Νέα

Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornopapos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείς με τη καταδίκη της Χρυσής Αυγής;

  • Ναι

    Ψήφοι: 289 72,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 85 21,3%
  • ΔΞ

    Ψήφοι: 25 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    399

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
χρυσαυγίτης=η αποδειξη οτι καταγομαστε απο τους πιθηκους...σορυ συμπαθεστατα πιθηκια
 

Επισκέπτης
Πες μας ρε περιπτωσάρα από που αποδεικνύεται ότι ο χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός. Δώσε μας τα φώτα σου.
dorikos-xeretismos.jpg


και σε καθε τι οι επομενοι μιμουνται τους προηγουμενους και ο αγκυλωτος σταυρος του Χιτλερ πριν ηταν συμβολο αλλων
 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
ρε μην του την πεφτετε ολοι του παπαγιαννοπουλου ...αδικο οι 400.000 ειναι πολλοι απλα σημερα πηγαν για σουβλακια
 

Επισκέπτης
πολλοι και θα γινουνε περισσοτεροι

κλαψτε :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013
και ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ... ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»...!!!


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΤΟΞΟΒΟΛΟ» ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ--ΚΟΖΑΝΗΣ...!!!

Το ντουέτο, κινείτο, σύμφωνα με τους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, μαζί στην Αθήνα και είχε βρει καταφύγιο σε ένα από τα διαμερίσματα - κρησφύγετα που διαθέτουν οι Πυρήνες της Φωτιάς.
Τα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008 βρήκαν τον γιό του συνδικαλιστή του ΣΥΡΙΖΑ Φοίβο Χαρίση-Πούλο, πρωτοετή στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.


χμ...

με αυτούς εδώ τι έγινε,μάθαμε;

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραιτηθεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρηγόρης Νιώτης, εάν η Δικαιοσύνη αποφανθεί για την ενοχή των παιδιών του (της 30χρονης κόρης, δικηγόρου, και του 25χρονου γιου του, μεταπτυχιακού φοιτητή) που συνελήφθησαν το Σάββατο στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο», στο Κερατσίνι.

Γρηγόρης Νιώτης
Σε βάρος των συνολικά 22 συλληφθέντων ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για σύσταση και συμμορία, σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για φθορές σε βαθμό πλημμελήματος.

Οπως δήλωσε (στον Real FM) ο κ. Νιώτης, «όλα είναι ανοιxτά, για μένα η πολιτική είναι πάντα μία στάση ζωής, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτε». Επανέλαβε ότι έχει εκφράσει την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, ενώ ζήτησε εξηγήσεις για την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. περί ύπαρξης χειροβομβίδας κρότου-λάμψης στο «Ρεσάλτο», η οποία, όπως διευκρίνισε, δεν υπήρχε μεταξύ των ευρημάτων. Παράλληλα, όπως έκανε γνωστό, το δημοτικό συμβούλιο Κερατσινίου, με ψήφισμά του, διευκρινίζει ότι το «Ρεσάλτο» δεν είναι γιάφκα αλλά καφενείο πολιτικών ιδεών, όπου συχνάζουν παιδιά με πολιτικούς προβληματισμούς και ευαισθησίες
 

