ATENISTAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πέσαμε κάτω από τα γέλια πάλι με τα αστεία σουΝα χάσετε τέτοιο στέλεχος μέσα από τα χέρια σας ... κρίμα ...
μπα σε καλό σου ...
πέσαμε κάτω από τα γέλια πάλι με τα αστεία σουΝα χάσετε τέτοιο στέλεχος μέσα από τα χέρια σας ... κρίμα ...
εγώ ξέρω πάντως πως ένας εμφανίστηκε εδώ και δήλωσε χιτλερικός και οπαδός του φύρερ και μόνο πίπα δεν του κάνατε.
ο δε ξύδης τον έκανε και φίλο του
ο αστείος ασιάτης του βάρεσε προσοχή για την ειλικρίνεια του
γενικότερα οι "αντιφα" εδω μέσα
ο μόνος που είχε διαφορές μαζί του ήταν ο κθούλου ο "φασίστας" ...
καλως τον αρχιμαλακα του σαιτ...
Αν και εχω απαντησει 500 φορες στις μαλακιες που ποσταρεις θα μπω στον κοπο να το ξανακανω.
Λοιπον η χρυση αυγη ειναι το μονο ακροδεξιο κομμα απο το 1983 μεχρι το 2012. Στις ταξης της υπηρχαν χουντικοι, νεοναζι, απλοι εθνικιστες και γενικα ολοι οσους απαρτιζουν την ελληνικη ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. Τοτε λοιπον η χρυση αυγη αποτελουσε το 0,5% του εκλογικου σωματος.
Απο το 2000 και μετα που οι παραδοσιακοι "δεξιοι" της ΝΔ(φασιστες μεχρι το 1990) ξεβρακωθηκαν και εδειξαν οτι δεν ειναι ικανοι για τιποτα παραπανω απο το να παραμυθιαζουν τον κοσμο ο κοσμος κινιθηκε δεξιοτερα στο ΛΑΟΣ για να δειξει οτι εχει προβλημα και δεν αντεχει αλλο (φασιστες του καρατζαφυρερ κλπ) οταν το ΛΑΟΣ ξεπουληθηκε και εδειξε οτι ειναι ενα απλο δεκανικι της ΝΔ ο πατριωτικος κοσμος που ειχε αναγκη να εκφραστει, στραφηκε στην ΧΑ και βγαζοντας την στο φως την αναγκασε να σταματισει τις παρειστικες μαλακιες και να μπει στο παιχνιδι της πολιτικης. Ετσι σημερα 2013 η χρυση αυγη εχει καθαρισει τις ταξης της απο καθε τι μη ελληνικο (αποδειξη η δημιουργια των ΑΜΕ του Περιανδρου) και πορευεται στον δρομο που της δειχνει η κοινωνια.
Τωρα μερικοι μαλακες σαν και σενα (κολλημενοι αριστεροι) ψαχνουν ολα τα κιταπια για να κατηγορισουν την χρυση αυγη (που τους χαλαει την μασα) για οτι ΗΤΑΝ μεχρι το 1990 λες και οι ιδιοι προερχονται απο παρθενογεννεση και δεν ειναι απογονοι του Σταλιν, νοσταλγοι των γκουλακ και οι μονοι που αιματοκυλισαν την χωρα σε εναν εμφυλιο που κοστησε στην Ελλαδα περισσοτερες ζωες απο τον Β' ππ...
Πεθαίνω που αντιμετωπίζετε όλους τους αντιπάλους σας ως αριστερούς. Παρόλο που επανειλημμένα έχω πει που ανήκω, συνεχίζεις και απαντάς σε 'κολλημένους αριστερούς'.
καλα τραβα τωρα στην ανυπαρξια σου ξανα
καλα τραβα τωρα στην ανυπαρξια σου ξανα
τι να κανω δεν εχουμε ολοι το iq το δικο σου να κατηγορουμε τον εθνικοσοσιαλισμο και να κανουμε φιλο τον πρωτο νεοναζι αντιχρυσαυγιτη που βρηκαμεΠεθαίνω επίσης όταν δεν έχεις τι να πεις και απλά βρίζεις.
