Επισκέπτης
Ω ρε πουστη, πολυ μισος σε αυτο το forum ! Ο θεος να μας φυλαει ! Ταγματα εφοδου, SA, SS, και τι δεν εχουμε ακουσει εδω μεσα. Ειναι να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια μου φαινεται....
Ἀποφεύγατε τοὺς πλεονασμοὺς ἐν τῷ λόγῳ.
Ω ρε πουστη, πολυ μισος σε αυτο το forum ! Ο θεος να μας φυλαει ! Ταγματα εφοδου, SA, SS, και τι δεν εχουμε ακουσει εδω μεσα. Ειναι να την κανουμε με ελαφρα πηδηματακια μου φαινεται....
Για γέλια και για κλάματα η ρατσιστική φιέστα της ΧΑ. Τύπισσα με x-trail φορτώνει σακούλες με τρόφιμα!
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1060910[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/file.ashx?fid=1060917[/img[/URL]]
Πάντως από την καγκουριά της και μόνο είμαστε σίγουροι ότι είναι βέρα Ελληνίδα. :2funny: :2funny:
[/quote]...πεσατε στην περιπτωση.....μα πεσατε πραγματικα στην περιπτωση...το αυτοκινητο αυτο το εχει πυρηναρχης και θα εφοδιασει -περαμα-σχιστο-αμφιαλη για οικογενειες με αναπηρους σε κατακλιση...-
To να κρύβεις την πείνα σου δεν είναι διακριτικότητα ούτε αξιοπρέπεια.Μικροαστικός καθωσπρεπισμός τού κώλου είναι.Το αίσχος να γίνει δημόσιο.
Γοα μια ακομα φορα οι ΧΑτες πετυχαν να βγουν οι καλοι που εμποδιζονται απο τους κακους.
Τα πραγματα ειναι απλα. Δεν μπορει να μοιραζεται συσσιτιο στο κεντρο της Αθηνας λες και ειμαστε Αιθιοπια του 70 η καμμια τριτοκοσμικη χωρα σε πολεμο.
Μπορει να ειμαστε λιγουρηδες, αλλα πρεπει να εχουμε και μια αξιοπρεπεια. Αν η ΧΑ θελει να μοιρασει συσσιτιο, ας το κανει διακριτικα, στα γραφεια της, με κουπονια, αλλα οχι δημοσιως στο κεντρο της Αθηνας.
Αλλα αυτοι κανουν επιδειξη της ....καλοσυνης τους για ψηφοθυρικους λογους.
Και αυτο επρεπε να βγει. Οτ απαγορευεται να ξεφτυλιζεται το κεντρο της αθηνας και οχι οτι απαγορευεται γιατι ειναι συσσιτιο μισους και αλλες μαλακιες.
....οταν γραφει ανθρωπος-μπορει να ειμαστε λιγουρηδες-....τι να πεις...τι να συζητησεις...πεινα λεγεται..ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα....20% ΗΤΑΝΕ.....ητανε..Τα συσσίτια της Εκκλησίας και του Δήμου Αθηναίων γίνονται με τον ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ δημόσιο τρόπο ... να απαγορευτούν και εκείνα?
Οι μαλάκες καραγκιόζηδες του "συνταγματικού τόξου" θα ανεβάσουν τους νεοναζί στο 20% αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί της μονομέρειας και της κατ επιλογήν επίδειξης ευαισθησίας ...
αποφεύγετε;Ἀποφεύγατε τοὺς πλεονασμοὺς ἐν τῷ λόγῳ.
Μα ο άνθρωπος είναι θρασύδειλος μαλάκας σαν αυτούς που ψηφίζει. 5 ποστ πιό πάνω απέδωσε την κοσμοσυρροή ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και την
υποβολή σε μια διαδικασία σαφώς εξευτελιστική για την παραλαβή ενός γεύματος που ασφαλώς ήταν της κακιάς ώρας καθώς πρόκειται για μαζικό συσσίτιο
στο γεγονός ότι ο έλληνας είναι ....λιχούδης.
Γιατί δεν πάει να τις πει αυτές τις παπαριές στον κόσμο που πεινάει να του κάνουν τον κώλο σαν τάλαρο να γουστάρει η πουστάρα;!
Αναλόγως σε ποιον απευθύνεται αρνείται και τα αντίστοιχα. Πχ τον ναζισμό τον αρνείται (επίσημα) αλλά την φυλακή όχι. Μάλιστα στη δεδομένη στιγμή τον βολεύει αφού πάει γάντι στο προφίλ του κατατρεγμένου από το σύστημα, αντισυστημικού υπερπατριώτη.
Αλλά σκέψου τι θα γινόταν στη βουλή αν ανέβαινε στο βήμα ο καθένας και άρχιζε για το παιδί ή την γυναίκα του άλλου. Ή αν κάποιος έλεγε για "την ναζού απ' τη μπουζού;" ή άρχιζε να υπονοούμενα για ρουφιανιλίκι με αντάλλαγμα παραγραφές αδικημάτων κλπ κλπ.
