stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αα... αυτο δεν το ξερουμε.. πολλες γυναικες δεν ξερουν να επιλεγουν συντροφο...κρίμα η κοπέλα αλλά τι δουλειά είχε μαζί του ?
αα... αυτο δεν το ξερουμε.. πολλες γυναικες δεν ξερουν να επιλεγουν συντροφο...κρίμα η κοπέλα αλλά τι δουλειά είχε μαζί του ?
καλα οι τραμπουκοι της Χ.Α τον αντρισμο μονο εκει μπορουν να τον δειξουν στο να δερνουν γυναικες παρε αυτον εδω, παρε κασιδιαρη οπως και πακιστανους..για να αποδειχτει τελικα οτι δεν σκοτωνουν κοριτσακια (οπως στην παρο περσυ) μονο βρομωσκυλα ξενοι αλλα και βρωμομουνα νεοελληνες....
καλα οι τραμπουκοι της Χ.Α τον αντρισμο μονο εκει μπορουν να τον δειξουν στο να δερνουν γυναικες παρε αυτον εδω, παρε κασιδιαρη οπως και πακιστανους..
δηλαδη οτι ειναι αδυναμο να αντιδρασει σε καποιον δυνατο...
ενω η αλλη εφταιγε τοσο πολυ που να χασει την ζωη της ε?καλά η κοπελίτσα με τον Πακιστανό δεν έφταιγε και σε τίποτα ....
άσχετο μιας και δεν βλέπω ειδήσεις και τέτοια.
τελικά συνήρθε η ακόμα ?
ενω η αλλη εφταιγε τοσο πολυ που να χασει την ζωη της ε?
τι ακουμε ρε πουστη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Αφου ειναι φραγκοκοτες ρε τυπου λακη..καλα οι τραμπουκοι της Χ.Α τον αντρισμο μονο εκει μπορουν να τον δειξουν στο να δερνουν γυναικες παρε αυτον εδω, παρε κασιδιαρη οπως και πακιστανους..
δηλαδη οτι ειναι αδυναμο να αντιδρασει σε καποιον δυνατο...
Απο οτι διαβασα ειχαν λιγους μηνες σχεση,μπορει να μην ηξερε τι τυπος ηταν.δεν είπα αυτό...
απλά είπα ότι θέλει προσοχή με το τι πάνε και μπλέκουν.
τον ψυχακια δεν τον βρισκεις ,σε βρισκει......και ειδικα σε αυτο το θρεντ το θεμα ειναι οτι μπας καταλαβουν καποιοι οτι οι ψυχακηδες δεν εχουν εθνοτητα.δεν είπα αυτό...
Και γαυροι,να το τονισουμε αυτοτον ψυχακια δεν τον βρισκεις ,σε βρισκει......και ειδικα σε αυτο το θρεντ το θεμα ειναι οτι μπας καταλαβουν καποιοι οτι οι ψυχακηδες δεν εχουν εθνοτητα.
Και τα αυγα ειναι ψυχακηδες και μαλιστα θρασυπουστοι δειλοι
Δεν ηξερε οτι ηταν στη ΧΑ ας πουμε...μαλιστα...Απο οτι διαβασα ειχαν λιγους μηνες σχεση,μπορει να μην ηξερε τι τυπος ηταν.
αντε βρε παπαραΚαι γαυροι,να το τονισουμε αυτο
Να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι ολοι στην ΧΑ ειναι ψυχακιδες..Πιστευω οτι πολυς κοσμος εχει φαει την προπαγανδα τους,ταχου μου του πατριωτισμου και εχουν παει μαζι τους.Δεν ηξερε οτι ηταν στη ΧΑ ας πουμε...μαλιστα...
Το δημοσιευμα μιλα για ΜΕΛΟΣ της ΧΑ με παρελθον πεσιματων κλπ,οχι για απλο μαλακα ψηφοφορο της ΧΑ που πριν το εριχνε σε ΠΑΣΟΚ/ΝΔ...Να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι ολοι στην ΧΑ ειναι ψυχακιδες..Πιστευω οτι πολυς κοσμος εχει φαει την προπαγανδα τους,ταχου μου του πατριωτισμου και εχουν παει μαζι τους.
τον ψυχακια δεν τον βρισκεις ,σε βρισκει......και ειδικα σε αυτο το θρεντ το θεμα ειναι οτι μπας καταλαβουν καποιοι οτι οι ψυχακηδες δεν εχουν εθνοτητα.
Και τα αυγα ειναι ψυχακηδες και μαλιστα θρασυπουστοι δειλοι
Απο οτι διαβασα ειχαν λιγους μηνες σχεση,μπορει να μην ηξερε τι τυπος ηταν.
οταν η αντισταση κατα του συστηματος εξαντληται σε πεσιματα σε κακομοιρηδες στης λαικες,σε ταραμαδες και σε κατουρηματα δεν εισαι ψυχακιας αραγε???Να με συγχωρεις αλλα δεν νομιζω οτι ολοι στην ΧΑ ειναι ψυχακιδες..Πιστευω οτι πολυς κοσμος εχει φαει την προπαγανδα τους,ταχου μου του πατριωτισμου και εχουν παει μαζι τους.
E ναι εγώ π.χ που είμαι τόσο καλό παιδί και άνθρωπος καμία δε μου κάθεται,τους τραβάνε οι μαλάκες που ενίοτε είναι και βίαιοι.δεν είπα αυτό...
E ναι εγώ π.χ που είμαι τόσο καλό παιδί και άνθρωπος καμία δε μου κάθεται,τους τραβάνε οι μαλάκες που ενίοτε είναι και βίαιοι.
Οπότε καλά να πάθουν οι τσούλες με αυτούς που μπλέκουν και όχι με εμένα που είμαι καλό παιδί και ποτέ δεν εύχομαι κάτι κακό για το συνάνθρωπο.
Amy Smart,butterfly effect που στη συγκεκριμένη σκηνή έκανε την οροθετική ιερόδουλη.ι κατατρίτον το άλλο αβατάρ σου έλεγε ποιο πολύ.
υγ
τι ήταν ?
Amy Smart,butterfly effect που στη συγκεκριμένη σκηνή έκανε την οροθετική ιερόδουλη.
Ο προφέσορας όμως λέει πιο πολύ,όχι ο μπουρδελιάρης,ο Oak.
;)