axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής συμμορίας "Χρυσή Αυγή"
και ο αντιλογος ανυπαρκτος
οσοι διαβαζουν καταλαβαινουν
Έργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής συμμορίας "Χρυσή Αυγή"
Και ένα δάκρυ κύλισε...
Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα μου φαίνεται.
Πρώτον είναι τουλάχιστον γελοίο, άτιμο και αναξιοπρεπές ένας νεοναζί φασίστας να διαμαρτύρεται για το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου. Απλά γιατί κάτι τέτοιο δεν το θέλετε παρά μόνο όταν μιλάτε εσείς.
Δεύτερον δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου όταν δεν σε αφήνουν να πεις αυτό που θέλεις και ΟΧΙ όταν σου μεταφέρουν ένα θέμα σε ένα δημόσιο φόρουμ με κανόνες. Στο έσβησαν; Σου απαγόρευσαν να γράφεις; Δεν νομίζω. Άρα λες βλακείες και δεν έχει ιδέα τι σημαίνει λογοκρισία.
Τρίτον αν δεν σου αρέσει εδώ πήγαινε στα δημοκρατικά sites και τα φόρουμ της ΧΑ να εκφράσεις ελεύθερα τις απόψεις σου και να γράψεις ό,τι θέλεις. Σίγουρα δεν θα υπάρχει τόση λογοκρισία όσο εδώ μέσα
υπαρχει αντιστοιχο για των πουτανων γιων αναρχικων ....βλακα. μας το παιζεις και καπως πιθηκεΈργα και Ημέρες της νεοφασιστικής/ναζιστικής συμμορίας "Χρυσή Αυγή"
Δεν μας φτανουν οι απεργιες και η αναδουλια εχουμε και τα Κο-μουνια να κλεινουν τους δρομους να πληρωνουμε ταξι για να φυγουμε γαμω το σανο μου μεσα....
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!!!!!!
Βρε Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος !!!!!!!!!!!!Τύπε μη χαλιέσαι. Είναι οργανωμένο σχέδιο της ΧΑ για να θησαυρίσουν οι ταξιτζήδες-χρυσαυγίτες.
Αν η χρυση αυγη ειναι νεοφασιστικη/νεοναζιστικη συμμορια λες ταυτοχρονα και 400χιλιαδες που την ψηφισαν/στηριξαν το ιδιο προσβαλοντας τους,βλακεντιε!!!!!!!!!!υπαρχει αντιστοιχο για των πουτανων γιων αναρχικων ....βλακα. μας το παιζεις και καπως πιθηκε
φίλε εμένα με έχουν μπλοκάρει στο φέισμπουκ και σε χρυσαυγίτικες σελίδες αλλά και σε συριζίτικες, πουθενά δεν έβρισα απλώς δεν άρεσαν τα επιχειρήματα, εκεί δέχονται μόνο τους ομόδοξους και αφήνουν και κανέναν ακραίο/αστοιχείωτο εκατέρωθεν να τρολάρει ώστε να καταδεικνύεται το χαμηλό επίπεδο του αντίπαλου χώρου
από προσωπική εμπειρία λοιπόν διαπίστωσα ότι οι χρυσαυγίτικες σελίδες λογοκρίνουν ευκολότερα, αλλά και οι απέναντι δεν είναι τίποτα παρθένες
Βρε Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος !!!!!!!!!!!!
ΣωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςΑν η χρυση αυγη ειναι νεοφασιστικη/νεοναζιστικη συμμορια λες ταυτοχρονα και 400χιλιαδες που την ψηφισαν/στηριξαν το ιδιο προσβαλοντας τους,βλακεντιε!!!!!!!!!!
Η Χρυση Αυγη ειναι εθνικιστικο-πατριωτικο κομμα υπερ των ελληνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σιγουρα η Ελλαδα εχει 390.000 βλακες και περιπου 10.000 πιθηκουςΑν η χρυση αυγη ειναι νεοφασιστικη/νεοναζιστικη συμμορια λες ταυτοχρονα και 400χιλιαδες που την ψηφισαν/στηριξαν το ιδιο προσβαλοντας τους,βλακεντιε!!!!!!!!!!
Η Χρυση Αυγη ειναι εθνικιστικο-πατριωτικο κομμα υπερ των ελληνων!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πως αυτοξεφτυλιζεται δηλαδη ?Και όσο δεν το καταλαβαίνει τόσο αυτοξευτιλίζεται.
Αν αναφερεσαι στο δικο μου ποστ αυτο που λες δεν λεει τιποτα και αν καταλαβαινεις σε εκθετει κιολας καθως δεν αποτελει επιχειρημα διαλογουμαλακιες
σου μοιαζω να ψηφιζω αυγα????? βλακα πιθηκεκαι σε ποια κατηγορια ανηκεις?
λεω πως μαλακιες τα περι αλβανων στην χρυση αυγηΑν αναφερεσαι στο δικο μου ποστ αυτο που λες δεν λεει τιποτα και αν καταλαβαινεις σε εκθετει κιολας καθως δεν αποτελει επιχειρημα διαλογου
Αν η χρυση αυγη ειναι νεοφασιστικη/νεοναζιστικη συμμορια λες ταυτοχρονα και 400χιλιαδες που την ψηφισαν/στηριξαν το ιδιο προσβαλοντας τους,βλακεντιε!!!!!!!!!!
Το δεχομαι υπο το σκεπτικο του οτι ειναι μια φημη και δεν μπορω να πω κατι συγκεκριμενα οπως στο φημολογουμενο ξενοδοχειο του Μιχαλολιακου εργαζονται ολοι ελληνες δηλαδη ?λεω πως μαλακιες τα περι αλβανων στην χρυση αυγη