το είχε κάνει και ο αδόλφος με τις περιουσίες των εβραίων άλλωστε...
επανεκκίνηση του καπιταλισμού με άλλα αφεντικά...
κατά τα λοιπά η ΧΑ είναι αντισυστημική...
να γιατί είναι καλό να μιλάνε τα χρυσαύγουλα...
Σου χρωστάω μια απαντησούλα..
Στο έχω ξαναπεί ότι καταντάς βαρετός γιατί (παρότι έχεις μυαλουδάκι) είσαι προπαγανδιστής και μάλιστα με πυροτεχνήματα. Βασικά, αν τα βάλω όλα μαζί (σχετικά εξυπνούλης, προπαγανδιστής και το ύφος) μου κάνεις για έμμισθος που αρχίζει να βαριέται μετά από τόσο καιρό...Βρες καμιά άλλη δουλειά, το βαρέθηκες αυτό...
Ταυτίζεις τη ΧΑ με εμένα. Εγώ είμαι ιδεολογικά πιο ακραίος από τη ΧΑ και δεν έχω καμία σχέση πλην του απλού ψηφοφόρου, ούτε απλού μέλους, πολύ δε περισσότερο εκφραστή της. Την ερμηνεία μου λέω, τις γνώμες μου λέω...
Αν με ρώταγες τι θα ΗΘΕΛΑ να γίνει, θα σου έλεγα θανατική ποινή για 200 χιλ. κόσμο. Εδώ όμως μιλάμε για πολιτική και πολιτική σημαίνει αυτά που γίνονται...
Το ότι ο εθνικισμός διαχρονικά, ιδεολογικά, πρακτικά κτλ είναι αντικαπιταλιστικός το γνωρίζουν και τα αγέννητα. Δε θα σου συμπυκνώσω εγώ γνώσεις πολιτικής επιστήμης εκατοντάδων ετών γιατί και να το ήθελα δε μπορώ. Είναι σα να με ρωτάς γιατί η Ρεάλ είναι καλύτερη της Λεβάντε ιστορικά. Δε μπορώ να σου πω γιατί θα ξεχάσω κάποιες λεπτομέρειες (κόσμο, τίτλους κτλ κτλ) και θα είναι κακή η απάντησή μου. Η αλήθεια όμως είναι δεδομένη και μόνο σε ελληνικά καφενεία και ΜΜΕ αμφισβητείται. Και βέβαια δεν αμφισβητείται άμεσα αλλά υπογείως, χτυπώντας το υποσεινήδητο γιατί και η γελοιότητα και το ψέμα έχουν τα όριά τους..
Αυτά (τα οικονομικά) που έγραφα πριν είναι η πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα δε χωρούν στρογγυλέματα. Δεν είναι το τι ΘΕΛΩ αλλά το πώς είναι...
Μίλησες για αφεντικά. Θα σου πω ότι είπα και στον άλλο..Τέρμα τα αφεντικά που ήξερες..Αφεντικά θα υπάρχει σε αναγκαία αγαθά με τιμή οριζόμενη από το κράτος..πχ ηλεκτρισμός, καύσιμα κτλ κτλ. Νομίζεις θα υπάρχουν αφεντικά σε τράπεζες, φάρμακα, εισαγωγείς αυτοκινήτων, γιαούρτια κτλ κτλ χαχαχαχαχα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....Είτε θα είσαι άνεργος, είτε θα γυρίσεις στο χωριό σου, είτε θα είσαι υπάλληλος των 400 ευρώ....Τα 200 θα φεύγουν στις (ιδιωτικές) ΔΕΗδες....Τα νοίκια θα κάνουν 40 ευρώ ή δέκα κιλά λάδι....Τα γκομενάκια θα βάζουν πανάκια στο μουνάκι τους και όχι σερβιέτες...Εν ολίγοις, σε μια οικονομία πτωχευμένη που το 90% θα είναι φτωχοί εως πανφτωχοί δε θα βάζει άρωμα στο πούτσο σου, ούτε θα πέρνεις φάρμακα...Ρεύμα και ότι βγάλει το χωράφι (αν έχεις χωριουδάκι)...Που θα πουλήσουν τα "παλιά" αφεντικά;;; Το παιχνίδι (χοντρότατο και όλοι κάνουν τα κορόιδα) παίζεται στην ενέργεια...Που νομίζεις;;;;Ποιος θα ανοίξει mall, θα πουλάει καπότες ή νομίζεις ότι εδώ θα έρχονται τα εκατομμύρια των τουριστών;;;;;;Ξύπνααααααα..............
Αυτή είναι η κατάσταση που θα επικρατήσει (θέλεις, δε θέλεις)...Θέλεις όμως δυο βασικά πράγματα...Ισονομία και υποτυπώδη πρόνοια...Όχι να πέρνει τα φάρμακά του ο γέρος, δεν θα πέρνει φάρμακα, ούτε και θα βρει θέση στα λιγοστά νοσοκομεία...Θέλεις τη στοιχειώδη πρόνοια να έχεις δυο δεκάρες σα κράτος να τον θάψεις...Που θα τα βρεις;;;;Από δάνεια;;;;Ούτε η Αλβανια δε θα σου δανείζει...Από το τουρισμό ή την "πράσινη ανάπτυξη"..χαχαχαχαχ
Ξύπνησες ή κοιμάσε ακόμα;;;;
Στο οικονομικό τουλάχιστον, ο μόνος που ζητάει τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η Ελλάδα παρήγαγε 100, δανειζόταν 50 και γύρναγε πίσω τα 10...Διακινούνταν 140...Από αυτά, τα 30 κάθε χρόνο για 10-20 χρόνια εξαυλόνονταν...κλέβονταν με λίγα λόγια και φεύγαν από την Ελλάδα σε ποσοστό 10% μετανάστες, 20% λαικοκαπιταλισμός, 70% μεγαλοκαπιταλισμός...Τώρα παράγεις 70, δανείζεσαι 0 και γυρνάς πίσω 30...Απλά πράγματα... (Τα νούμερα είναι εντελώς ενδεικτικά).
Για να τελειώνουμε, έμμισθε προπαγανδιστή: με την Χ.Α. εξασφαλίζεις ότι θα διωχθούν οι προδότες και οι πράκτορες και δικαιοσύνη (αναδρομική μάλιστα και κανένα φραγκάκι ως αποτέλεσμα αυτής)...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