Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε οι αριστεροι ετοιμαζουν εμφυλιο :S
Μια ζωή καργιόλια ηταν οι αριστεροι τωρα θα αλλάξουν ?
τυπε οι αριστεροι ετοιμαζουν εμφυλιο :S
τυπε αυτην την φορα δεν πρεπει να γινουν λαθηΜια ζωή καργιόλια ηταν οι αριστεροι τωρα θα αλλάξουν ?
είσαι ναζί που ντρέπεται να το πει...
άντε και βολευτής της χα...
να πηγαίνεις και στις ελεημοσύνες...
τοτε γιατι εβγαινει φωτογραφιες ο παππασς μαζι του λογω κορπους κριστι?
το κομμα σου εχει ενθυλακωσει τοσα εκ τοσα χρονια... ποσα σισιτια εχει κανει για του προλεταριους που εκπροσωπει?
τυπε αυτην την φορα δεν πρεπει να γινουν λαθη
πρεπει να τελειωνουμε οριστικα με δαυτους
το λεει και ο λακης
τυπε εσυ πως βλεπεις?ο λακης λεει σωστα πραγματα... λεει και μαλακιες με την οκκα επισης...
δες τις φωτος και θα καταλαβεις τυπε
Στα αρχίδια μου τι κάνει ο Παππάς και κάθε νοσταλγός της χούντας. Γραφικότητες όσο γραφικοί είναι οι αριστεροί ιεχωβάδες και ο Καρατζαφέρης
Αντι να κοιτάτε πως θα πάψει η χώρα να είναι μπανανία κάθεστε και ασχολείστε με γελοιότητες του χείριστου είδους.
Και ακόμη μια φορά, θα το βάζω σε κάθε σελίδα μέχρι να ηρεμήσει ο γραφικός υπάλληλος με τους κλώνους
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ
δεν ξερω αν μιλαει με 100.000 ατομα100.000 ελληνες αλληλογραφουν με τον βασιλεα... ενας απο αυτους και ο παπαδοπουλος....
τι εγινε αλλαξες, σταθη, τροπαριο? περσι μας ελεγες ο μιχαλολιακος να κανει παλινορθωση της μοναρχιας....
ξεροχυνωδες τις φωτος και θα καταλαβεις τυπε
δεν ξερω αν μιλαει με 100.000 ατομα
παντως τον φερη τον εχει τυπε
και αυτο ειναι απο εγκυρη πηγη
τυπε εσυ πως βλεπεις?
παμε για εμφυλιο?
ποια η γνωμη σου?
τα εξηγω ομορφα τυπε?
ψωμι και ελια και κωτσο βασιλιαπλακα με τον θεσμο τυπε? :S
τετοια ελεγε και ο φερης και ο Μεγαλειοτατος τον εχει στο
δεν ξερω αν μιλαει με 100.000 ατομα
παντως τον φερη τον εχει τυπε
και αυτο ειναι απο εγκυρη πηγη
http://[URL unfurl="true"]www.neolaialaos.gr/wp-content/uploads/2013/05/946796_192786270874300_420733618_n-300x231.jpg[/img[/URL]]
τυπε λες την αληθεια αλλα η αληθεια ποναειτα εξηγω ομορφα τυπε?
τα εξηγω ωραια?
Εγω δεν θα επιχειρηματολογησω διοτι καταρχην εχεις δικιο και κατα δευτερον δεν ειμαι ο δικηγορος του καθε κυριου απο αυτους. Εγω απλα σου λεω οτι δεν πιστευω στον κομμουνισμο ειμαι φιλελευθερος και υπερ του τραπεζικου συστηματος. Με λιγα λογια ειμαι καπιταλιστης αυτη ειναι η θεση μου. Παρολαυτα δεν μπορω να μην αναγνωρισω το εργο που εκανε η ΧΑ τις ημερες του Πασχα ενα εργο το οποιο ΔΕΝ εκανε και ΔΕΝ Προκειται να κανει ποτε ο ΤΣΥΡΙΖΑ που μας το παιζει και ανθρωπιστικο κομμα και υπερ των μεταναστων
ξέρεις πόσοι ιδεοληπτικοί σαν κι εσένα, υπάρχουν, που λένε στους άλλους πως θα σωθούν?
και νομίζουν ότι είδαν την αλήθεια?
νομίζεις ότι πρωτοτυπείς?