Η μεσημεριανή επίθεση του τσόκαρου στο παιδί του Δραγασάκη ήταν χυδαία, χουλιγκάνικου επιπέδου και εκτός κάθε πολιτικής λογικής ή επιχειρημάτων. Ήταν καθαρά προσωπική επίθεση και χτύπημα κάτω από την μέση. Μόνο απολιτίκ αγανακτισμένες κυράτσες χαίρονται με κάτι τέτοια. Η Ζαρούλια ρίχνει συνεχώς τις συζητήσεις σε λογικές και αντιπαραθέσεις επιπέδου κομμωτηρίου.
...πεσατε στην περιπτωση.....μα πεσατε πραγματικα στην περιπτωση...το αυτοκινητο αυτο το εχει πυρηναρχης και θα εφοδιασει -περαμα-σχιστο-αμφιαλη για οικογενειες με αναπηρους σε κατακλιση...-
Οι Ξ.Π.Γ. ξεχνούν τι έλεγαν για τη Δίκη του Κασιδιάρη ...
για τη "ληστεία" ...
με μοναδικούς μάρτυρες Πακιστανούς & Αλβανούς , μέλη σφύριζα ...
ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ !!
...οταν δεν υπαρχει σαλιο...ειτε η χρυση αυγη μοιραζει τροφιμα....ειτε ο οποιοσδηποτε-που κακα τα ψεμματα πενηνταρακι ουδεις βγαζει για να φαει κατι ο κοσμακης..πρεπει να το βλεπουμε ανθρωπιστικα και μονο...τωρα οσοι πονταρουν στην ψηφο του πραγματος ειναι τυφλοι και ριχνουν χολη ή διατηρουν φρουδες ελπιδες...υπαρχει τρομερα μεγαλο προβλημα...και σιγουρα πελωρια ανισομερεια...χθες για παραδειγμα εδωσα ενα ποσο σε εναν γνωστο της γειτονιας με 3 κοριτσακια και αρρωστη γυναικα για να φαει....και εκλαιγε με αναφιλητα....και ντραπηκα που τον ειδα ετσι....και σημερα μεχρι πριν λιγο δουλευα σε βιλα στο νεο βουτζα...και τα παιδακια ειχαν 5 ειδων φαγητα στρωμενα στο τραπεζι...με παραδουλευτρες και νταντα και δεν τα αγγιζαν και μουρμουρουσαν...κι εγω να τα κοιταω και να μου περνανε οι χθεσινοβραδυνες εικονες στο μυαλο και να δαγκωνω τα χειλια μου....αυτος ειναι ο κοσμος μας...και πανω απ'ολα η υποκρισια...
Ναι ακριβως αυτο σου λεω. Να πεινας διακριτικα και με αξιοπρεπεια. Και αυτοι που δινουν τα συσσιτια να τα κανουν και αυτοι με διακριτικοτητα σεβομενοι την αξιοπρεπεια και αυτων που βοηθαν αλλα και του εθνους μας. Τι σοι ενικιστες ειναι ? θελουν να μας ξεφτυλισουν σε ολο τον κοσμο ?
Πολλοι εχουν βρεθει σε δυσκολες στιγμες. Καποιοι τις αντιμετωπισαν με αξιοπρεπεια καποιοι ξεφτυλιστικαν τελειως. Εσυ ποιο απο τα δυο θα προτιμουσες ?
Δεν λεω να μην βηθανε τους φτωχους, αλλα να το κανουν σεβομενοι την αξιοπρεπεια τους αλλα και της χωραςμας, και με διακριτικοτητα. Τα πολιτικα κομματα και γενικα η πολιτικη ηγεσια πρεπει να διαφυλαττει την τιμη της χωρας οχι να την ατιμαζει.
Ποιον βριζεις ρε μαλακα ? εγω σε εβρισα ? το ληγουρηδες ηταν σχημα λογου και γι αυτο χρησιμοποιησα πρωτο πληθυντικο δηλ εβαλα και τον εαυτο μου μεσα, για να μην πρεξηγηθει κανεις.
οσο για την Αιοπρεπεια ειναι κατι πο δεν μπορω να στο εξηγησω, η το εχεις η δεν το εχεις, εσυ που δεν εχεις αντε κλαψε μπας και σου δωσουν καμια μπριζολα στην πλατεια αττικης, Ηλιθιε.
Αλλα ολοι ο Χρυσαυγητες ειστε ιδιοι. Απο παιδεια μηδεν. Ανιστορητοι, θρασεις, αγενεις, και ανοητοι.....και πρωτευουσα της Ελλαδας ειναι η.....Κωνσταντινουπολη !!! Ανοητε, ε ανοητε !
