Και εγώ ανήκω στον σοσιαλδημοκρατικό φιλελεύθερο χώρο και ούτε εγώ είμαι αριστερός. Από την μεριά μου δεν μπορώ παρά να θεωρήσω φούσκα ρατσιστο-ευαισθησίας με μοναδικό σκοπό την προπαγάνδα, κάτι τέτοιες δράσεις της ΧΑ. Αν το ψάξεις λίγο θα δεις πως πχ μόνο ο δήμος αθηναίων μοιράζει καθημερινά πάνω από 2000 πιάτα φαγητού σε άπορους συνανθρώπους μας. Υπάρχουν πάρα πολύ κρατικοί φορείς που κάνουν συσσίτια σε καθημερινή βάση ή που στεγάζουν αστέγους. Σαφώς λόγω της κρίσης η ανάγκη αυτές τις μέρες είναι ακόμα μεγαλύτερη και πλέον βλέπεις δράσεις από παντού, πχ μέχρι και ο skai μαζεύει φαγητά και ρούχα. Και τα αριστερά κόμματα-φορείς κάνουν τέτοιες δράσεις αλλά τις βαφτίζουν 'δράσεις ταξικής αλληλεγγύης' κλπ (ένα παράδειγμα από συσσίτιο στη δημοτική αγορά Κυψέλης εδώ
).
Γενικά είναι γελοίο να προσπαθεί κάποιος να αποδείξει πως έχει το μονοπώλιο της ευαισθησίας σε τέτοια πράγματα. Ούτε είναι διαγωνισμός να κοντράρεται με το τι και πόσα έχει κάνει ο καθένας. Τέτοιες δράσεις υπάρχουν δεκάδες, η ΧΑ έφερε τον ρατσισμό σε αυτές και τίποτα περισσότερο.
Το να αγνοείς όλα αυτά ή να υποβιβάζεις την αξία τους, όταν την ίδια στιγμή προβάλεις ως κάτι καλό και μοναδικό μία ρατσιστική δράση ('φαγητό μόνο για έλληνες'), σε εκθέτει.