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
13.048
Like
2
Πόντοι
166
εγω παλι ειδικα με δραχμη νομιζω οτι ξεπερνα το 96,9% ανετα γατακια...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Μηνύματα
1.174
Like
0
Πόντοι
16
Ο ρωμαϊκός χαιρετισμός (Saluto Romano) είναι ένας χαιρετισμός στον οποίο το δεξί χέρι εκτείνεται ευθεία και μπροστά, με την παλάμη στραμένη προς τα κάτω, και το χέρι υψωμένο σε κάποια γωνία, ή σε άλλες εκδοχές παράλληλο με το έδαφος. Ο συγκεκριμένος χαιρετισμός, όπως και ο αναφερθείς ως "αρχαιοελληνικός" ή "δωρικός" δεν αποδεικνύεται σε καμία αρχαία ή άλλη προρομαντική πηγή. Κυρίαρχη επιρροή αποτέλεσε ο πίνακας "Ο όρκος των Ορατιδών" του 18ου αιώνα[1].Πρόκειται για τον κοινώς αποδεκτό σήμερα ως φασιστικό χαιρετισμό. Ο χαρακτηρισμός αυτός δίδεται κατόπιν της χρήσεως διάφορων παραλλάγων της συγκεκριμένης κίνησης από διάφορα κινήματα εθνικιστικού, ρατσιστικού ή φασιστικού χαρακτήρα (γερμανοί Ναζί, ιταλοί φασίστες, βραζιλιάνοι ιντεγκραλιστές, Καθεστώς 4ης Αυγούστου) καθώς και από κάθε είδους νοσταλγούς αυτών.
 

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Μηνύματα
1.174
Like
0
Πόντοι
16
Πρόκειται για τον κοινώς αποδεκτό σήμερα ως φασιστικό χαιρετισμό. Ο χαρακτηρισμός αυτός δίδεται κατόπιν της χρήσεως διάφορων παραλλάγων της συγκεκριμένης κίνησης από διάφορα κινήματα εθνικιστικού, ρατσιστικού ή φασιστικού χαρακτήρα (γερμανοί Ναζί, ιταλοί φασίστες, βραζιλιάνοι ιντεγκραλιστές, Καθεστώς 4ης Αυγούστου) καθώς και από κάθε είδους νοσταλγούς αυτών.
 

Επισκέπτης
Δεν γινεται ρε γατακι να επινοησαν τον χαιρετισμο

καποιους μιμηθηκαν και αν οχι τους αρχαιους ελληνες ποιους?
 

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Μηνύματα
1.174
Like
0
Πόντοι
16
Λάτρης του αρχαιοελληνικού πολιτισμού ...
 

Συνημμένα

  • di canio saluto romano.jpg
    di canio saluto romano.jpg
    24,4 KB · Εμφανίσεις: 15

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Μηνύματα
12.339
Κριτικές
9
Like
4.687
Πόντοι
1.830
dorikos-xeretismos.jpg


και σε καθε τι οι επομενοι μιμουνται τους προηγουμενους και ο αγκυλωτος σταυρος του Χιτλερ πριν ηταν συμβολο αλλων

Πόσο ρόμπα μπορεί να γίνει ένας αμόρφωτος άξεστος Χρυσαυγίτης. Για απόδειξη της αρχαιοελληνικότητας του ναζιστικού χαιρετισμού ο βλάκας έβαλε αυτήν την εικόνα!
Για να δούμε όμως από που και τι ακριβώς είναι αυτό το άγαλμα...

Το άγαλμα αυτό λοιπόν (που εννοείται δεν είναι αρχαιοελληνικό αλλά κατασκευάστηκε το 2009...) απεικονίζει τον βασιλιά της Ηπείρου Πύρρο. Χαιρετάει όμως; Ούτε καν. Απλά αν το δεις από μία γωνία είναι σαν να χαιρετάει 'αρχαιοελληνικά', κάποιοι το χρησιμοποίησαν για να επιβεβαιώσουν την μαλακία τους και κάποιοι άλλοι παπαγαλίζουν παρλαπίπες για να επιβεβαιώσουν την αμορφωσιά τους.

Ας δούμε λοιπόν το άγαλμα από άλλες γωνίες για να καταλάβουμε ακριβώς περί τίνος...

3302ev_papoulias_ioannina_13.jpg

0ik_n.jpg

0ik_n.jpg

0i.jpg



ΡΟΜΠΑ!!!!!!
 

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Μηνύματα
1.174
Like
0
Πόντοι
16
Δεν γινεται ρε γατακι να επινοησαν τον χαιρετισμο

καποιους μιμηθηκαν και αν οχι τους αρχαιους ελληνες ποιους?

