπει να διεκδικησεις πραγματα?![]()
νικ07 εσυ?και μετα θα χασεις και το μπου .... δεν θα εχεις τι να κανεις στην τιποτενια ζωη σου ....Σε βοηθαω αλλα δεν το εχεις καταλαβει ...
και μετα θα χασεις και το μπου .... δεν θα εχεις τι να κανεις στην τιποτενια ζωη σου ....Σε βοηθαω αλλα δεν το εχεις καταλαβει ...
απλα απο εθισμο.Εσυ Σταματακη γιατι ποσταρεις εδω μεσα ?
Σου είπα να αγοράσουμε ένα ταξί να το δουλεύουμε μισό-μισό,δεν θες.μην το βαζεις κατω..
απλα απο εθισμο.