Επισκέπτης
Να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι ολοι στην ΧΑ ειναι ψυχακιδες..Πιστευω οτι πολυς κοσμος εχει φαει την προπαγανδα τους,ταχου μου του πατριωτισμου και εχουν παει μαζι τους.
Ετσι. Αλλο οι ψυχακιδες κι αλλο οι ηλιθιοι.
Να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι ολοι στην ΧΑ ειναι ψυχακιδες..Πιστευω οτι πολυς κοσμος εχει φαει την προπαγανδα τους,ταχου μου του πατριωτισμου και εχουν παει μαζι τους.
το ενδεχομενο να ψαχνουν κατι αλλο απεγνωσμενα και να μην βρισκουν το σκεφτηκες???Να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι ολοι στην ΧΑ ειναι ψυχακιδες..Πιστευω οτι πολυς κοσμος εχει φαει την προπαγανδα τους,ταχου μου του πατριωτισμου και εχουν παει μαζι τους.
Κι άλλο οι μαστούρηδες βεβαίως βεβαίως.Ετσι. Αλλο οι ψυχακιδες κι αλλο οι ηλιθιοι.
Κι άλλο οι μαστούρηδες βεβαίως βεβαίως.
Αδελφε και εγω δεν βρισκω κατι αλλα χ.α. δεν εγινα και δεν προκειται να γινω.το ενδεχομενο να ψαχνουν κατι αλλο απεγνωσμενα και να μην βρισκουν το σκεφτηκες???
εθνικη ελπιδα να γινουμε πολλοι τύπε!!!!Αδελφε και εγω δεν βρισκω κατι αλλα χ.α. δεν εγινα και δεν προκειται να γινω.
εθνικη ελπιδα να γινουμε πολλοι τύπε!!!!
αλήθεια γιατί τα χαλάσανε αυτά τα φιλαράκια ? Ήταν τόσο αγαπημένοι ...
δεν του κάθησε ο Λαγός...
καλά εσύ όλη μέρα ποστάρεις βιντεάκια της χα και τώρα μας λες για την "εθνική ελπίδα" .... εθνική απελπισία .....
Ο 25χρονος, ο οποίος είναι χρυσαυγίτης
Κι αυτόν Χρυσαυγίτες τον είχαν φάει ;;;;;;;;;
ή οι ήρωες γαμημένων ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
και πουστρονιών των Εξαρχείων ;;;;;;;;
Λακη κοιμαται η γυναικα και ξεσαλωνεις?Κι αυτόν Χρυσαυγίτες τον είχαν φάει ;;;;;;;;;
ή οι ήρωες γαμημένων ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ
και πουστρονιών των Εξαρχείων ;;;;;;;;
Λακη κοιμαται η γυναικα και ξεσαλωνεις?
Koιτα μην ξυπνησει χωρις να την παρεις χαμπαρι και πεσει παντουφλα
http://[URL unfurl="true"]www.slap.gr/wp-content/uploads/pantofla.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ποιανου εισαι εσυ τυπε :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Λακη κοιμαται η γυναικα και ξεσαλωνεις?
Koιτα μην ξυπνησει χωρις να την παρεις χαμπαρι και πεσει παντουφλα
[size=11pt]Όταν με ένα νικ των 18 posts
μου την πέφτεις,
δεν καταλαβαίνεις ότι
ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΩΝΟΣ
άρα ανάρχιδος, άρα πουστρόνι , άρα αδελφάρα, άρα γαμιέσαι
από παντού ;;;;;;[/size]