ακόμα και αν προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, αυτό τι σημαίνει ? Σε ΟΛΟ τον πλανήτη ο χαιρετισμός αυτός θεωρείται φασιστικός/ναζιστικός  ... Μόνο εσείς δεν έχετε τα αρχίδια να το παραδεχτείτε ... Ντρέπεστε για την καταγωγή σας ...
 

Επισκέπτης
Όταν το ΠΑΣΟΚ υποστήριζε ότι ο Τσοχατζόπουλος «είχε διασυρθεί αδίκως»!

Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ, μετά την καταιγίδα της ξευτίλας με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, να υποστηρίζουν  ότι ο πρώην υπουργός του κόμματος (και παρολίγον αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το 1996, για να μην ξεχνιόμαστε…) αποτελεί «ντροπή για την παράταξη», όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Όταν το 2004 η εξεταστική επιτροπή της Βουλής διερευνούσε εξοπλιστικά σκάνδαλα, για την εποχή που υπουργός άμυνας ήταν ο Τσοχατζόπουλος, την υπεράσπισή του είχε αναλάβει τόσο ο Βενιζέλος όσο και το ΠΑΣΟΚ συνολικά. Την περίοδο εκείνη η ομάδα των Βο(υ)λευτών του ΠΑΣΟΚ που μετείχαν στην Επιτροπή, ιδιαίτερα δε ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος (ο οποίος πρέπει να θεωρεί πολύ ηλίθιο τον Ελληνικό Λαό, πιστεύοντας ότι θα αναβαπτισθεί πολιτικά με το ‘‘κάτι σαν κόμμα’’ που δημιούργησε και θα ξεχαστεί η συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπανδρέου), ως ‘‘εμπροσθοφυλακή’’ παρείχαν πλήρη πολιτική κάλυψη στον Τσοχατζόπουλο, τον οποίο βλέπουν τώρα να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Μάλιστα, το πόρισμα που είχε συντάξει η ομάδα των 9 Βο(υ)λευτών του ΠΑΣΟΚ στην Εξεταστική Επιτροπή, το 2005, απάλλασσε ολοκληρωτικά τον Τσοχατζόπουλο από κάθε πολιτική και πολύ περισσότερο ποινική ευθύνη. Ουσιαστικά, δηλαδή, το τότε πόρισμα ήταν απολύτως ευθυγραμμισμένο με την υπερασπιστική τακτική που ακολουθεί σήμερα ο Τσοχατζόπουλος στην δίκη του. Τι ανέφερε αυτό το πόρισμα; Ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας έκανε όλες τις προμήθειες σύννομα! Σύμφωνα με την συλλογιστική των Βο(υ)λευτών του ΠΑΣΟΚ  ο Τσοχατζόπουλος «είχε διασυρθεί αδίκως»!

Ενδεικτική της ασπίδας προστασίας που είχε στήσει τότε το ΠΑΣΟΚ γύρω από τον Τσοχατζόπουλο (αλλά και τον Γιάννο Παπαντωνίου), είναι η εξής αναφορά στο πόρισμά τους: «Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Αμύνης κ. κ. Απόστολο Αθανασίου Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθησαν και διασύρθηκαν αδίκως». Και επειδή το θράσος τους δεν είχε όρια προσέθεταν: «Επί των ημερών των δυο υπουργών, το ΥΠΕΘΑ προέβη σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου».  Αυτοί ήσαν και συνεχίζουν να είναι οι πασόκοι, νυν και πρώην. Θρασύτατοι ψεύτες και υπερασπιστές απατεώνων, με τους οποίους βρισκόντουσαν στο ίδιο κόμμα. Ένα κόμμα προσωποποίηση της ανηθικότητας, το οποίο έκλινε σε όλες τις πτώσεις τις λέξεις κλέφτης και λωποδύτης. Ένα κόμμα που ο Ιστορικός του Μέλλοντος θα περιγράψει ως το πληρέστερο αρνητικό παράδειγμα πολιτικής (και ποινικής) συμπεριφοράς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom