redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι σε νοιαζει;;; πες μας εσυ που μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τους λαθρομεταναστεςεσύ τύπε, είσαι χρυσό αυγό?
τι σε νοιαζει;;; πες μας εσυ που μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τους λαθρομεταναστεςεσύ τύπε, είσαι χρυσό αυγό?
τι σε νοιαζει;;; πες μας εσυ που μας εχεις πρηξει τα αρχιδια με τους λαθρομεταναστες
άλλη μια "τυπική απάντηση ακροδεξιού μαλάκα"!!!
οταν ενας αριστερος μαλακας και τυχαρπαστος δεν ξερει να γραψει και να απαντησει...αντιγραφει τους αλλους....ολοι οι αριστεροι μαλακες εχετε καταντησει .μιλατε ειτε κλανετε ,το ιδιο και το αυτο ειναι!!!!
πες μας τι ψηφιζεις ρε κοτα και μετα ρωτα τους υπολοιπους που μιλας κιολας και περιμενεις απαντηση οταν σε παει χεζα να απαντησεις στον τυπο τι κομμα εισαιάλλη μια "τυπική απάντηση ακροδεξιού μαλάκα"!!!
πες μας τι ψηφιζεις ρε κοτα και μετα ρωτα τους υπολοιπους που μιλας κιολας και περιμενεις απαντηση οταν σε παει χεζα να απαντησεις στον τυπο τι κομμα εισαι
ο πορνομαλακας ,πρωι μεσημερι,βραδυ.....εδω μεσα θα τον βρεις να γραφει......ειτε κανας κοπρος ειναι που τα εχει ετοιμα......ειτε κανας βολεψακιας ειναι και απο καπου τα παιρνει ανετα ......ειτε κανα 15χρονο που τελειωσε το σχολειο και εχει ελευθερο χρονο...... εγω για Κοπροσκυλο τον κοβω !!!!
άντε για ύπνο τώρα...
γιατι θελει να παει αυτος και δεν θελει να συνεχισεις να τον ξεφτιλιζεις,αυριο εχει σχολειογιατι ?? αποπροσαναλοτιστηκες και θελεις να να φυγω απο εδω ????
γιατι θελει να παει αυτος και δεν θελει να συνεχισεις να τον ξεφτιλιζεις,αυριο εχει σχολειο
τωρα ξερει οτι θα μπει και ο λακης γιαυτο την εκλασεκαι εγω αυτο καταλαβα....κραζει τους αλλους εκτος τον εαυτο του ....οταν βρισκει τα σκουρα ,την κανει με ελαφρα .....μπορει να τον εχει πιασει και καμια ταχυκαρδια !!!
είμαι ΠΠ ...
η ψήφος είναι μυστική!
ΦΠ
Π(αλιό)Π(ουστας)