Επισκέπτης
καλα λες...Έχεις πάει ποτέ στο μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη; Εγώ όχι.
Φέτος να μαζευτούμε να πάμε ΟΛΟΙ;
Εγώ είναι μέσα!
Αλλά χωρίς σημαίες ΧΑ, ΝΔ κλπ!
καλα λες...Έχεις πάει ποτέ στο μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη; Εγώ όχι.
Εγώ είναι μέσα!
ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΛΕΙΨΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
πληροφοριακα στο λεω,παρακαλαμε να βγει ο συριζα γιατι μετα απ αυτον θα κυβερνησουμε για χρονιαΑυτα τα περι συγκυβερνησης με τον Κουρακη, τα κατατασσω στην ιδια χορεια με αυτα που λεει ο Πορνοπαπος με τη συγκυβερνηση με τον Κασιδιαρη.
Ψηφισε ό,τι θελεις. Οταν θα βγει πρωτος ο Συριζα ομως, δεν θελω κλαψες...
εσύ με ποια δεκσά είσαι?![]()
![]()
![]()
θα τα βρειτε μεταξυ σας τυπεΟταν θα βγει πρωτος ο Συριζα ομως, δεν θελω κλαψες...
Έχεις πάει ποτέ στο μνημόσυνο στου Μακρυγιάννη; Εγώ όχι.
Εγώ είναι μέσα!
Εοκ και Νατο το ίδιο συνδικάτο. Σε ποιο πακέτο Ντελόρ είμαστε; Τα πρώτα ελληνικά ευρώ τράβηξε από ΑΤΜ της εθνικής ο πρωθυπουργός της ΟΝΕ Κώστας Σημίτης. Έξω αι ΗΠΑ.αυτα τα χεις απο την εισοδο μας στην εοκ;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και οι βασεις του θανατου τυπεΕοκ και Νατο το ίδιο συνδικάτο. Σε ποιο πακέτο Ντελόρ είμαστε; Τα πρώτα ελληνικά ευρώ τράβηξε από ΑΤΜ της εθνικής ο πρωθυπουργός της ΟΝΕ Κώστας Σημίτης. Έξω αι ΗΠΑ.
Θα μας καταγγείλει ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως ως εκτός Συνταγματικού Τόξου, γιορτές μίσους και τα συναφή... Άσε μην δημιουργούμε πρόβληματα στους φίλους μας που ψηφίζουν ακόμη Ν.Δ έχουν και μια δύσκολη συγκατοίκηση στην εξουσία σύντομα.![]()
Καλά ας μη λογικευτουν μερικοί παλιοί νεοδημοκράτες που την είδαν επαναστάτες νεοναζί ή ψεκασμενοι και σου λέω εγώ μια ωραία συγκυβέρνηση Σύριζα - Πασοκ - Δημαρ που θα φάμε στη μαπα.Η καλυτερη ατακα της ημερας "μην ψηφισετε χρυση αυγη γιατι θα βγει ο συριζα"![]()
![]()
Ρε μαλακες τι αλλο θα ακουσουμε;;;
Παει η μοδα του μην ψηφισεις γιατι θα ερθει ο μπαμπουλας, με τον πρωην μπαμπουλα συγκηβερνατε και τον μελλοντικο τον κανακευετε απο τωρα![]()
![]()
![]()
Τα πρώτα ελληνικά ευρώ τράβηξε από ΑΤΜ της εθνικής ο πρωθυπουργός της ΟΝΕ Κώστας Σημίτης.
Τι προβλημα εχεις με τους τωρινους και παλιους σου κυβερνητικους εταιρους; Δεν τους εμπιστευεσαι;Καλά ας μη λογικευτουν μερικοί παλιοί νεοδημοκράτες που την είδαν επαναστάτες νεοναζί ή ψεκασμενοι και σου λέω εγώ μια ωραία συγκυβέρνηση Σύριζα - Πασοκ - Δημαρ που θα φάμε στη μαπα.
Καλά ας μη λογικευτουν μερικοί παλιοί νεοδημοκράτες που την είδαν επαναστάτες νεοναζί ή ψεκασμενοι και σου λέω εγώ μια ωραία συγκυβέρνηση Σύριζα - Πασοκ - Δημαρ που θα φάμε στη μαπα.
και τι χειροτερο θα δουμε απο το ΝΔ - Πασοκ - Δημαρ που ειχαμε μεχρι τωρα;;;Καλά ας μη λογικευτουν μερικοί παλιοί νεοδημοκράτες που την είδαν επαναστάτες νεοναζί ή ψεκασμενοι και σου λέω εγώ μια ωραία συγκυβέρνηση Σύριζα - Πασοκ - Δημαρ που θα φάμε στη μαπα.
τυπε κεντας σημερα και για την χουντα σωστα τα εγραψεςΝαι ρε τύπε, αυτό είναι μέρος του "σχεδίου"! ;)
Πως το έλεγε κι ο Μάρξ (φτου-φτου στον κόρφο μου!).
"Μετά την εξαθλίωση των μαζών θα έρθει η (εθνικο)σοσιαλιστική επανάσταση"!!
Και ποιος εχει καταστρωσει αυτο το "σχεδιο";Ναι ρε τύπε, αυτό είναι μέρος του "σχεδίου"! ;)
Πως το έλεγε κι ο Μάρξ (φτου-φτου στον κόρφο μου!).
"Μετά την εξαθλίωση των μαζών θα έρθει η (εθνικο)σοσιαλιστική επανάσταση"!!
προσεχε μονο γιατι τα γραπτα μενουν...Επειδή πολλοί χρυσαυγιτες και συριζαιοι του bou μας τα εχουν κάνει τσουρέκια εμένα και του άλεξ με τις συνεργασίες και τις συγκυβερνησεις θα το γράψω για τελευταία φορά και όποιος θέλει ας καταλάβει:
Οι πιθανοί εταίροι της ΝΔ χωρίζονται σε 4 κατηγορίες:
1) Καφροι και κρετινοι: εδώ ανήκουν ΧΑ και ΚΚΕ και δεν το συζητάμε καν για διαφορετικούς λόγους για τον καθένα
2) Αποκόμματα με τα οποία δε θα συνεργαζομασταν ούτε για εθνική ανάγκη: εδώ ανήκουν Ανελ, Σύριζα, Ανταρσυα, Οικολόγοι και άλλοι ημιτρελοι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς
3) Κόμματα με τα οποία διαφωνούμε αλλά μπροστά στην εθνική ανάγκη θα συνεργαστούμε: Πασοκ, Δημαρ, Λαος, Νέα Μέρα, Τζημερος, Δράση
4) ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΎΣΤΗΣ: Αυτό το σενάριο προϋποθέτει ο ελληνικός λαος να σταματησει να παίζει το πουλάκι του και να μας δώσει αυτοδυναμία