kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
σιγα μην σας παρω και σοβαρα....ρε εσύ δεν είπες αρκετά ασχολήθηκες? τώρα το γυρνάς και λες ότι διασκεδάζεις??
σιγα μην σας παρω και σοβαρα....ρε εσύ δεν είπες αρκετά ασχολήθηκες? τώρα το γυρνάς και λες ότι διασκεδάζεις??
ασ τους να διασκεδασουν...ρε εσύ δεν είπες αρκετά ασχολήθηκες? τώρα το γυρνάς και λες ότι διασκεδάζεις??
έχεις κάψει φλάτζεςσιγα μην σας παρω και σοβαρα....
αυτός ο ξύδης θα μας πει τι είναι τελικά???ασ τους να διασκεδασουν...
δες το σαν τελευταια επιθυμια
Απολιτικος Μαλακας Ελληναςαυτός ο ξύδης θα μας πει τι είναι τελικά???
Απολιτικος Μαλακας Ελληνας
γι αυτο εκανε φιλο και τον αλλον...
έχεις κάψει φλάτζες
για εμας...Για σας υπάρχουν : μαλάκες αναρχοκομμουνιστές και μαλάκες μη πολιτικοποίημένοι... Πολύ βολικό.
Αλήθεια εσείς οι χρυσαυγίτες θεωρείτε τον εαυτό σας πολιτικοποίημένο ?
Απολιτικος Μαλακας Ελληνας
γι αυτο εκανε φιλο και τον αλλον...
για εμας...
μαλιστα. με εχεις παρακολουθησει η απλα λες μια μαλακια και οπου κατσει;;;
τοτε θα ξερεις για το κραξιμο που ριχνω κατα καιρους σε χρυσαυγιτες που μιλανε για εμφυλιους και κρεμαλες...σε έχω παρακολουθήσει και και κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέω ...
τελικά θεωρείτε τον εαυτό σας πολιτικοποιημένο ή όχι ?
τοτε θα ξερεις για το κραξιμο που ριχνω κατα καιρους σε χρυσαυγιτες που μιλανε για εμφυλιους και κρεμαλες...
Εγω ΝΑΙ τυπε [glow=red,2,300]ειμαι ΑΓΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ απο αναγκη.
Εσυ;;;[/glow]
Για τον τυπο που εγραφα βεβαια εκτως απο το να κανει αντι χα προπαγανδα δεν μας εχει πει και τιποτα αλλο, ουτε εχει προτεινει κατι φυσικα. Οποτε ειναι απολιτικος μαλακας η οχι;;;
ειναι τυπε...Εγώ ακραία κεντρώος από άποψη. Πάντως αν έγινες χρυσαυγίτης από ανάγκη, πρέπει να ήταν ΠΟΛΥ μεγάλη ανάγκη ...
ναζι ξεναζι σας γαμανε ρε χαζοι...
οσο και να χτυπας τα ιδια σκατα θα εχει μεσαΕίπε ο 'δεξιός'...