apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μετα το σκηνικο εβαλαν τον παναγιωταρο σε καραντινα 
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/resources/2013-07/panag-thumb-large.jpg[/img[/URL]])
...θα σου απαντησω επ'ακριβως...για να σας λυθει η αιωνια απορια και το μισο ματι που βλεπετε την Χρυση Αυγη..ο καθε ανθρωπος που εχει ερθει εδω με νομιμο τροπο δικαιουτε να μεινει-να αγορασει περιουσια-να εργαστει-να παντρευτει Ελληνιδα....ο καθε παρανομος λαθραιος μεταναστης πρεπει να επιστρεφει στην χωρα του...το καθε παιδι που εχει γεννηθει εδω στην Ελλαδα απο νομιμους μεταναστες να περνει την Ελληνικη υπηκοοτητα...οχι την ιθαγενεια...το καθε παιδι που εχει γεννηθει εδω απο τον ενα γονεα Ελληνικης καταγωγης..ειναι κατα το ημισυ Ελληνας και περνει και την ιθαγενεια αυτοματα.....η ιθαγενεια δεν μπορει να δωθει σε παιδια λαθρομεταναστων που τσουκου τσουκου με πρασινες καρτες ή με κανενα απολυτως εγγραφο βρεθηκαν να ειναι καλοι σε ενα αθλημα και να θελουν ετσιθεληκα να λαμβανουν την ιθαγενεια...ιθαγενεια=ιθυς + γενος...απο το ιδιο γενος...ο νιγηριανος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε καμια περιπτωση απο το ιδιο γενος με τον Ελληνα...το μονο που μπορει να λαβει ειναι υπηκοοτητα....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ....και οτιδηποτε χλευαστικο ειναι περιττο...διαβαστε πρωτα και μην μιλατε για διεθνη απομονωση...ή μονη απομονωση θα ειναι απο τους διεθνης τοκογλυφους που θα χασουν την αγελαδα που αρμεγανε και που τωρα αντι για γαλα βγαζει αιμα...ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ.Μεχρι τη Νικη !Αν κατάλαβα καλά από τα λίγα που διάβασα ο istin ξέρει καλά τα θέματα της χ.α.
Οπότε θα σου θέσω κι εσένα το ερώτημα τύπε ελπίζοντας ότι επιτέλους και μετά από τόσο καιρό, θα πάρω μία απάντηση από κάποιο στέλεχος της χ.α. ή έστω ένα μέλος της που γνωρίζει και δύο πράγματα παραπάνω.
Ο ερώτημα λοιπόν είναι:
«Η χ.α. εναντιώνεται μόνο στους λαθρομετανάστες ή σε όλους τους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα;
Στα μάτια ενός χρυσαυγίτη, ένας νόμιμος Τσέχος π.χ. μετανάστης είναι αποδεκτό μέλος της κοινωνίας;»
Είσαστε ενα ναζιστικό κόμμα ή όχι ?...θα σου απαντησω επ'ακριβως...για να σας λυθει η αιωνια απορια και το μισο ματι που βλεπετε την Χρυση Αυγη..ο καθε ανθρωπος που εχει ερθει εδω με νομιμο τροπο δικαιουτε να μεινει-να αγορασει περιουσια-να εργαστει-να παντρευτει Ελληνιδα....ο καθε παρανομος λαθραιος μεταναστης πρεπει να επιστρεφει στην χωρα του...το καθε παιδι που εχει γεννηθει εδω στην Ελλαδα απο νομιμους μεταναστες να περνει την Ελληνικη υπηκοοτητα...οχι την ιθαγενεια...το καθε παιδι που εχει γεννηθει εδω απο τον ενα γονεα Ελληνικης καταγωγης..ειναι κατα το ημισυ Ελληνας και περνει και την ιθαγενεια αυτοματα.....η ιθαγενεια δεν μπορει να δωθει σε παιδια λαθρομεταναστων που τσουκου τσουκου με πρασινες καρτες ή με κανενα απολυτως εγγραφο βρεθηκαν να ειναι καλοι σε ενα αθλημα και να θελουν ετσιθεληκα να λαμβανουν την ιθαγενεια...ιθαγενεια=ιθυς + γενος...απο το ιδιο γενος...ο νιγηριανος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε καμια περιπτωση απο το ιδιο γενος με τον Ελληνα...το μονο που μπορει να λαβει ειναι υπηκοοτητα....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ....και οτιδηποτε χλευαστικο ειναι περιττο...διαβαστε πρωτα και μην μιλατε για διεθνη απομονωση...ή μονη απομονωση θα ειναι απο τους διεθνης τοκογλυφους που θα χασουν την αγελαδα που αρμεγανε και που τωρα αντι για γαλα βγαζει αιμα...ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ.Μεχρι τη Νικη !
Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το "σεις και με το σας" είπε η κυρία Μπακογιάννη θέλοντας να δικαιολογήσει το «πηγαδάκι» που έστησε με τον χρυσαυγίτη βουλευτή κ. Ηλ. Παναγιώταρο στη διάρκεια της πολύ σοβαρής συζήτησης στην Επιτροπή Οικονομικών για το πολυνομοσχέδιο: "Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/field/image/33g566g986.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εν τάξει μπορεί να της αρέσει ως άνδρας! :)
(Που υπάρχει άνδρας ο οποίος δεν αρέσει στην Μπακογιάννη δηλαδή!)
Πάντως εδώ είναι σαν να του λέει "Ξέσκισέ με, παίδαρέ μου!" παρά να μιλάνε για πολιτικά!
μπορει να φοβουνται καμια καταρα τυπε :S"Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή"
εεεε στην Βουλή είναι λογικό είναι να μιλανε και να μην παίζουν μπουνιές... και αν κατάφερε αυτά τα ουγκανα να μιλάνε σχετικά πολιτισμένα μαζί της μπράβο της... αυτό σημαίνει ότι δεν τολμούν να της φερθούν διαφορετικά...
"Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή"
εεεε στην Βουλή είναι λογικό είναι να μιλανε και να μην παίζουν μπουνιές... και αν κατάφερε αυτά τα ουγκανα να μιλάνε σχετικά πολιτισμένα μαζί της μπράβο της... αυτό σημαίνει ότι δεν τολμούν να της φερθούν διαφορετικά...
![]()
ω ρωμαίο ρωμαίο γιατί να είσαι ο ρωμαίος![]()
μιλησα εγω για ιθαγενεια?...θα σου απαντησω επ'ακριβως...για να σας λυθει η αιωνια απορια και το μισο ματι που βλεπετε την Χρυση Αυγη..ο καθε ανθρωπος που εχει ερθει εδω με νομιμο τροπο δικαιουτε να μεινει-να αγορασει περιουσια-να εργαστει-να παντρευτει Ελληνιδα....ο καθε παρανομος λαθραιος μεταναστης πρεπει να επιστρεφει στην χωρα του...το καθε παιδι που εχει γεννηθει εδω στην Ελλαδα απο νομιμους μεταναστες να περνει την Ελληνικη υπηκοοτητα...οχι την ιθαγενεια...το καθε παιδι που εχει γεννηθει εδω απο τον ενα γονεα Ελληνικης καταγωγης..ειναι κατα το ημισυ Ελληνας και περνει και την ιθαγενεια αυτοματα.....η ιθαγενεια δεν μπορει να δωθει σε παιδια λαθρομεταναστων που τσουκου τσουκου με πρασινες καρτες ή με κανενα απολυτως εγγραφο βρεθηκαν να ειναι καλοι σε ενα αθλημα και να θελουν ετσιθεληκα να λαμβανουν την ιθαγενεια...ιθαγενεια=ιθυς + γενος...απο το ιδιο γενος...ο νιγηριανος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ σε καμια περιπτωση απο το ιδιο γενος με τον Ελληνα...το μονο που μπορει να λαβει ειναι υπηκοοτητα....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ....και οτιδηποτε χλευαστικο ειναι περιττο...διαβαστε πρωτα και μην μιλατε για διεθνη απομονωση...ή μονη απομονωση θα ειναι απο τους διεθνης τοκογλυφους που θα χασουν την αγελαδα που αρμεγανε και που τωρα αντι για γαλα βγαζει αιμα...ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ.Μεχρι τη Νικη !