1. τι να κανω δεν εχουμε ολοι το iq το δικο σου να κατηγορουμε τον εθνικοσοσιαλισμο και να κανουμε φιλο τον πρωτο νεοναζι αντιχρυσαυγιτη που βρηκαμε
2. Υγ δεν μπορω καθε δυο μερες να απανταω στα ιδια και στα ιδια...
Καλά κάνεις και πάς χρόνια και πολύ ωραία φάση εκεί στην Αργεντινή.Αλλά δεν θέλει μόνο πανηγύρια και εξέγερση μόνο και μόνο για χαβαλέ και να πούμε ότι έγινε...Και φυσικά αν αλλάζει ο Μανωλιός και βάζει τα ρούχα αλλιώς ποτέ δεν θα γίνεται τίποτα.Διώξανε πουλημένους και είτε στην εξουσία ανέβηκαν λακέδες των πρώην πουλημένων,είτε οι μεγάλοι παράγοντες του τόπου συνεχίζουν να είναι δοσίλογοι και πουλημένοι.Για παράδειγμα,είναι σαν να διαλύσουμε εμείς το σάπιο μας πολιτικό σύστημα με κάποιον τρόπο,αλλά στα υπουργεία και όλους τους δημόσιους φορείς να διατηρήσουμε τους ίδιους λακέδες-κομματόσκυλα των προηγούμενων ή να βάλουμε κανέναν Λαλιώτη-ΑΑλογοσκούφη-Λαφαζάνη-Καμμένο-Κασιδιάρη ή εν πάσει περιπτώσει ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του παλαιού συστήματος να κάνει κουμάντο.Τι θα έχουμε;Σκατά με φράουλες και σως σαμπάνιας.Στα ίδια θα μείνουμε...Και εγώ πάω ΧΡΟΝΙΑ σε αυτά που γράφεις και στα γεγονότα ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ είμουνα στο ροζάριο με των λαουτζίκο,και με τους αυτόχθονες της χιλής το ιδιο,εκεί να δείς πανυγήρια και εξέγερση,και όμως στην ουσία δεν γίνετε τίποτα. .
4 ποστ πισω ρε ολυμπιονικη μαλακα, εκτως αυτου ασε τις μαλακιες σε ξαναρωτησα αν το αιτημα δεν ηταν απο τον λεμονοστιφτη και ηταν απο μενα τον μπαρμπα η τον λακη θα το εκανες δεκτο;1. Σου έχω απαντήσει και αυτό. Μου έκανε αίτηση φιλίας, την αποδέχτηκα όπως κάνω και σε ΟΛΕΣ τις ανάλογες περιπτώσεις. Ούτε φίλος μου είναι ούτε έχουμε μιλήσει ποτέ με pm και τέτοια.
2. Γι'αυτό και επιλέγεις να μην απαντάς καθόλου.
ε τι ασχολείσαι τότεαρκετα με τους πιθηκους....βαρεθηκαμε εχουμε πολυ σοβαρα πραγματα να ασχοληθουμε απο τους ψυχακηδες.
επειδή έχω χάσει επεισόδια, το λες άλλη μία να το ακούσω και εγώ???Παρόλο που επανειλημμένα έχω πει που ανήκω....
πέσαμε κάτω από τα γέλια πάλι με τα αστεία σου
μπα σε καλό σου ...
φασιστακο αλλου διαταγες....με διασκεδασεις σου ειπαε τι ασχολείσαι τότε
σήκω φύγε
τωρα περιμενεεπειδή έχω χάσει επεισόδια, το λες άλλη μία να το ακούσω και εγώ???
ρε εσύ δεν είπες αρκετά ασχολήθηκες? τώρα το γυρνάς και λες ότι διασκεδάζεις??φασιστακο αλλου διαταγες....με διασκεδασεις σου ειπα