tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Θα σου πω άμα μου πεις πόσες τηλεκάρτες τσιμπητές απ'τ'αφεντικό αγοράζεις με 200..
τι εννοεί ο ποιητής ???
Θα σου πω άμα μου πεις πόσες τηλεκάρτες τσιμπητές απ'τ'αφεντικό αγοράζεις με 200..
τι εννοεί ο ποιητής ???
Εγω δεν υποστηριξα ποτε ανεγκεφαλους, τραμπουκους, χουλιγκανς, συμμοριτες και ιδιαιτερα, δεν θα τους ψηφισω ποτε.αχαχα σουργελο...![]()
![]()
![]()
εδειραν τουριστα γιατι φοραγε μπλουζα ΕΛΛΑΣ που ειχε τους μεανδρους γυρω,γυρω για τον ιδιο λογο...
Τίποτα μωρέ, κάτι θυμήθηκα..
τωρα κοπανισαν αυτον, προχθες τον τυπο με την σημαια στην πορεια, εχθες στην θεσσαλονικη την επεσαν σε κατι ζευγαρια γιατι τους περασαν για χρυσαυγιτες, εδειραν τουριστα γιατι φοραγε μπλουζα ΕΛΛΑΣ που ειχε τους μεανδρους γυρω,γυρω για τον ιδιο λογο...
Για να καταλαβω τι προτεινεις;
Οποιος πιστευει κατι που δεν αρεσει σε 30-40 πρεζακια να κρυβεται;; και αν ναι για ποσο; και οταν βρει την δυναμη γιατι να μην τους γαμησει;;;
δηλαδή κι εγώ
αν φορέσω το μπλουζάκι που έχω αγορασμένο από την Πλάκα που λέει
TO DO IS TO BE - PLATO
TO BE IS TO DO - SOCRATES
DO BE DO BE DO - SINATRA
θα με δείρουν?
Δεν ξέρω αν θα σε δείρουν, αλλά κανα "φάε έναν μαλάκα" παίζει να τ'ακούσεις..
εγώ το θεωρώ πνευματώδες.
εγώ το θεωρώ πνευματώδες.
ελεεινό είναι
οι δύο πρώτοι τα είχαν πει πράγματι αυτά ή τους τα χρέωσαν για να βγει το λογοπαίγνιο?![]()
Οί δύο πρώτοι ήταν μάλλον ένας ό ίδιος.
ρε τι γίνεται...
γιατί έτσι?
ρε τι γίνεται...
γιατί έτσι?
Γιατί τόν Σωκράτη τόν γνωρίζουμε από τούς Πλατωνικούς διαλόγους μέ μόνο ισχνά άλλα δείγματα υπαρξής του. Παίζει πολύ νά ήταν alter ego.
προφανώς δεν είσαι της 3ης Δέσμης.
μάλλον δεν τα είπαν, το μπλουζάκι χαβαλέ βγάζει σατυρίζοντας την αρχεία ελληνική φιλοσοφία.
κάτι που κάναν και οι ίδιοι οι αρχαίοι στους εαυτούς (Αριστοφάνης πχ), δεν παίρναν τόσο σοβαρά τους εαυτούς τους ξέρετε.
σατυρίζοντας την αρχεία ελληνική φιλοσοφία.
ε όχι δα, κυρίως από τους πλατωνικούς διαλόγους