Temaxistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
είναι "ισλαμική προπαγάνδα" το παραπάνω?
τι λένε τα φασιστοπουστράκια?
Η γνωστή τακτική.
Απαντάμε με άσχετη ερώτηση.
Η γνωστή τακτική.
Απαντάμε με άσχετη ερώτηση.
νόμιζες ότι ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ?
όχι. ευκολάκι είναι. κλάψε παρακάτω...
Σου έχω ξαναπεί να μην ζητάς απαντήσεις από τόσο περιωρισμένο κοινό, εκτός αν το κάνεις ακριβώς για να αποκλείεις υποψήφιους συνομιλητές.
Υ.Γ. Βλέπω πως εξακολουθείς να έχεις "απόφθεγμα" μου στην υπογραφή σου. Υπάρχει κι άλλο μέλος του φόρουμ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες (μόνο που εκείνου αναφέρεται σε πουτάνες και γαμήσια).
Με κάνετε και ντρέπομαι ρε σεις!
πεταξε ενα βιντεο με τον χατζιδακη και πρπει ολοι να προσκυνησουμε.....οταν αλλοι πολεμουσαν στην αλβανια...ο μανος εγραφε ποιηματα.....αυτα δε τα λεει ομως....αριστερος ηταν ο χατζιδακης γνωστος σε ολο το πανελληνιο.....αλλα ξεχναει οτι στην χουντα οι αριστεροι καλλιτεχνες εσφιγγαν το χερι του παπαδοπουλου......υποκριτες πρωτοι ηταν......μεχρι και ο Θεοδωρακης ,αν τον ρωτησεις σημερα αν ειναι αριστερος ...ουτε αυτος ξερει να δωσει απαντηση!!!Σου έχω ξαναπεί να μην ζητάς απαντήσεις από τόσο περιωρισμένο κοινό, εκτός αν το κάνεις ακριβώς για να αποκλείεις υποψήφιους συνομιλητές.
Υ.Γ. Βλέπω πως εξακολουθείς να έχεις "απόφθεγμα" μου στην υπογραφή σου. Υπάρχει κι άλλο μέλος του φόρουμ, δεν ξέρω αν το πρόσεξες (μόνο που εκείνου αναφέρεται σε πουτάνες και γαμήσια).
Με κάνετε και ντρέπομαι ρε σεις!
πεταξε ενα βιντεο με τον χατζιδακη και πρπει ολοι να προσκυνησουμε.....οταν αλλοι πολεμουσαν στην αλβανια...ο μανος εγραφε ποιηματα.....αυτα δε τα λεει ομως....αριστερος ηταν ο χατζιδακης γνωστος σε ολο το πανελληνιο.....αλλα ξεχναει οτι στην χουντα οι αριστεροι καλλιτεχνες εσφιγγαν το χερι του παπαδοπουλου......υποκριτες πρωτοι ηταν......μεχρι και ο Θεοδωρακης ,αν τον ρωτησεις σημερα αν ειναι αριστερος ...ουτε αυτος ξερει να δωσει απαντηση!!!
μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...
δρ μπες κι εσύ στην "κουβέντα" εκτός συναγωνισμού. δεν αποκλείω κανέναν.
το υγ σου δεν το κατάλαβα.
σωπα ρε καημενε......ποτε δε μου αρεσε ο χατζιδακης.....αν εσενα σου αρεσει...προβλημα σου....κομμουνα ηταν απο τις πρωτες.....αλλοι πολεμουσαν και αυτος ηταν γραφιας...ψεματα λεω ???
«Η πολιτική δεν πρέπει να επιβάλλεται πάνω στην ιστορική έρευνα».
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 η Μαρία Ρεπούση σημείωσε ότι το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου έχει γίνει αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης, κάτι που δεν αρμόζει στη σοβαρότητα του θέματος.
Ερωτηθείσα για την Χρυσή Αυγή και τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε ότι η ΧΑ «παίζει με τη δημοκρατία ένα πολύ άσχημο παιχνίδι· χρησιμοποιεί τα όπλα που της δίνει η Δημοκρατία εναντίον της».
Η Μαρία Ρεπούση έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών» που έχει στο στόχαστρο κυρίως τις γυναίκες πολιτικούς αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στις συναδέλφους της Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Λυπάμαι πολύ για τη στοχοποίηση πολιτικών και ιδίως των γυναικών: Η μία για το τι φοράει, η άλλη επειδή παρεμβαίνει πολύ, η τρίτη επειδή έχει ενοχλητική φωνή, εγώ επειδή έχω περίεργες ιστορικές απόψεις» υπογράμμισε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε: «Δεν είναι δείγμα πολιτισμού. Αν θέλουν να αναζητήσουν μάγισσες, ας ψάξουν στον Μεσαίωνα».
Πώς αυτό το άτομο είναι μέλος οποιουδήποτε Ελληνικού κόμματος ειναι απορίας άξιον.
Την ακουσα σημερα το πρωι στον Οικονομεα.... χειροτερη και απο τον αχαχουχα«Η πολιτική δεν πρέπει να επιβάλλεται πάνω στην ιστορική έρευνα».
Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM 99,5 η Μαρία Ρεπούση σημείωσε ότι το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου έχει γίνει αντικείμενο κομματικής αντιπαράθεσης, κάτι που δεν αρμόζει στη σοβαρότητα του θέματος.
Ερωτηθείσα για την Χρυσή Αυγή και τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε ότι η ΧΑ «παίζει με τη δημοκρατία ένα πολύ άσχημο παιχνίδι· χρησιμοποιεί τα όπλα που της δίνει η Δημοκρατία εναντίον της».
Η Μαρία Ρεπούση έκανε λόγο για «κυνήγι μαγισσών» που έχει στο στόχαστρο κυρίως τις γυναίκες πολιτικούς αναφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς στις συναδέλφους της Ραχήλ Μακρή και Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Λυπάμαι πολύ για τη στοχοποίηση πολιτικών και ιδίως των γυναικών: Η μία για το τι φοράει, η άλλη επειδή παρεμβαίνει πολύ, η τρίτη επειδή έχει ενοχλητική φωνή, εγώ επειδή έχω περίεργες ιστορικές απόψεις» υπογράμμισε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και πρόσθεσε: «Δεν είναι δείγμα πολιτισμού. Αν θέλουν να αναζητήσουν μάγισσες, ας ψάξουν στον Μεσαίωνα».
Μακριά κουράδα, σκληρή κουράδα , μαλακιά κουράδα , τσιρλιό ...
ΟΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
δεν βλεπω οικονομεα τυπεΤην ακουσα σημερα το πρωι στον Οικονομεα.... χειροτερη και απο τον αχαχουχα
δεν βλεπω οικονομεα τυπε
βλεπω μονο σπινο που ειναι αντικειμενικος
βλεπω μονο σπινο που ειναι αντικειμενικος