Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τώρα θα λένε τον Ττι λες ρε τον πουστη....
οταν τον ελεγα ετσι με ελεγαν ομοφοβικο. τωρα;;;
Τώρα θα λένε τον Ττι λες ρε τον πουστη....
οταν τον ελεγα ετσι με ελεγαν ομοφοβικο. τωρα;;;
σαλαμεμπορας.....σαν την πιπιλα του μικρου παιδιου...αν του την βγαλεις θα κλαιει...Τώρα θα λένε τον Τσατσόπουλο ομοφοβικό πρώην πούστη....αν το έκοψε δηλαδή το σπορ.![]()
ο τυπος ειναι σαν το ανεκδοτο... με μια φορα δεν γινεσαι πουστης κλπ....Τώρα θα λένε τον Τσατσόπουλο ομοφοβικό πρώην πούστη....αν το έκοψε δηλαδή το σπορ.![]()
περιμένω να δω άρθρο στην Χρυσή Αυγή....κάτσε μην στείλω και γω email να τους ενημερώσω.σαλαμεμπορας.....σαν την πιπιλα του μικρου παιδιου...αν του την βγαλεις θα κλαιει...
εστειλα εγωπεριμένω να δω άρθρο στην Χρυσή Αυγή....κάτσε μην στείλω και γω email να τους ενημερώσω.![]()
Δεν είναι ανέκδοτο,ο Γούντυ Άλεν το χει πει αυτό.ο τυπος ειναι σαν το ανεκδοτο... με μια φορα δεν γινεσαι πουστης κλπ....
Ελπίζω να έκανες καλή δουλειά,link και όλα τα σχετικά.εστειλα εγω![]()
οχι ρε το ανεκδοτο με την φυλακη λεω...Δεν είναι ανέκδοτο,ο Γούντυ Άλεν το χει πει αυτό.
Ποιος ξέρει μπορεί να τον έφαγε και για λόγους καριέρας ο Τσατσόπουλος![]()
δεν μπορω γραφω με ονομα ;)Ελπίζω να έκανες καλή δουλειά,link και όλα τα σχετικά.![]()
Δεν το ξέρω αυτό το ανέκδοτο για πες....οχι ρε το ανεκδοτο με την φυλακη λεω...
δεν μπορω γραφω με ονομα ;)
ο τυπος ειναι σαν το ανεκδοτο... με μια φορα δεν γινεσαι πουστης κλπ....
Απανωτα ξεκωληκια στον Συριγγα !!!!!! ΔΗΛΩΣΗ BOMBA !!!
Πετρος Τατσοπουλος= ''Επι δυομιση χρονια ημουν gay και μετα ημουν εχθρος των ομοφυλοφιλων''
Απαξ πουστάρα για ΠΑΝΤΑ πουστάρα !!!
Μαλλον δεν εχεις πηδηξει τη μιση Αθηνα...η μιση Αθηνα σε εχει κανει σουρωτηρι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!
....αν και ΝΟΠΙΤΗΣ κολλαει λουλούδες...
Αυτό πώς μεταφράζεται στην συριζαϊκή αργκό;;;; Με μια φορά δεν γίνεσαι πούστης;;;;;απίστευτα μαλάκας είσαι... και φυσικά δε νογάς τι λέει ο άλλος...
βέβαια κι ο αδόλφος (που καθιερωσε το 8ωρο) με πούτσες και τσιμπούκια έκανε πολιτική...
«[size=20pt]Επί δυόμισι χρόνια ήμουν γκέι[/size] και μετά ήμουν εχθρός των ομοφυλόφιλων. Απίστευτα χτυπήματα! Εκατομμύρια μαλακίες. Άρχισε ένα παιχνίδι ανάμεσα στον κανιβαλισμό και τον καρναβαλισμό.. Με γελοιοποίησαν, με κανιβάλησαν, ήθελαν να με φάνε ζωντανό»
]
ειναι δυο τυποι στην φυλακηΔεν το ξέρω αυτό το ανέκδοτο για πες....
Τί εννοείς δεν μπορείς επειδή γράφεις με όνομα;;;;Δεν πρέπει να τους στείλεις και τα links για να τους πείσεις;;;;
![]()
Δεν κατάλαβες...λέω ελπίζω να τους ενημέρωσες καλά,σωστά και αξιόπιστα,με link και όλα τα σχετικά.αν σου βαλω λινκ θα ειναι σαν να λεω ποιος ειμαι...
λινκ απο το δικο μου νομιζα ρε συ...Δεν το ξέρω αυτό το ανέκδοτο για πες....
Τί εννοείς δεν μπορείς επειδή γράφεις με όνομα;;;;Δεν πρέπει να τους στείλεις και τα links για να τους πείσεις;;;;
![]()
Τί εννοεί ό ποιητής; Μιλάει βιογραφικά ή περιγράφει επικριτικές μομφές εναντίον του;
ειναι δυο τυποι στην φυλακη
Οταν ο ενας θελει ναπαρακαλαει τον αλλον που του λεει α,ου, μου,σου. τοτε ου λεει με μια φορα δεν γινεσαι πουστης και καθεται...
το ιδιο και την δευτερη και την τριτη...
οπωτε την αλλη μερα που δεν του λεει τιποτα ρωταει ο ετσι.... με την τεταρτη γινεσαι;;;![]()
![]()
αν σου βαλω λινκ θα ειναι σαν να λεω ποιος ειμαι...
Άντε αναμένουμε το άρθρο.....δες που ο γαμιάς της γειτονιάς Τλινκ απο το δικο μου νομιζα ρε συ...![]()
Άντε αναμένουμε το άρθρο.....δες που ο γαμιάς της γειτονιάς Τσατσόπουλος βγήκε οπισθογάμης.![]()
![]()