200 φορές έχω γράψει πως η οικονομική πολιτική της Χ.Α. είναι παρόμοια με του ΚΚΕ και η όλη του συνθηματολογία εμπνευσμένη από τον Αντρέα Παπανδρέου.
"Η Ελλάδα στους Έλληνες", αγοραίος αντιαμερικανισμός, "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" κλπ. Τελευταία κάποιος (σε κρίση ειλικρινείας προφανώς!) ανέφερε και τον θαυμασμό του προς τον Νασερισμό, και τις σημερινές Κίνα και Ρωσία.
Η Χ.Α. δεν είναι δεξιό κόμμα, επαναλαμβάνω. Είναι εθνικοσοσιαλιστικό και ασφαλώς ο σοσιαλισμός δεν ταιριάζει στην δεξιά!
Αλλά και στο θέμα των ατομικών ελευθεριών οι απόψεις της προσομοιάζουν με αυτές του ΚΚΕ. Οπαδοί του "σωστό είναι ότι μου αρέσει εμένα", άποψη που προσπαθούν να την επιβάλουν και εν τη πράξη δια της βίας, υστερικά ομοφοβικοί αλλά και αντίθετοι με τον αγοραίο έρωτα, προαπαθούν να ελέγξουν όχι μόνο τον δημόσιο βίο αλλά και τον ιδιωτικό μας!
Αν αυτό δεν είναι ακροαριστερή πολιτική, σταλινικού, μαοϊκού ή καστρικού τύπου μάλιστα, δεν ξέρω τί άλλο είναι...
Ο φασισμός είναι ίδιος είτε φαιός, είτε ερυθρός και ως εχθρός των ατομικών ελευθεριών και ως εχθρός της ελεύθερης οικονομίας.
Ο ορισμός του ολοκληρωτισμού. Πολιτική και οικονομική ισχύς στα ίδια χέρια, δήθεν για το καλό του λαού, αλλά στην πραγματικότητα για το καλό της νομενκλατούρας.
Ευχαριστώ δεν θα πάρω από κανέναν εκ των δύο!