Ειναι γνωστο οτι δεν συμπαθω την Χρυση Αυγη, αλλά αυτο το ακυρο που ειπε ο Δραγασακης σημερα, δεν μπορω να μην το υπογραμμισω.
Απο πού κι ως πού ειναι "παραβιαση του συνταγματος" να ανακοινωνει η ΧΑ συσσιτιο ΜΟΝΟ για Ελληνες?
Ποιος θα μου πει εμενα οτι παραβιαζω το Συνταγμα αν θελω να κανω μια συγκεντρωση οπου θα ζηταω να μου παιρνουν πιπες ΜΟΝΟ ξανθιες και οχι μελαχροινες?
Μα ειμαστε σοβαροι?
Η διαταξη του αρθρου 2 του Συνταγματος, επιτασσει το ΚΡΑΤΟΣ να μην κανει διακρισεις.
Ενα πολιτικο κομμα, ή ενας ιδιωτης, δεν εχει δικαιωμα να κανει ΟΣΕΣ διακρισεις θελει, ΟΠΟΥ θελει?
Τι ειναι αυτα?
Δηλαδη αν εγω εχω μια επιχειρηση και πω ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, αλλά μονο Ελληνα, ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ????????????
Θα συνεχισουν πολυ ακομη οι αριστεροι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να ανεβαζουν (προφανως ΕΠΙΤΗΔΕΣ) την Χρυση Αυγη?
Βασικά όταν ασχολείται κάποιος με την Χρυσή Αυγή την ανεβάζει.Ειναι γνωστο οτι δεν συμπαθω την Χρυση Αυγη, αλλά αυτο το ακυρο που ειπε ο Δραγασακης σημερα, δεν μπορω να μην το υπογραμμισω.
Απο πού κι ως πού ειναι "παραβιαση του συνταγματος" να ανακοινωνει η ΧΑ συσσιτιο ΜΟΝΟ για Ελληνες?
Ποιος θα μου πει εμενα οτι παραβιαζω το Συνταγμα αν θελω να κανω μια συγκεντρωση οπου θα ζηταω να μου παιρνουν πιπες ΜΟΝΟ ξανθιες και οχι μελαχροινες?
Μα ειμαστε σοβαροι?
Η διαταξη του αρθρου 2 του Συνταγματος, επιτασσει το ΚΡΑΤΟΣ να μην κανει διακρισεις.
Ενα πολιτικο κομμα, ή ενας ιδιωτης, δεν εχει δικαιωμα να κανει ΟΣΕΣ διακρισεις θελει, ΟΠΟΥ θελει?
Τι ειναι αυτα?
Δηλαδη αν εγω εχω μια επιχειρηση και πω ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΩ ΑΛΛΟΔΑΠΟ, αλλά μονο Ελληνα, ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ????????????
Θα συνεχισουν πολυ ακομη οι αριστεροι τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ για να ανεβαζουν (προφανως ΕΠΙΤΗΔΕΣ) την Χρυση Αυγη?
Βασικά όταν ασχολείται κάποιος με την Χρυσή Αυγή την ανεβάζει.
Όταν ΔΕΝ ασχολείται πάλι την ανεβάζει.......
Δεν υπάρχει διέξοδος,η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και εφόσον είναι εδώ μόνο θα ανεβαίνει μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα στην κοινωνία.
Ίσως το μάθουμε κάποια στιγμή.το ζητούμενο είναι εάν η ΧΑ μπορεί να φέρει την ευημερία.
Αυτο τι σου λεει:Ειναι γνωστο οτι δεν συμπαθω την Χρυση Αυγη, αλλά αυτο το ακυρο που ειπε ο Δραγασακης σημερα, δεν μπορω να μην το υπογραμμισω.
Μα ειμαστε σοβαροι?
Τι ειναι αυτα?
Νομικα σου απαντω, οτι αυτη η διαταξη που ανεφερες ειναι ασχετη.Αυτο τι σου λεει:
Με το Ν.Δ. 494/1970 κυρώθηκε και τέθηκε σε ισχύ στο εσωτερικό δίκαιο της χώρας η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών της 21.12.1965 για την κατάργηση κάθε μορφής φυλετικών διακρίσεων. Το άρθρο 4 της Σύμβασης αυτής προβλέπει ότι τα συμβαλλόμενα κράτη αναλαμβάνουν την υποχρέωση να καταστήσουν ποινικά κολάσιμη κάθε διάδοση ιδεών που βασίζεται σε φυλετική ανωτερότητα και μίσος και κάθε παρότρυνση προς φυλετική διάκριση ή πράξεις βίας εναντίον οποιασδήποτε φυλής ή ομάδας προσώπων άλλου χρώματος ή άλλης εθνολογικής προέλευσης.
Δεν ειναι φυλετικη διακριση να διατυμπανιζεις δημοσια οτι θα κανεις συσσιτιο μονο για λευκους Ελληνες? Στην ιδιωτικη σου ζωη κανε οτι θες.