Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ο Αδόλφος είχε προτίμηση στα εβραϊκά κωλαράκια όμως.χε χε χεμόνο με πούτσες και τσιμπούκια κάνετε πολιτική...
πιστοί [size=20pt]στο δόγμα του αδόλφου[/size]...
Ο Αδόλφος είχε προτίμηση στα εβραϊκά κωλαράκια όμως.χε χε χεμόνο με πούτσες και τσιμπούκια κάνετε πολιτική...
πιστοί [size=20pt]στο δόγμα του αδόλφου[/size]...
Ο Αδόλφος είχε προτίμηση στα εβραϊκά κωλαράκια όμως.χε χε χε
περιμενουμε απαντηση...μόνο με πούτσες και τσιμπούκια κάνετε πολιτική...
πιστοί στο δόγμα του αδόλφου...
Α γι'αυτό λες.....τους δικούς του καθάρισε πρώτα με αυτό τον τρόπο...
αγράμματε!
Υπήρχε καί ό πιό πονηρός κρατούμενος πού ό παλιός τού είπε νά κάνει τήν γυναίκα. Καί αυτός τού απάντησε, εντάξει ξεκίνα νά μού γλείψεις τήν μουνάρα πρώτα.![]()
Τί απάντηση περιμένεις εσύ τώρα;περιμενουμε απαντηση...
οχι ρε για το οτι ο τατσοπουλος ειναι πουστης δεν περιμενω επιβεβαιωση απο κανεναν...Τί απάντηση περιμένεις εσύ τώρα;
Δεν φαίνεται που ο Τσατσόπουλος είναι πουστάρακαι βαθιά καταπιεσμένη κιόλας;;;;;
οχι ρε για το οτι ο τατσοπουλος ειναι πουστης δεν περιμενω επιβεβαιωση απο κανεναν...
απλα περιμενω απο τον ΠΠ να μου δωσει ενα ποστ μου που να δειχνει οτι και εγω ειμαι ναζι.............
το μαους θα φθειρεις μια παραθεση θα κανεις...δε θα φθείρω άνοήτως το πληκτρολόγιο...
Τί απάντηση περιμένεις εσύ τώρα;
Δεν φαίνεται που ο Τσατσόπουλος είναι πουστάρακαι βαθιά καταπιεσμένη κιόλας;;;;;
το μαους θα φθειρεις μια παραθεση θα κανεις...
γαμω τα 32408 μηνυματα σου ρε πουστηούτε αυτό χαλαλίζω...
γαμω τα 32408 μηνυματα σου ρε πουστη![]()
![]()
εισαι τοσο γτπ οσο και το καθε νεο τρολ σας...![]()
γιατι δεν με ξεμπροστιαζεις;;;δείξε πόσο στρατιωτάκι χα είσαι...
το παιζες και ψηφοοφόρος...
κλωσσομηχανή είστε...
δείξε πόσο στρατιωτάκι χα είσαι...
το παιζες και ψηφοφόρος...
κλωσσομηχανή είστε...
Με γυναίκα και παιδί;εμένα ο Μιχάλαγας μου φαίνεται για καταπιεσμένη πουστάρα...![]()
Νέος,τον ΤΧωρίς να εξομοιώνω όλους τους γράφοντες, παρατηρώ ότι το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης εδώ είναι τραγικά χαμηλό.
Νέος,τον Τσατσόπουλο τον κόβεις για πουστάρα ναι ή ου;
Χωρίς να εξομοιώνω όλους τους γράφοντες, παρατηρώ ότι το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης εδώ είναι τραγικά χαμηλό.