tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Τωρα τα λες ωραια...
μάλιστα... και δίκες προθέσεων τώρα ???
Τωρα τα λες ωραια...
ναι ε ;;;Τωρα τα λες ωραια...
Να και ο μεσαιος χωρος με τη σφυριχτρα του...τι εποχες ζουμε ρε πουστη μου...Αχαχα! Μιλάτε γιά fair play στή βία μεταξύ πολιτικών χούλιγκανς! Συγκεντρωθείτε...
Αχαχα! Μιλάτε γιά fair play στή βία μεταξύπολιτικώνχούλιγκανς! Συγκεντρωθείτε...
οχι τυπε δεν ειναι ακριβως ετσι...τωρα μιλάς σωστά...
Να και ο μεσαιος χωρος με τη σφυριχτρα του...τι εποχες ζουμε ρε πουστη μου...
Ενώ ας πούμε το να εύχεσαι να βαράνε πέντε άτομα (ανάρχες), έναν (ξαδελφάκι του Σαμαρα) τί είναι;
Να και ο μεσαιος χωρος
Εβηχα απο τα γελια οταν το ειδα χθες ρε...
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]8. Μη δημοσιοποιείτε προσωπικά στοιχεία (δικά σας ή άλλων).[/li]
Ευχαριστούμε!
Καλή διασκέδαση.
Με το αλλο που ελεγες το μεσημερι?Αυτός με το άσπρο γυαλί μου κάνει για μπόλντης κι ο άτριχος τέρμα δεκσά για ΦάΠας..
ελα που δεν ειναι ετσι...
πόσες δόσεις μπάφου αγοράζεις με 200 ευρώπουλα ???
αυτό βέβαια δεν αναφέρεται κατά την περιγραφήν των ηρωικών πράξεων
Υ.Γ.1 Στην τσάντα του είχε 200 ευρώ τα οποία θα καλύψουν ανάγκες φυλακισμένων συντρόφων. Τον ευχαριστούμε για την αυθόρμητη προσφορά του...
πόσες δόσεις μπάφου αγοράζεις με 200 ευρώπουλα ???
To "χαριστική βολή στην κτηματαγορά"?
ούτε εγώ την επικροτώ, από όπου κι αν γίνετε, αλλά όταν και ο άλλος φοράει μπλούζα της χα και νομίζει ότι γίνετε σούπερμαν... δεν του φταίει κανείς...
ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΑΓΟΡΑ
Ο ΦΑΠ 3 ΕΤΩΝ ....