kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τι γελας ? ναι το ειπα μπορει να γινει αυτο.....αλλα πιο κοντα στην αληθεια ειναι οτι βαζελοι τον βαρεσαν ;)
δηλαδή εσύ θεωρείς ότι μπορεί να γίνει αυτό
τι γελας ? ναι το ειπα μπορει να γινει αυτο.....αλλα πιο κοντα στην αληθεια ειναι οτι βαζελοι τον βαρεσαν ;)
δηλαδή εσύ θεωρείς ότι μπορεί να γίνει αυτό
παλι τα ιδια... και εσυ λες οτι ΕΝΑΣ χρυσαυγιτης κατουρισε και ολοι ειναι πιθηκοι... που διαφερουμεγια καντο λιανα ρε συ...αν καταλαβα καλα λες λες οτι το κανει πχ ενας πακιστανος οκ? αρα ολοι οι πακιστανοι κατουρανε στην ακροπολη? αυτο δεν γουσταρω με την παρτη σας....και γινομε και εγω ρατσιστας και λεω οτι η χειροτερη και πιο κουτοπονηρη ρατσα στο κοσμο ειναι οι νεοελληνες
αυτοι δεν θελουν να γινονται ευκολα στοχος στους μπατσους αλλα θελουν και να φανουν αρα προβοκατσια δεν μπορει να υπαρχει ;)τι γελας ? ναι το ειπα μπορει να γινει αυτο.....αλλα πιο κοντα στην αληθεια ειναι οτι βαζελοι τον βαρεσαν ;)
εν μερη εχεις δικιο....αλλα θεωρω το μεγαλυτερο ποσοστο πιθηκων (περιπου 40.000) τους αλλους τους θεωρω βλακες...ουπςπαλι τα ιδια... και εσυ λες οτι ΕΝΑΣ χρυσαυγιτης κατουρισε και ολοι ειναι πιθηκοι... που διαφερουμε
δοκιμασε το να δεις....
καλά ρε τόσο φλώροι είστε εκεί κάτω που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?
να περπατάνε 3-4 πανθηναικοι μεσα στο κερατσινι με διακριτικα, να ματσουκιασουν ενα πιτσιρικι και να φυγουν ανενοχλητοι?
απο παρτη μας;;;εν μερη εχεις δικιο....αλλα θεωρω το μεγαλυτερο ποσοστο πιθηκων (περιπου 40.000) τους αλλους τους θεωρω βλακες...ουπς
ρε συ απο παρτη σας δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο παρα μαπες,φαπες,σαπουνια,εξω οι ξενοι και αλλες τετοιες πιπες
δοκιμασε το να δεις....
ρε μορτη ισα εσυ πιστευω εχεις παραστρατησειαπο παρτη μας;;;
νομιζα οτι μιλας με εμενα που δεν εχω πει τιποτα απο ολα αυτα αλλα εξακολουθεις να με λες πιθηκο κλπ ...
υποθετικα μιλωντας?γιατι πιστεψε με αλλο να κανεις βολτα στην αθηνα με διακριτικα των αυγων και αλλο στο κερατσινι με του βαζελα ελα τωρα ρε το παραδειγμα απο την αρχη δεν ηταν ενδεικτικο
πριν από 3-4 ποστς δεν είπες ότι το θεωρείς πιθανόν να γινει???
φιλε δεν εχω παραστρατησει απλα δεν βλεπω που αλλου μπορω να εκφραστω...ρε μορτη ισα εσυ πιστευω εχεις παραστρατησει
ρε πας καλά???υποθετικα μιλωντας?γιατι πιστεψε με αλλο να κανεις βολτα στην αθηνα με διακριτικα των αυγων και αλλο στο κερατσινι με του βαζελα ελα τωρα ρε το παραδειγμα απο την αρχη δεν ηταν ενδεικτικο
λες ε;;; για βαλε μια μπλουζα χρυση αυγη και βγες βολτα στην Αθηνα να σε δωυποθετικα μιλωντας?γιατι πιστεψε με αλλο να κανεις βολτα στην αθηνα με διακριτικα των αυγων και αλλο στο κερατσινι με του βαζελα ελα τωρα ρε το παραδειγμα απο την αρχη δεν ηταν ενδεικτικο
τι λες ρεεεεεεε....εδω παρελασεις κανετε με κατι γελοιους βαριεμε να σου βαλω βιντεορε πας καλά???
3-4 άτομα μέσα στους ταλιμπαν με διακριτικά της ΧΑ μέρα μεσημέρι?
ρε μαλακεςςςςςς (απο τους αλλους ) ποσταρετε κανα βιντεο που βαρανε προσοχη με το αριστερο να γελασουμε ρε χελπππππλες ε;;; για βαλε μια μπλουζα χρυση αυγη και βγες βολτα στην Αθηνα να σε δω
ρε φίλε τωρα σορρυ αλλά παριστάνεις τον μαλάκα ή όντως είσαι μαλάκας??τι λες ρεεεεεεε....εδω παρελασεις κανετε με κατι γελοιους βαριεμε να σου βαλω βιντεο
κοιτα αμα το παμε ετσι δεν ξερω τι παριστανω αλλα εσυ εισαι μαλακας αυτα με τους σβερκους τι ειναι ρε τρομπα?ρε φίλε τωρα σορρυ αλλά παριστάνεις τον μαλάκα ή όντως είσαι μαλάκας??
σου μιλάω για 3-4 άτομα και μου μιλάς για παρελάσεις 100δων ή ακόμα και 1000άδων ατόμων ???????
κοιτα αμα το παμε ετσι δεν ξερω τι παριστανω αλλα εσυ εισαι μαλακας αυτα με τους σβερκους τι ειναι ρε τρομπα?
απο κατι σαν αυτα ρε παπαρα θα μας βγαλετε κυβερνηση και θα τραβατε τις κωλοτριχες σας. Σας δειχνουμε το δασος και κοιτατε τ αρχιδια μου...ρε πλσ μην απαντατε.....παρακαλω πολυ βαρεθηκα! σας θεωρω 40.000 πιθηκους,αναρχιδους και θρασυπουστες και τους αλλους 360.000 βλακες .Τελος