Επισκέπτης
τι να σου εξηγησει εχει δει κανα δυο γυμνασμενους χρυσαυγιτες και νομιζει οτι αφιερωσαν ολη τους την ζωη για να δερνουν πιτσιρικαδες...
χα χα οκ, αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί αυτά που γράφεις είναι και λίγο δυσνόητα ξέρεις
τι να σου εξηγησει εχει δει κανα δυο γυμνασμενους χρυσαυγιτες και νομιζει οτι αφιερωσαν ολη τους την ζωη για να δερνουν πιτσιρικαδες...
χα χα οκ, αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί αυτά που γράφεις είναι και λίγο δυσνόητα ξέρεις
ε θελει και λιγο μυαλο τυπε
γιατι?νομιζεις οτι μπορουν να κανουν κατι παραπανω ?τι να σου εξηγησει εχει δει κανα δυο γυμνασμενους χρυσαυγιτες και νομιζει οτι αφιερωσαν ολη τους την ζωη για να δερνουν πιτσιρικαδες...
τραβα να τους ρωτησειςγιατι?νομιζεις οτι μπορουν να κανουν κατι παραπανω ?
φερτους στο περαμα να δειρουν γαυρακιτραβα να τους ρωτησεις
ναι θα εθουν στο περαμα και θα πουν... που ειναι ο καρτακης ο γαυρος να τον δειρουμε;φερτους στο περαμα να δειρουν γαυρακι
γαμησετα ρε μαλακα εδω ειμαστε
απορία ψάλτου βηξ.
άλλο σε ρώτησα
λοιπόν άμα είχες πάει σε πέσιμο, θα ήξερες ότι αυτοί που πάνε, δεν φοράνε ποτέ διακριτικά και οι λόγοι είναι πολλοί και ευνόητοι
το περιστατικό με τον πιτσιρικά είναι σαν να σου λέω εγώ ότι πήγαν 3 παναθηναικοί με διακριτικά στο κερατσίνι, έπιασαν ένα γαυράκι το έδειραν και έφυγαν και ανενόχλητοι ...
και αφου ολη η αθηνα ειναι γεματη με μερη για να κανεις την αναγκη σου και καποιοι επιλεγουν να το κανουν κατω απο την Ακροπολη αρα ειναι πιθηκοι...
Ε εισαι φασιστας και πας για μελιγαλα με την πρωτη ευκαιρια
τι σημαίνει "ανθέλληνες"?
υπάρχει κάποιος ορισμός?
Kαι οι δύο τοποθετήσεις είναι ενδιαφέρουσες.Οι πλέον "προοδευτικές" ιδεολογίες προωθούν την φρικιαστικότερη τυραννία.Η αρχαία τακτική τού δούρειου ίππου.Με αυτόν τον τρόπο οι "αντιρατσιστές" προωθούν την εδραίωση τού [size=20pt]ισλαμοφασισμού[/size] στην Ελλάδα.
(Freedom is dead, democracy is dead, Islam is coming έγραφε πανώ σε πρόσφατη διαδήλωση ισλαμοφασιστών στην Ομόνοια! Η διαδήλωση αυτή υποστηρίχτηκε ένθερμα από το "συνταγματικό τόξο")
είναι ενδιαφέρον ότι εσείς οι φασίστες, θεωρείτε το φασισμό αρνητική έννοια!
ιδεολογικά, παραμένετε ηττημένοι!