με γυναικα εχεις δοκιμασει να πας? εκει να δεις καυλα....
οχι η καυλα με γυναίκα δεν συκρίνεται με την καυλα απο την γκριμάτσα της φάτσας σου εκείνη την ώρα
με γυναικα εχεις δοκιμασει να πας? εκει να δεις καυλα....
Την βρηκα.Για μισο λεπτο. Σε άλλα μπλογκ γραφει οτι εγκριθηκε, σε άλλα οτι απορριφθηκε.
Κατσε να βρω την αποφαση του Αρειου Παγου.
Δεν θα εχει εξιτ πολς αυτη τη φορα.ζω για την ώρα 07:01 που θα έχουν κλείσουν οι κάλπες και θα ανοίξουν τα exit polls και θα δείχνουν είσοδο της Χ.Α στην Βουλή....τα antifaκια και τα συριζάκια να ναι τάβλα, και τέρμα να φτάνει η δικιά μας καυλα
στο γουεμπλευ....στη βαρκελωνη...στη μαδριτη....στο μοναχο...παντου εθνικαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα κουφαλες συριζαιοι,αναρχικοι και λοιποι βρωμεροι αντεθνικοι,δεν θα σας περασει!!!! εθνκαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα τσαμπιον λιγκ ρε....εθνικαρααααααααααααααααααααααααααα και στο καραισκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
διαβαζε ζαχοπουλο εσυΤην βρηκα.
Εγκριθηκε τελικα.
Στο σαιτ του πρωτου θεματος παντως, γραφει εσφαλμενα οτι απορριφθηκε.
βρε δοκιμασε να πας με γυναικα...δεν θα χασεις!!!!!!οχι η καυλα με γυναίκα δεν συκρίνεται με την καυλα απο την γκριμάτσα της φάτσας σου εκείνη την ώρα
Δες ρε με τι καυλώνει ο κόσμος,ρε με ποιο δικαίωμα τα στερείτε από τον άλλο,δημοκρατία σου λέει μέτα...πφφφ.Δεν θα εχει εξιτ πολς αυτη τη φορα.
Οπως δεν θα εχει και ντιμπέιτ.
Τι ξενερωτες εκλογες.
Παλι καλα που ο Βενιζελος αποφασισε συγκεντρωση στο Συνταγμα.
φιλε το να πας με γυναικα τη σημερον ημερα θεωρειται ανωμαλιαβρε δοκιμασε να πας με γυναικα...δεν θα χασεις!!!!!!
Ειλικρινως δεν αντιλαμβανομαι, η Χρυση Αυγη θεωρει εχθρο της την...ΝΔ?
Αν αρχισουν επαναληπτικες, θα αρχισει να λειτουργει η πολωση και θα ανεβει ο δικομματισμος.αν γίνουν επαναληπτικές βλέπω κάνα 60 % ΧΑ
ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει φυσιολογικά σε όλα τα ελληνικά σπίτια και να "παρασύρεται" ο ένας απ τον άλλο.
όπου σταθείς κι όπου διαβάσεις, για τη Χρυσή Αυγή λένε
οκ....λογω ηλικιας εχω μεινει λιγο πισω....αρα λοιπον η μοδα σημερα ειναι.....στο κωλο μου ψωλη και ψηφο στη χρυση αυγη.....ειμαι ΙΝ τωρα?φιλε το να πας με γυναικα τη σημερον ημερα θεωρειται ανωμαλια
για να εισαι ΙΝ και ΤΡΕΝΤΥΣ πρεπει να κανεις αποτριχωση και να εισαι μετροσεξουαλ
λιγο τον παιρνεις, λιγο τον δινεις, ε για μολα, ε για λεσα
Πρεπει να παρουμε μαθηματα απο την Κουβα και τις εκλογες αναδειξης του Ραουλ σε προεδρο.Δες ρε με τι καυλώνει ο κόσμος,ρε με ποιο δικαίωμα τα στερείτε από τον άλλο,δημοκρατία σου λέει μέτα...πφφφ.
ετσι, η ανιδιοτελης και ανεξαρτητη ενημερωση θα επιτελεσει το εργο της..Αν αρχισουν επαναληπτικες, θα αρχισει να λειτουργει η πολωση και θα ανεβει ο δικομματισμος.
Και η Χρυση Αυγη θα ειναι εκτος βουλης τοτε.
οχι οχι χρυση αυγη, καμια νδ να ψηφισεις, κανα συριζα, κανα οικολογο..οκ....λογω ηλικιας εχω μεινει λιγο πισω....αρα λοιπον η μοδα σημερα ειναι.....στο κωλο μου ψωλη και ψηφο στη χρυση αυγη.....ειμαι ΙΝ τωρα?
εμεις σπιτι μας ποτε χρυσα αυγα...ΜΟΝΟ Βλαχακη απο αχυρωνα....αν γίνουν επαναληπτικές βλέπω κάνα 60 % ΧΑ
ήδη έχει αρχίσει να μπαίνει φυσιολογικά σε όλα τα ελληνικά σπίτια και να "παρασύρεται" ο ένας απ τον άλλο.
όπου σταθείς κι όπου διαβάσεις, για τη Χρυσή Αυγή λένε
Φυσικο επακολουθο ειναι.ετσι, η ανιδιοτελης και ανεξαρτητη ενημερωση θα επιτελεσει το εργο της..
ναι αλλα δεν κανει ριμα....τι θα φωναζουμε στις πλατειες?οχι οχι χρυση αυγη, καμια νδ να ψηφισεις, κανα συριζα, κανα οικολογο..
δες για παραδειγμα που πανε ρεμος χατζηγιαννης..
Τυχαιο?
ναι, οταν μιλαμε για στανη...Φυσικο επακολουθο ειναι.