jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
δαπ ολε δαπ ολε ναχαμεναναργιλε να καπνιζαμολημερα να τα βλεπαμολαμπλεΤι μου θυμισες τωρα.
Το αυτοκολλητο αυτο το ειχα κολλημενο στο γραφειακι στο δωματιο μου.
δαπ ολε δαπ ολε ναχαμεναναργιλε να καπνιζαμολημερα να τα βλεπαμολαμπλεΤι μου θυμισες τωρα.
Το αυτοκολλητο αυτο το ειχα κολλημενο στο γραφειακι στο δωματιο μου.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΝΩ ΧΑΖΟΣ:
ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ 1 ΩΡΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ 5 ΠΟΣΤ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΞΗΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟ ΔΕΚΑΟΧΤΑΧΡΟΝΟ;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ Η ΣΑΣ ΩΘΕΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΗ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΟΜΩΝ;
μου ειχε μαθει μια αλλη ο παναγιωταρος,αλλα την ξεχασα γιατι μου την ελεγε...τρεχοντας!!!!
εθνικος-αο μανηςεθνικο ειναι μονο ενα....Ο ΕΘΝΙΚΟΣ....α ρε εθνικαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ερασιτεχνης κυνηγος φασιστοπουστρακιων.....Κυνήγαγες τον Παναγιώταρο;;; Το είχε πάρει πρέφα ή χωρίς να το καταλάβει;;; Να καταλάβω δλδ αν είσαι μπάτσος ή ασφαλίτης.....
οχι ρε γαμωτο,σοβαρα? δηλαδη τωρα πρεπει να ψηφισουμε τον κρυφοπακιστανο?
Για μισο λεπτο. Σε άλλα μπλογκ γραφει οτι εγκριθηκε, σε άλλα οτι απορριφθηκε.οχι ρε γαμωτο,σοβαρα? δηλαδη τωρα πρεπει να ψηφισουμε τον κρυφοπακιστανο?
λακη εσυ?ερασιτεχνης κυνηγος φασιστοπουστρακιων.....
δαπ ολε δαπ ολεΓια μισο λεπτο. Σε άλλα μπλογκ γραφει οτι εγκριθηκε, σε άλλα οτι απορριφθηκε.
Κατσε να βρω την αποφαση του Αρειου Παγου.
Θεωρώ οτι η δεξια παραταξη ειναι η πιο καταλληλη να δωσει λυσεις.
Δεν το εκανε παντα στο παρελθον, αληθές. Ελπίζω να πηρε το μαθημα της.
Αρχισε εξαλλου να βαζει στην ατζεντα της θεματα ασφαλειας και αστυνομευσης και εφαρμογης των νομων.
Και βεβαια, δεν θυμαμαι να δυστυχησε κανενας επι ΝΔ.
ειναι η συνεχεια της ελληνικης ιστοριας....μετα τους 300(που ηταν 1000) του λεωνιδα...οι 300 εθνικαρες του ματζουρανη.....εθνικαρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααεθνικος-αο μανης
ζω για την ώρα 07:01 που θα έχουν κλείσουν οι κάλπες και θα ανοίξουν τα exit polls και θα δείχνουν είσοδο της Χ.Α στην Βουλή....τα antifaκια και τα συριζάκια να ναι τάβλα, και τέρμα να φτάνει η δικιά μας καυλα
θα εχει και επαναληπτικες φιλε μου....ζω για την ώρα 07:01 που θα έχουν κλείσουν οι κάλπες και θα ανοίξουν τα exit polls και θα δείχνουν είσοδο της Χ.Α στην Βουλή....τα antifaκια και τα συριζάκια να ναι τάβλα, και τέρμα να φτάνει η δικιά μας καυλα
εθνικαρααααααααααααααααααααααααααα και στο καραισκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιειναι η συνεχεια της ελληνικης ιστοριας....μετα τους 300(που ηταν 1000) του λεωνιδα...οι 300 εθνικαρες του ματζουρανη.....εθνικαραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
με γυναικα εχεις δοκιμασει να πας? εκει να δεις καυλα....ζω για την ώρα 07:01 που θα έχουν κλείσουν οι κάλπες και θα ανοίξουν τα exit polls και θα δείχνουν είσοδο της Χ.Α στην Βουλή....τα antifaκια και τα συριζάκια να ναι τάβλα, και τέρμα να φτάνει η δικιά μας καυλα
Ξέχασες να βάλεις αυτό τύπε.
Και θες να περνάς για βεντούζας;