tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
φέρνουν πάντως και μιά δόση σε στάλιν
μμμμ δεν έχεις και άδικο
φέρνουν πάντως και μιά δόση σε στάλιν
Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτός είναι με τη μεριά των νικητών και οι άλλοι με αυτούς που πήραν-παίρνουν και θα παίρνουν τον πούλο.μμμμ δεν έχεις και άδικο
και αυτός και οι ακόλουθοι του πούλο πήραν ...Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτός είναι με τη μεριά των νικητών και οι άλλοι με αυτούς που πήραν-παίρνουν και θα παίρνουν τον πούλο.
Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτός είναι με τη μεριά των νικητών και οι άλλοι με αυτούς που πήραν-παίρνουν και θα παίρνουν τον πούλο.
Οταν καταλαβουν οτι μ αυτα που κανουν οδηγουν τους δωδεκαθειστες - ναζι στο 20% τοτε θα τα παρατησουν...
Μωρέ κάποια στιγμή στην ίδια πλευρά ήταν (όσο χρειαζόταν στον πατερούλη να σαγονιάσει την μισή Πολωνία)
Σε καμιά ίδια πλευρά δεν ήταν. Οι χειρότεροι εχθροί ήταν. Τώρα, αν στην Πολωνία ακολουθήθηκε ταχκτική μασαμπούκας και διαχωρισμού της χώρας, ναι έχεις δίκιο. Αλλά τελικά για πες μας. Είσαι υπέρ των δυτικών καθεστώτων εκείνης της εποχής. Που πηδούσαν με την αποκιοκρατία το μίσο πλανήτη; Είσαι με τον άξονα και με τους ναζί/φασίστες/ιάπωνες; Με ποιούς τελικά είσαι;;
Αλλά μάλλον θα σου απαντήσω εγώ. Είσαι κρυπτό κουφάλα φασίστας και μόνο όταν σε συμφέρει το παίζεις δημοκράτης και μου εξισώνεις τον εθνικοσοσιαλισμό με το καθεστώς της ΕΣΣΔ. Βρε ούστ.
τα ίδια σκατά είναι, αλλά τα κουμούνια έφαγαν τους τριπλάσιους ...Μωρέ κάποια στιγμή στην ίδια πλευρά ήταν (όσο χρειαζόταν στον πατερούλη να σαγονιάσει την μισή Πολωνία)
Σε καμιά ίδια πλευρά δεν ήταν. Οι χειρότεροι εχθροί ήταν. Τώρα, αν στην Πολωνία ακολουθήθηκε ταχκτική μασαμπούκας και διαχωρισμού της χώρας, ναι έχεις δίκιο. Αλλά τελικά για πες μας. Είσαι υπέρ των δυτικών καθεστώτων εκείνης της εποχής. Που πηδούσαν με την αποκιοκρατία το μίσο πλανήτη; Είσαι με τον άξονα και με τους ναζί/φασίστες/ιάπωνες; Με ποιούς τελικά είσαι;;
Αλλά μάλλον θα σου απαντήσω εγώ. Είσαι κρυπτό κουφάλα φασίστας και μόνο όταν σε συμφέρει το παίζεις δημοκράτης και μου εξισώνεις τον εθνικοσοσιαλισμό με το καθεστώς της ΕΣΣΔ. Βρε ούστ.
τα ίδια σκατά είναι, αλλά τα κουμούνια έφαγαν τους τριπλάσιους ...
οτι θα γυρισει με την ουρα στα σκελια ο καρατζαφερης το εχω γραψει εδω και 2 χρονια
ο τυπος δεν αντεχει χωρις προβολη..αρρωσταινει
απλα τωρα κανει το διαλλειμα του..ταξιδακια με το ...αμορε....
Μωρέ κάποια στιγμή στην ίδια πλευρά ήταν (όσο χρειαζόταν στον πατερούλη να σαγονιάσει την μισή Πολωνία)
κλαπάρχιδα δεν είπα ποτέ ότι είμαι φιλογερμανός και φιλοναζιστής. είμαι δημοκρατης και πολύ περισσότερο από σέναΑυτά τα λες εσύ. Τα κουμούνια δεν ήταν υπεύθυνα για 2 παγκοσμίους πολέμους. Οι δικοί σου φιλαράκοι ναζιστάκο μου ευθύνονται και η αλλαζωνικότητα των Γερμανών. Των Γερμανών που από τη μια τους βρίζεις και από την αλλη τους λατρεύεις μάλλον (κλασσική περίπτωση διχασμένης και επιλεκτικης μνήμης).