όντως ρε συ...
όπως και με την μπακογιάνη με το σεις και με το σας έχει η χρυσή αυγή και τους άλλους βουλευτές της νδ η του πασοκ η του τσιριζα...
ε μα είναι η αλήθεια...![]()
μιλησα εγω για ιθαγενεια?
παραθεση εκανα στο ποστ του αναλυστ που ρωταει αν για εσας τα αυγα
ενας τσεχος που ζει εδω (και δεν ειναι μεταναστης διορθωνω)
αλλα ευρωπαιος πολιτης
ειναι αποδεκτο μελος της κοινωνιας για τα χρυσα αυγα
αν δηλαδη σε ενα νοσοκομειο θα του δωσουν αιμα
εσεις εχετε δηλωσει οτι μονο σε ελληνες δινετε
αν θα του φερονται ανθρωπινα τελος παντων και δε θα το κοιταζουν
ρατσιστικα και ξενοφοβικα
τωρα πλεον με το μισος και τη σκατοψυχια που καλιεργειτε
στο κοσμο για τους ξενους
δε ζητησε να δωσετε στο τσεχο καμια υπηκοοτητα
δε τι χρειαζετε κι ολας ο τσεχος
μενει και ετσι εδω![]()
Ειμαστε Εθνικοσοσιαλιστικο κομμα..ο ορος Εθνικιστες το περικλυει...το παγωτο στην Ελλαδα λεγεται αλφα...στην Ιταλια το ιδιο παγωτο λεγεται βητα και στη Γερμανια παλι το ιδιο παγωτο λεγεται γαμμα...η ιδεολογια του Εθνικισμου Εθνικοκοινωνισμου εχει ιδια απαρχη...με ποικιλες διαφοροποιησεις...για να δωσω πιο ξεφτιλε παραδειγμα...ο συριζα-το κκε-η δημαρ-το κινημα δεν πληρωνω-το επαμ του καζακη-το ανταρσυα-το μλ κκε-το σακε-το εεκ τροτσκιστες και η οακκε ειναι αριστεροι...ευρυ το φασμα ιδιες απαρχες ιδεολογιας...Είσαστε ενα ναζιστικό κόμμα ή όχι ?
έτσι είναι οι φίλοι..."Διατηρούν φιλικές σχέσεις μαζί μου, όταν μου μιλούν έχουν μια ευγένεια απέναντί μου. Τι θέλετε δηλαδή, να παίζω ξύλο; Εγώ ομιλώ με όλους στη Βουλή"
Το ΚΚΕ ειναι Κομμουνιστικό Κόμμα και όχι αριστερό.Ξεκάθαρα πράγματα.Ειμαστε Εθνικοσοσιαλιστικο κομμα..ο ορος Εθνικιστες το περικλυει...το παγωτο στην Ελλαδα λεγεται αλφα...στην Ιταλια το ιδιο παγωτο λεγεται βητα και στη Γερμανια παλι το ιδιο παγωτο λεγεται γαμμα...η ιδεολογια του Εθνικισμου Εθνικοκοινωνισμου εχει ιδια απαρχη...με ποικιλες διαφοροποιησεις...για να δωσω πιο ξεφτιλε παραδειγμα...ο συριζα-το κκε-η δημαρ-το κινημα δεν πληρωνω-το επαμ του καζακη-το ανταρσυα-το μλ κκε-το σακε-το εεκ τροτσκιστες και η οακκε ειναι αριστεροι...ευρυ το φασμα ιδιες απαρχες ιδεολογιας...