GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
ωραία, πες μόνο για τον εθνικιστή...Την κολοκυθιά δε παίζω, εγω σε ρώτησα μιας και μεταχειρίστηκες αυτή τη λέξη. Εγω δε τη μεταχειρίζομαι.
ωραία, πες μόνο για τον εθνικιστή...Την κολοκυθιά δε παίζω, εγω σε ρώτησα μιας και μεταχειρίστηκες αυτή τη λέξη. Εγω δε τη μεταχειρίζομαι.
ωραία, πες μόνο για τον εθνικιστή...
εσένα σαν εθνικιστή, η ΧΑ σου κάνει;Εθνικιστής ειναι αυτός που πιστεύει στο Έθνος και ενεργεί προς το καλό του, ειναι ψυχικά ταυτισμένος με αυτό και επιθυμεί το καλό του, δηλαδή το συμφέρον του (του Έθνους). Το Έθνος ειναι το επίκεντρο κάθε πολιτικής στη σκέψη ενος εθνικιστή.
εσενα σαν σοσιαληστη ομως το πασοκ σου εκανε τοσα χρονια,οποτε μην χαλιεσαι με ασχετα πραγματαεσένα σαν εθνικιστή, η ΧΑ σου κάνει;
μια χαρά κουβέντα κανουμε βρε φίλε, γιατί την γαμάς, εγώ είμαι αυτός που είμαι και ψήφιζα αυτ΄που ψήφιζα, τι πρόβλημα έχεις; εσύ τι ψήφιζες και έκανες την διαφορά; θέλεις να μας πεις;εσενα σαν σοσιαληστη ομως το πασοκ σου εκανε τοσα χρονια,οποτε μην χαλιεσαι με ασχετα πραγματα
ρε τρελε το θεμα ειναι οτι αυτο που ψηφιζες κατεστρεψε την ελλαδα και συ ασχολεισαι με την χα.την αυτοκριτικη σου την εκανες;αφου την εκανες ειδες οτι σε παιρνει να ασχολεισαι με αλλα κομματα;μια χαρά κουβέντα κανουμε βρε φίλε, γιατί την γαμάς, εγώ είμαι αυτός που είμαι και ψήφιζα αυτ΄που ψήφιζα, τι πρόβλημα έχεις; εσύ τι ψήφιζες και έκανες την διαφορά; θέλεις να μας πεις;
καλά νταξη, καληνύχτα...δεν ψηφισα ποτε περιμενω την επιστροφη του πραγματικου ηγετη,του βασιλια των ελληνων
καληνυχτακαλά νταξη, καληνύχτα...
δεν ψηφισα ποτε περιμενω την επιστροφη του πραγματικου ηγετη,του βασιλια των ελληνων
πες μας βρε παπάρα μια πηγή που αναφέρει ότι τα Καλάβρυτα δεν τα έκαψαν ΝΑΖΙ!!
``Η αποστολή αυτή ανατέθηκε στην 117η Μεραρχία Καταδρομέων της Βέρμαχτ, με διοικητή τον Γερμανό αξιωματικό Karl von Le Suire. Κατά τη πορεία τους προς τα Καλάβρυτα, οι Γερμανοί στρατιώτες λεηλάτησαν
αμην και ποτε τυπε
πια η διαφορά μεταξύ φασίστα και εθνικιστή
δεν μισοί οτιδήποτε που δεν είναι ελληνικό
πες μας πια η διαφορά φασίστα - εθνικιστή;
Πως γίνετε ένας εθνικιστής
Με άτομα που δεν ξέρουν αριθμητική (βλ. υπογραφή μου)
δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να συνενοηθούμε.
Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΚΡΑΤΗ
ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 1941
(ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΤΑΛΙΑ+ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ)
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΥΤΟΣΙΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ.
Ήταν πολυεθνικό κράτος.
Συνεπώς αυτοί που ονομάζετε ναζί-χιτλερικοί-γερμανοί στρατιώτες,
ανήκαν στον στρατό του χίτλερ
αλλά σε μεγάλο ποσοστό ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΙ,
ΟΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
Συμπεριλαμβάνονταν Γάλλοι , Ούγγροι , Τσέχοι , Σλοβάκοι , Αυστριακοί , Εσθονοί, Λεττονοί , Λιθουανοί ΚΑΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ.
Τώρα κατά πόσον είναι αυτό αντιληπτό σε κάποιον που δεν γνωρίζει αριθμητική, δεν μου είναι εύκολο να ξέρω.
Θα προσπαθήσω να κάνω κουβέντα με την κόρη μου,
που είναι 3 ετών , αλλά αυτή ξέρει ήδη αρκετή αριθμητική ....
συντομα τυπεαμην και ποτε τυπε
βρηκες την καταλληλη φοτο τυπε με την καταλληλη υπογραφη.
εκτός από αριθμητική τώρα μπορείς να μου τη λες και για την ορθογραφία μουTramuntana ...
γαμιέσαι ...................
με τον αχαχουχα τι εγινε τελικα δικε μουσυντομα τυπε
βρηκες την καταλληλη φοτο τυπε με την καταλληλη υπογραφη.