Αυτά τα λες εσύ. Τα κουμούνια δεν ήταν υπεύθυνα για 2 παγκοσμίους πολέμους. Οι δικοί σου φιλαράκοι ναζιστάκο μου ευθύνονται και η αλλαζωνικότητα των Γερμανών. Των Γερμανών που από τη μια τους βρίζεις και από την αλλη τους λατρεύεις μάλλον (κλασσική περίπτωση διχασμένης και επιλεκτικης μνήμης).
που έγραψα τότε κάτι φασιστικό? εσύ είσαι φασίστας που μου εξυμνείς τα λαμόγια της σ.ε. που μετά το 1991 δεν έμεινε άγαλμα όρθιο...εσύ που συγκαταλέγεσαι για να μιλήσω για τα άπλυτα σου???
Αυτά που ποστάρεις ναζιστάκο, με δημοκρατικό φερετζέ, δείχνουν ξεκάθαρο το πόσο δημακράτης είσαι. Είσαι δημοκράτης με ολίγον ρατσιστικό, εθνικιστικό και Ελληνικό μεγαλείο. Εγώ είμαι κουμούνι.
Ο Πρώτος Παγκόσμιος άρχισε πριν υπάρξει κομμουνιστική (ούτε και ναζιστική εξ άλλου) εξουσία.
Τώρα όσον αφορά τον Δεύτερο από ότι φαίνεται μια χαρά του ερχόταν η "φιλική σχέση" με τους Ναζί του Στάλιν. Κι εξ άλλου στην Πολωνία (τότε ουσιαστικά ξεκίνησε ο ΒΠΠ) ταυτόχρονα και σε συνεννόηση επετέθησαν και τις μεγαλύτερες θηριωδίες εναντίον των Πολωνών οι Σοβιετικοί τις έκαναν (βλέπε Κατύν), δεν τις έκαναν οι Ναζί! ;)
Τώρα το ότι του την έδωσε του Αδόλφου και επετέθη στην Σ.Ε. επειδή δεν τα κατάφερε να "τελειώσει" με την Αγγλία, αυτό ο Στάλιν ούτε το ήθελε ούτε το περίμενε καν! (Από τον "φίλο" του.)
Είναι χαρακτηριστικό πως όταν οι μονάδες του μετώπου στην διαμελισμένη Πολωνία ανέφεραν στη Μόσχα την επίθεση των Γερμανών, το Κρεμλίνο τους έλεγε πως αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μήπως επρόκειτο για άσκηση!
Ο Πρώτος Παγκόσμιος άρχισε πριν υπάρξει κομμουνιστική (ούτε και ναζιστική εξ άλλου) εξουσία.
Τώρα όσον αφορά τον Δεύτερο από ότι φαίνεται μια χαρά του ερχόταν η "φιλική σχέση" με τους Ναζί του Στάλιν. Κι εξ άλλου στην Πολωνία (τότε ουσιαστικά ξεκίνησε ο ΒΠΠ) ταυτόχρονα και σε συνεννόηση επετέθησαν και τις μεγαλύτερες θηριωδίες εναντίον των Πολωνών οι Σοβιετικοί τις έκαναν (βλέπε Κατύν), δεν τις έκαναν οι Ναζί! ;)
Τώρα το ότι του την έδωσε του Αδόλφου και επετέθη στην Σ.Ε. επειδή δεν τα κατάφερε να "τελειώσει" με την Αγγλία, αυτό ο Στάλιν ούτε το ήθελε ούτε το περίμενε καν! (Από τον "φίλο" του.)
Είναι χαρακτηριστικό πως όταν οι μονάδες του μετώπου στην διαμελισμένη Πολωνία ανέφεραν στη Μόσχα την επίθεση των Γερμανών, το Κρεμλίνο τους έλεγε πως αποκλείεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο και μήπως επρόκειτο για άσκηση!