Επισκέπτης
Φασιστακια,χρονια πολλα για σημερα ρε σεις...
Ρε συ τυπε τωρα χωρις μαλακιες,θεωρεις τον εαυτο σου ικανο για πολεμο;Και απο οπλα να ξερεις,εχεις εσυ τα αρχιδια να σηκωσεις οπλο να σκοτωσεις ανθρωπο;Εδω δεν εχεις την δυναμη να επιβληθεις στον εαυτο σου να μην τρως το παραπετασμα και να εισαι μπουχεσας,θα βρεις την δυναμη να σκοτωσεις ανθρωπο εσυ;Είστε και άσχετοι ....
που τό είδες το πιστόλι ;;;;;
καραμπίνα με πιστολοειδή λαβή είναι !!!!!!
πως θα μας πολεμήσετε ρε όταν κάνε την την επανάσταση ;;;;;;;
ούτε μονόκανο δεν ξέρετε να αφοπλίσετε ..............
κόσκινο θα σας κάνουμε ..........
Το κορυφαιο ηταν με τον τυπο απο τα Καλαβρυτα...μιλαμε για τρελα τωρα.αυτοί καρφώνονται μόνοι τους
Ρε συ τυπε τωρα χωρις μαλακιες,θεωρεις τον εαυτο σου ικανο για πολεμο;Και απο οπλα να ξερεις,εχεις εσυ τα αρχιδια να σηκωσεις οπλο να σκοτωσεις ανθρωπο;Εδω δεν εχεις την δυναμη να επιβληθεις στον εαυτο σου να μην τρως το παραπετασμα και να εισαι μπουχεσας,θα βρεις την δυναμη να σκοτωσεις ανθρωπο εσυ;
Kαλα και εσεις τα ιδια σκατα ειστε τυπε.Δεν διαφερετε,για αυτο και εχετε τοση εχθρα ο ενας απεναντι στον αλλον.Το κορυφαιο ηταν με τον τυπο απο τα Καλαβρυτα...μιλαμε για τρελα τωρα.
Ρε πουστη μου ενταξει ολοι οι πολιτικοι ειναι αντιπαθητικοι,αλλα οι της ΧΑ προκαλουν αηδια και μονο που τους κοιτας.ο συγκεκριμένος, αφού τον πετάξανε στο λιμάνι των Χανίων και το βρώμισε, ήρθε και και το δεύτερο χτύπημα, μιας και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην ηγεσία μ' αποτέλεσμα να τον διαγράψουν..
να σου δώσω να καταλάβεις, στην ηγεσία της χα δεν τους πείραξε αυτά τα καμώματα του συγκεκριμένου μαλάκαΡε πουστη μου ενταξει ολοι οι πολιτικοι ειναι αντιπαθητικοι,αλλα οι της ΧΑ προκαλουν αηδια και μονο που τους κοιτας.
το αποκορύφωμα είναι αυτό το ποστ, ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2007, το διάβασα και μου έμεινε αξέχαστο...Το κορυφαιο ηταν με τον τυπο απο τα Καλαβρυτα...μιλαμε για τρελα τωρα.
Λογικα υπαρχει κεντρικη γραμμη για τετοια θεματα και το καθε ζαβο τυπου Λαλακης την αναμεταδιδει...το αποκορύφωμα είναι αυτό το ποστ, ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2007, το διάβασα και μου έμεινε αξέχαστο...
Λογικα υπαρχει κεντρικη γραμμη για τετοια θεματα και το καθε ζαβο τυπου Λαλακης την αναμεταδιδει...
το αποκορύφωμα είναι αυτό το ποστ, ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2007, το διάβασα και μου έμεινε αξέχαστο...
Aπό έναν μαλάκα που δεν ξέρει αριθμητική (βλ. υπογραφή μου) ,
τον οποίο μόνο το ελληνικό δημόσιο
(με χαρτιά από κομματικές οργανώσεις)
θα προσλάμβανε για δουλειά
οι απαιτήσεις είναι πολύ χαμηλές.
ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ , ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΤΣΕΧΙΑ , ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ , ΟΥΓΓΑΡΙΑ , ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΕΤΤΟΝΙΑ, ΑΙΣΘΟΝΙΑ , ΓΑΛΛΙΑ ...
Ο μαλάκας ο Georgk , που δεν ξέρει αριθμητική ,
γνωρίζει ότι όλοι ήταν γερμανοί.
Μάλιστα ήταν και ... βερολιονέζοι.
Αυτοί που έκαναν τις εκτελέσεις στην ελλάδα,
είχαν όλοι πατρικά σπίτια στην κερτνερ στρασσε καιτην φρηντριχ στρασσε.
ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ,
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
(ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΖΥΓΙΑ)
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
Αλήθεια, τι σημασία έχει η καταγωγή των γερμανών στρατιωτών
στην ελλάδα την περίοδο 1941-1944 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν κάναμε κουβέντα με ανθρώπους
(τον georgek δεν τον αφορά αυτό , είναι ζώο)
θα ρωτούσα
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ...........
ήταν και αισθηματίες φαντάζομαι οι Αισθονοί...
ρε ΜΑΛΑΚΑ πότε θα μάθεις ελληνικά
ρε αρχίδι , έγραψα μισή σελίδα σε 1 λεπτό ......
έγινε ένα ορθογραφικό ........
σάλτα γαμή .........